KET počas dojčenia
Ahojte, mam 8 mesacneho syna z KET a rozmyslam nad tym, ze by sme na jar sli na dalsi KET (meme este 1 mraziacika). Este som nekontaktovala centrum, najprv sa zaujimam tu, ci niekto ma skusenost. Ide o to, ze syna este plne dojcim. Je to prekazka? Urcite ma budu pred KET hormonalne stimulovat...Ma tu niekto skusenost s gyn-fiv BA? Resp.s uspesnostou KET pocas dojcenia? Dakujem.
@klarka0002 ak budeš užívať hormóny tak dojčiť urcite nie
@klarka0002 ak budeš užívať hormóny tak dojčiť urcite nie
@anonym_e38de4 To vam zakazal lekar ked ste planovali ket? Co povedali, aky je dovod?
Ahoj, ja som bola 2x na KET pocas dojcenia.Ale len som vkladala progestanelle, ziadne ine lieky som nemala, preto doktor povedal, ze dojcenie nie je prekazka.Ale ani jeden KET nebol uspesny.
@klarka0002 Kym budes dojcit, nikto v CAR sa s tebou bavit nebude. Treba sa im ozvat 3 m od ukoncenia dojcenia.
Ahoj, ja som bola 2x na KET pocas dojcenia.Ale len som vkladala progestanelle, ziadne ine lieky som nemala, preto doktor povedal, ze dojcenie nie je prekazka.Ale ani jeden KET nebol uspesny.
@anonym_28b0e7 Dakujem za tvoju odpoved. Mrzi ma, ze to nevyslo. Mozem sa opytat ci ste mali spravenu embryogenetiku tych vlozenych mraziacikov?
@klarka0002 Kym budes dojcit, nikto v CAR sa s tebou bavit nebude. Treba sa im ozvat 3 m od ukoncenia dojcenia.
@anonym_a3501a Osobna skusenost? Aky je dovod podla lekarov?
@anonym_28b0e7 Dakujem za tvoju odpoved. Mrzi ma, ze to nevyslo. Mozem sa opytat ci ste mali spravenu embryogenetiku tych vlozenych mraziacikov?
@klarka0002 Nemali sme, nie... ale zase preto som mala len ten progesteron, lebo u nas nezistili ziadnu ocividnu pricinu neplodnosti... a teraz som napriklad tehotna prirodzene (bolo to riadne prekvapko)😅
@klarka0002 Nemali sme, nie... ale zase preto som mala len ten progesteron, lebo u nas nezistili ziadnu ocividnu pricinu neplodnosti... a teraz som napriklad tehotna prirodzene (bolo to riadne prekvapko)😅
@anonym_28b0e7
Tak to vam zo srdca blahozelam 🙂 prajem krasne tehotenstvo a vela razosti.
@anonym_28b0e7
Tak to vam zo srdca blahozelam 🙂 prajem krasne tehotenstvo a vela razosti.
@klarka0002 Dakujem krasne...a ja drzim palce tebe, nech vam to vyjde!😊
@klarka0002 ahoj,moj malý mal 18mesiacov,keď som išla na KET, kojila som ho už len v noci a nikto v centre sa ma na to nespytal a ja som sa na to vždy zabudla opýtať..KET bol úspešný a po potvrdení z krvi som malého odstavila..a mam tu dvojtyzdnovu princeznú 🙂
Mam skusenost z RF Brno,podmienka bola,aby som 3mesiace nedojcila a po 3mesiacoch odber na prolaktin. Mozny by bol iba ket v native,ale musi s tym car suhlasit,je potrebne kontaktovat car
@anonym_a3501a Osobna skusenost? Aky je dovod podla lekarov?
@klarka0002 jeden z dovodov je aj vysoky prolaktin
@veonita Dakujem za odpoved a zo srdca blahozelam. Viem aky je to pocit. 🙂 Tiez by som sa este rada opytala ci ste mali spravenu aj embryogenetiku? A isli ste v nativnom cykle?
Volala som dnes do car. Odpoved bola, ze ak idem do nativu, mozem dojcit ale je tam znizena uspesnost. Vravela som im,ze mam v plane dlhodobo dojcit. Na to sa mi vyjadrili, ze mame skusit ket vtedy, ak uz maly bude riadne papat a budem dojcit uz len rano a vecer. To by nemal byt potom problem,ajkeby mi nasadili estrogen. Vraj ide o to ze mi musia sledovat, ci sliznica maternice dostatocne rastie. Kedze moj syn je este plne kojený a papat okrem mliecka nic ine sa mu velmi nechce, tak odkladam ket na neskor. Dakujem za vsetky vsetky vase odpovede.
@veonita Dakujem za odpoved a zo srdca blahozelam. Viem aky je to pocit. 🙂 Tiez by som sa este rada opytala ci ste mali spravenu aj embryogenetiku? A isli ste v nativnom cykle?
@klarka0002 ďakujem veľmi pekne 🙂 genetiku sme nemali a išli sme v native 🙂 držím palce, nech to vyjde ✊️

@klarka0002 Zabudla som poznamenat, ze cyklus mam uz obnovený.