KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@ivonka121 aj vcera si mala ducha??
@marhulka2022 áno mala ale inú značku testu. Už som pokúpila zopár Dr max testov aby som vedela porovnať, preto som si robila aj dnes test.
@marhulka2022 no kŕče mávam aj ja ale dá sa to vydržať. A samozrejme užívam ešte femibion vitamíny.
@ivonka121 informuj nás potom 😉😇
Ja mám krv v pondelok 19.9 🙏
Ahojte. Chcem sa opytat, vie niekto ci je vhodne sportovat v obdobi medzi neuspesnym vkladom a dalsim?? Pripadne ci je mozne ist trebars do aquaparku.. viem ze po vklade sa samozrejme nesmie, takisto som nemohla ani pri stimulacii
@ivonka121 moj test je negativny, tak ako min.mesiac.. :(
@marhulka2022 neboj moja ešte čiarky môžu vyskočiť. Skúšala si ranný moč? Mne lepšie ukazuje poobede. Ešte nič nieje stratené!
@marhulka2022 mne ako minulý mesiac tak aj tento, testy netmavnú 😒 vrchný včera, spodný dnes. Asi to špinenie urobilo svoje...
@ivonka121 ano ranny moc a uz sa netestujem..sme si s muzom rano poplakali...cakame na krv buduci piatok mam odber
@marhulka2022 uvidíš všetko dobre dopadne. A akej kvality ti vkladali maličké ak sa môžem spýtať?
@ivonka121 5AB min mesiac 5AA to je najvyssia kvalita...
@marhulka2022 mne dávali minulý aj tento mesiac XB1. Vieš čo je zaujímavé? Že keď som chodila do car v MT tak som vždy mala embryko ktoré bolo v nenarušenom obale. 4x mi ho dali a 4x ani pich. Vôbec mi testy neukazovali. Myslím si že vtedy sa moje embryjko nevedelo dostať z obalu von. Nemyslíš že to je aj tvoj prípad? Teraz dva krát za sebou mi vkladali embryjko, ktoré už malo narušený obal a 2x mi testy ukázali. A to je už čo povedať, keďže sa snažíme 13rokov a v živote mi testy nič neukazovali. Možno to vyznie hlúpo ale ja som šťastná, že aspoň sa uchytilo aj keď nemám pocit že by sa vyvíjalo ďalej. Chápeš ako to myslím? Pre každú z nás je to veľký sen a zároveň je to veľké sklamanie keď sa nepodarí. Ale netreba to brať tragicky lebo ti z toho prepne. Ja som sa tento mesiac ani moc netešila keď som išla na vklad. A vieš prečo? Pretože som minulé verila že to na 100% vyjde a nič z toho. Ale ty nestracaj nádej ! Dôležitá je krv nie test!!! Budem na teba myslieť a držať palce... sorry za výlev...
@ivonka121 @marhulka2022 babyyy nestrácajte nádej, hlavu hore 🤞 všetko bude dobre !!! Držím vám moc palce 🙏🙏
@bambi112 ďakujem pekne ❤ ani neviete baby akú podporu mi dávate! Skôr či neskôr sa nám to všetkým podarí verím tomu! @marhulka2022
Tak dnes hodnota z krvi 44 🤦🏻♀️ o tyzden idem na dalsi odber.
@ivonka121 dakujem krasne za povzbudenie..mam takmer 0 amh, dv 1x et MA v 11tt 4/2022, potom vsetky vysetrenia negativne.2x ket neuspesny..uz mame len 2 embrya nizsej kvality.snazime sa 9 rokov a to ja uz mam 45. Zili sme bez deti a budeme sa tak musiet naucit zit dalej...uvidime este tie 2 dam im sancu..
@marhulka2022 uvidíš ako dopadne krv, ešte nevešaj hlavu. ❤
@misulkamirkova22 Hodnota HCG 1321 🙂

@bambi112 ja som vas dve sledovala uz davno a citala ako sa citite
Ja este magnezium lebo mam velke krce v lytkach+2000 D