KET v CRM Banská Bystrica, Helios, Isccare - apríl a máj 2019
Ahojte...je tu niekto v tomto case planuje Ket? My ideme na druhy pokus... prvykrat sme boli vo februari tohto roku.. podte sem ketacky...nech sa mozeme podporit ❤
@lapaloma1987inak ahoj som sa ani nepozdravila. a ako sa CÍTIŠ?máš nejaké príznaky?
@sky23 caukooo.... neviem...trochuvma boli brucho ale fakt len trosicku...a len niekedy... test sa este bojim spravit si...vykladam si nohy,zvysila pridel ovocia... doteraz som bola v pohode,ale uz ma zacinaku chyttat nervy a panika... som doma na pn este do zajtra...potom uz do robotky pojdem 😊😊 na ket som bola 7.5. Ty si na tom ako?
@lapaloma1987 No ja práveže nepozorujem žiadne zmeny.Sem tam ma pichne asi v maternici ale neni to nič hrozné.tak teraz vôbec neviem čo a ako.testovat som sa ešte neodhodlala.
@sky23 je to tvoj prvy ket? Toto je moj druhy pokus,tak snad tento uz bude uspesny 🤷🏼♀️😊 21.5 idem na test so centra .... tak uvidim,ci dovtedy vydrzim a nespravim si test... tak drzim palceky a myslim na teba 😘
@lapaloma1987 tiez to je môj druhy ket.ja mám ísť 20.5 .na test do centra.urcite budem testovať ale ešte počkám pár dni asi.ja ti tiez držím palceky a dúfam, ze sa nam obom zadari. Aj ja myslím na teba ☺☺☺😘
Ďakujem ❤❤❤❤❤❤

@lapaloma1987 aj ja som bola na Ket 6.5.A teraz čakám