KET v januári 2026
Ahojte, je tu niektorá žienka, ktorá mala alebo ide na vklad teraz v januári? Ja som momentálne 3DPT, tak by som v tom nebola rada sama 😊
Gratulujem 🙂 dám vedieť keď mi prídu výsledky
Nakoniec idem až zajtra, na 13-sty deň od ket 🫣 som si rozmyslela že načo Skorej, aj minule som bola tak 😀
Aj ja tebee 🙂
U mňa už bolo aj na sone vidieť 😊
Tak ja 13. Deň po ket a hodnota 119, to je dosť malo. Tak ma asi poslu na kontrolný odber alebo čo, klinika mi zatiaľ neodpisala 🫣
Ahojte dievčatá, ako ste dopadli?
Ja som mala vcera 1. sono, srdiecko bilo, tak sa tesim, lebo som uz stihla mat aj komplikacie, krce, spinenie, virozu. A ty ako?
Hcg sa mi nakoniec rozbehlo. Ja mámdalsie sono v pondelok. Už som na jednom bola,kvôli tomu že to eHcg spočiatku bolo nižšie, tak či to neni náhodu mimomaternicove. Je to tam kde ma byt ale zatiaľ videli prázdny gestacny vak, tak už len počkať do pondelka že či sa v tom vaku niečo objaví alebo nie. To budem 6+6 tt tuším. Tak v pondelok budem múdrejšia 😷
Ja zajtra budem v 7tt 😊 srdiečko bije, len tiež som už stihla mať problémy... najskôr som špinila, potom som krvácala čerstvú krv a vraj mám veľký hematóm takže kľudovy režim. Len pri tejto mojej 2 a pol ročnej si to vôbec neviem predstaviť, ale tak snažím sa polihovať vždy keď môžem

No jasne, krv je istota
@simi7126 kedy ideš na krv? Ja idem zajtra