KET v januári 2026
Ahojte, je tu niektorá žienka, ktorá mala alebo ide na vklad teraz v januári? Ja som momentálne 3DPT, tak by som v tom nebola rada sama 😊
Nakoniec idem až zajtra, na 13-sty deň od ket 🫣 som si rozmyslela že načo Skorej, aj minule som bola tak 😀
Tak ja 13. Deň po ket a hodnota 119, to je dosť malo. Tak ma asi poslu na kontrolný odber alebo čo, klinika mi zatiaľ neodpisala 🫣
Ja som mala vcera 1. sono, srdiecko bilo, tak sa tesim, lebo som uz stihla mat aj komplikacie, krce, spinenie, virozu. A ty ako?
Hcg sa mi nakoniec rozbehlo. Ja mámdalsie sono v pondelok. Už som na jednom bola,kvôli tomu že to eHcg spočiatku bolo nižšie, tak či to neni náhodu mimomaternicove. Je to tam kde ma byt ale zatiaľ videli prázdny gestacny vak, tak už len počkať do pondelka že či sa v tom vaku niečo objaví alebo nie. To budem 6+6 tt tuším. Tak v pondelok budem múdrejšia 😷
Ja zajtra budem v 7tt 😊 srdiečko bije, len tiež som už stihla mať problémy... najskôr som špinila, potom som krvácala čerstvú krv a vraj mám veľký hematóm takže kľudovy režim. Len pri tejto mojej 2 a pol ročnej si to vôbec neviem predstaviť, ale tak snažím sa polihovať vždy keď môžem
Ahojte dievčatá...bola som na ivf v Helios Martin. 9 odobratých vajíčok a podarilo sa oplodniť len jedno. Dnes je to 3 deň a má 7 buniek. Je tu nejaká ktorá mala tiež takéto embryo a dobojovalo až do konca? Ďakujem
Ahojte dievčatá...bola som na ivf v Helios Martin. 9 odobratých vajíčok a podarilo sa oplodniť len jedno. Dnes je to 3 deň a má 7 buniek. Je tu nejaká ktorá mala tiež takéto embryo a dobojovalo až do konca? Ďakujem
@misiatkooo Ahoj, zial k tomuto sa ti neviem vyjadrit, lebo mne volali az 5 den, ze mrazia 2 a potom 6 den, ze dorastli dalsie 2. Ja som mala pociatocne 9 oplodnenych vajicok, teda ma priebezne neinformovali, v akom su stave.
@misiatkooo Ahoj, zial k tomuto sa ti neviem vyjadrit, lebo mne volali az 5 den, ze mrazia 2 a potom 6 den, ze dorastli dalsie 2. Ja som mala pociatocne 9 oplodnenych vajicok, teda ma priebezne neinformovali, v akom su stave.
@simi7126 to naozaj ? A to do akého sanatória chodíš? Lebo ja som musela volať prvý deň...teraz tretí a najbližšie v nedeľu to bude 5 deň.
@simi7126 to naozaj ? A to do akého sanatória chodíš? Lebo ja som musela volať prvý deň...teraz tretí a najbližšie v nedeľu to bude 5 deň.
@misiatkooo Gyncare Nitra. Mne na zaciatku povedali, kolko sa podarilo oplodnit a potom mi povedali, ze zavolaju az 5 den, lebo sa s tym budem len stresovat, kedze ten stav sa meni z hodiny na hodinu.
@misiatkooo Gyncare Nitra. Mne na zaciatku povedali, kolko sa podarilo oplodnit a potom mi povedali, ze zavolaju az 5 den, lebo sa s tym budem len stresovat, kedze ten stav sa meni z hodiny na hodinu.
@simi7126 no to je podľa mňa lepšie lebo toto je naozaj neskutočný stres 🤦🏽♀️
@simi7126 no to je podľa mňa lepšie lebo toto je naozaj neskutočný stres 🤦🏽♀️
@misiatkooo to verim, drzim palce, aby dobojovalo do 5 dna 😊
@misiatkooo to verim, drzim palce, aby dobojovalo do 5 dna 😊
@simi7126 ďakujem...stále verím že to dá 🥰 a ty už čakáš bábo?
@simi7126 ďakujem...stále verím že to dá 🥰 a ty už čakáš bábo?
@misiatkooo ano, podaril sa druhy KET, som v 12 tyzdni. Ale poviem ti, ze je to stres od zaciatku az po porod podla mna :D teraz zas cakam na testy, ci bude zdrave, takze stale nieco. Po tychto testoch uz dufam, ze budem kludnejsia.
@misiatkooo ano, podaril sa druhy KET, som v 12 tyzdni. Ale poviem ti, ze je to stres od zaciatku az po porod podla mna :D teraz zas cakam na testy, ci bude zdrave, takze stale nieco. Po tychto testoch uz dufam, ze budem kludnejsia.
@simi7126 tak tá neistota tam bude stále...hlavne si to užívaj 😊 to je tvoje prvé bábätko?
@simi7126 tak tá neistota tam bude stále...hlavne si to užívaj 😊 to je tvoje prvé bábätko?
@misiatkooo ano prve, vytuzene 🙂 a ty uz mas dietatko?
@misiatkooo ano prve, vytuzene 🙂 a ty uz mas dietatko?
@simi7126 super tak veľmi gratulujem nech to dosiahnete do úspešného konca 🥰 áno ja už mám po ivf dvoch chlapcov jeden má 8rokov a druhý 5

No jasne, krv je istota
@simi7126 kedy ideš na krv? Ja idem zajtra