icon

KET v máji v Brne bude povolený.

babyttcirl
15. apr 2020

Ahojte baby,

Chcem len informovat ze zacnu robit KETy v Brne v maji.. ja som si dohodla uz termin - idem na konci maja. Volala som AJ MVCR a povedali mi ze mozem pokial mam papier ako pozvanie z kliniky na zakrok.

Ale este AJ to sa moze uvolnit a nebudem musiet potrebovat ten papier 🙂.

Takze je Jaden pre vsetkych co idu v maji 🙂

krisbar
15. apr 2020

Ak to bude u nas pretrvavat tak pri tychto opatreniach po navrate z ciech pojdes do karanteny. A neviem ci aj do statom riadenej. Teda pokial v Brne nechces ostat. Asi by ma skor zaujimalo stanosvisko nasich uradov an tuto situaciu ako ceskej.

krisbar
15. apr 2020

A hlavne v tejto situacii mi to pride nezodpovedne. Treba co najviac sediet doma a nezvysovat riziko nakazy.

butterfly333
15. apr 2020

@krisbar veď to aj my máme ísť do Brna no nejdeme zatiaľ lebo čo ak po ket budem musiet ísť niekde do karanteny tak to by som určite nechcela takto.

babyttcirl
autor
15. apr 2020

@krisbar chapem co chces povedat, ale ja som celkom tlacena viacerymi faktormi. Sedim doma na zadku uz 5 tyzdnov a myslim si ze budem sediet dalsich 6. Ja rozhodne nikoho neohrozujem a urcite koronu nemam. Aj mna zaujima vyjadrenie slovenskej vlady ale ja do karanteny asi nepojdem lebo mam metabolicku poruchu a tym padom mozem ist do domacej karanteny..

majoranka24
15. apr 2020

@babyttcirl Dakujeme za skvele spravy.😊 Ja som dnes citala, ze kontroly na nasich hraniciach s CR maju byt do 7.5.. Zatial to je takto. Potom by sa uz asi malo dat vycestovat a nepotrebovali by sme ani papier.

krisbar
15. apr 2020

@babyttcirl nejde o to ci ty mas koronu, ale o to ci ju dostanes. Zdravotnicke zariadenia su najviac nachylne.....a k tomu cakaniu...ja som cakala 13 rokov...proste niekedy treba sediet na zadku a "trpiet". Ale samozrejme urob ako najlepsie myslis. (O tom by som tiez vedela hovorit 🙂)

babyttcirl
autor
15. apr 2020

@krisbar hehe pekne napisane! Ty si cakala na baby 13 rokov? Ak ano, tak klobuk dolu! Uvidime ako sa situacia vyvinie, dufamnze o 6 tyzdnov us an Tom budeme lepsie vsetci

krisbar
16. apr 2020

@babyttcirl ano 13 rokov...a nelutujem ani den. Za tu dobu sa nam s manzelom tak krasne vytvoril vztah ze dieta nie je nieco co musime mat a ked nebude tak sme nestastni, prave naopak - sme neskonale stastni, mame krasny podporujuci sa vztah plny harmonie. A toto male prekvapenie nas skor zaskocilo. Ale prave tym aky mame vztah to opat berieme ako novu vec na ktoru sa tesime.
Nechcem ta velmi sklamat, samozrejme do buducnosti nevidim, ale o 6 tyzdnov sa tu toho vela nezmeni.....nebude vakcina, stale budu ohnistia nakazy a staty sa budu bat aby im to cudzinci nedoniesli....

babyttcirl
autor
16. apr 2020

@krisbar takze ty si teraz tehotna prirodzene po 13stich rokoch?? Prepanajana... tak to ti velmi gratulujem! Ja som s muzom uz 13 rokov ale svoji len 3 🙂 a nam to vyjde, otazka znie ze kedy..

krisbar
16. apr 2020

@babyttcirl samozrejme. ja som mala mnoho priateliek, ktore mali s otehotnenim problem. kazdej pomohlo ine a ja som vzdy vravela, ze treba najst to svoje, co nam pomoze. my sme to nahodou nasli (cytokiny) a podarilo sa. najhorsia je beznadej a myslenie si, ze len s dietatom "viem byt stastna".

butterfly333
16. apr 2020

@krisbar aj ja mám problém tie vysoké cytokiny nízke iGg injekcie igamplia no nepomohli výsledky sa ešte zhoršili tak beriem medrol verím že ten pomôže.

babyttcirl
autor
16. apr 2020

@krisbar no toto je velmi zaujimave.. to znamena ze si nevedela drzat plod? Tie cytokine mam vysetrenie a je to v poriadku pokial viem. Pre rokom mi robili vsetko .. ale zas mam trombofilne mutacie.. tak som zvedava ze ako to dopadne v KETE. Mala som 4 biochemicke tehu v 2018..2019 nic.. som zvedava co bude teraz

ikuska
17. apr 2020

@babyttcirl ja som pisala na nase Ministerstvo zahranicnych veci, som zvedava ci mi odpisu, ohladom tej karanteny, ci by sme museli ist, ale ak maju byt tie kontroly do 7.5. tak v maji pojdem aj ja na ET

babyttcirl
autor
17. apr 2020

@ikuska no to dufam...som zvedava co ti odpisu

majoranka24
17. apr 2020

@ikuska Skvele! Urcite nam daj vediet, co odpisu.😊

ikuska
17. apr 2020

@majoranka24 @babyttcirl odpisal adi v takom zmysle ze neodporucaju chodit do zahranicia a karantenu riadi hygiena tak ako som si teraz prečítala co nariadil hygienik asi to tak rychlo nebude ☹️

lydia86
17. apr 2020

Ahoj tiež mám dilemu ohľadom Brna či si nedať odklad keďže už mám aj schválenie doma na poisťovňu 🤷‍♀️
@krisbar gratulujem k tehotenstvu 🤗 Tiež čakám už 10 rokov a konečne nám zistili cytokiny, takže začnem liečbu. Je super počuť také povzbudivé príbehy ako máš ty že aj po toľkých rokoch si sa dočkala 👍

krisbar
17. apr 2020

@lydia86 ja som bola skepticka, ved po tolkych rokoch... jedina kto si bol isty bola dr. Bergendiova ;) vyslo jej to 🙂 tak drzim palce aj tebe. Je to na dlhu trasu..a stale nie sme na konci, ale pre mna uz je aj toto zazrak.

lydia86
17. apr 2020

@krisbar moc moc držím palce nech ste hlavne zdravučky a nech ten koniec je úspešný po tak dlhom čakaní si to s manželom zaslúžite oto viac 🙏 tiež som u dr.Bergendiovej tak dúfam že jej to v mojom pripade tiež výjde 😂 prajem ešte raz veľa zdravia, moc si ma povzbudila ďakujem.