icon

KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní

ameli221
31. okt 2023

Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.

kuzlatko
2. dec 2023

@sedmickasedem ahoj, tak asi to nebude dobre. Tu su testy z 9 DPT poobede a 10 DPT vecer a potom dnes 11 DPT rano. Nemam pocit,ze by moc stmavla 😔

kristiinaz
2. dec 2023

@kuzlatko Ahoj myslim, ze medzi 9dpt - 10dpt je pekny rozdiel 🙂 11dpt je fotka dost osvietena neda sa moc porovnavat.
Mozno by som skusila aj inu znacku testov , ja som to tak robila a bola som kludnejsia 😊 drzim palce

kuzlatko
2. dec 2023

@kristiinaz tak som teraz po zaschnuti dala vsetky spolu. Viem,ze HCG rastie kazdych cca 48 hodin. Bojim sa aby nebolo biochemicke. V kazdom pripade najskor testnem az 13 DPT. Hadam bude narast. Testy hore 9 a dole dnes 11.

kristiinaz
2. dec 2023

@kuzlatko Neboj vsetko dobre dopadne 😊 ja som do 10dpt robila testy kazdy den a tiez sa mi zdalo ze ciarky medzi 8-10dpt nejak extra netmavli tak uz som pockala na 13dpt na testiku kolajnice a zrovna som utekala na krv 🙂

sedmickasedem
2. dec 2023

@kuzlatko jeeeeej super, podľa mňa su určite pozitívne 😊 presne, medzi 9tym a 10tym dnom je pekne vidieť rozdiel. Netráp sa, či je ciarocka moc silná alebo nie, je tam a určite zatiaľ pekne tmavne 😊 ja by som si na tvojom mieste spravila ešte digitálny a bude to potvrdené ❤️

kuzlatko
2. dec 2023

@sedmickasedem
@kristiinaz
Dakujem dievcata, budem pozitivne mysliet. 😉 V utorok pojdem na krv tak hadam bude vsetko dobre 🤞

kuzlatko
4. dec 2023

Dobre rano dievcata. Dnes 13 DPT a myslim,ze konecne tmavne 😉

beba6989
4. dec 2023

@kuzlatko gratulujem 🙏🍀. Tiez som mala taky zlom az neskor chcela som ti to pisat no vidim uz netreba 😍. Mne dnes potvrdili uz ❤️. Drzim palce

kuzlatko
4. dec 2023

@beba6989 Dakujem a gratulujem k ❤️

kristiinaz
4. dec 2023

@kuzlatko Gratulujem 😊 nadherny testik 😊

sedmickasedem
4. dec 2023

@kuzlatko to je nadhera, veeeeeelmi sa teším s tebou. Moc gratulujeeeem, je to tu! ❤️❤️😊 ja idem na budúci utorok na vklad, dnes som mala kontrolu a konečne je sliznica ukazkova 🥰

kuzlatko
4. dec 2023

@sedmickasedem Moc sa s tebou tesim. Drzim palceky!

kuzlatko
5. dec 2023

@sedmickasedem @kristiinaz
Pred chvilkou mi volali z CAR, krv pozitivna, HCG 228. Kedze som vcera zacala spinit tak pre istotu v piatok na kontrolnu krv, ci rastie.

kristiinaz
5. dec 2023

@kuzlatko Ahoj tak super , tesim sa s tebou 🙂 snad to spinenie nebude nic vazne 😊 ja som bola dnes na kontrole, mame potvrdenu akciu srdiecka 6tt+4dni ❤️

kuzlatko
5. dec 2023

@kristiinaz super moc gratulujem ❤️

sedmickasedem
5. dec 2023

@kristiinaz
@kuzlatko dievčatá, veľmi sa teším s vami, toto ma posúva vpred ❤️

kristiinaz
7. dec 2023

@kuzlatko Ahoj 🙂 ako sa citis ? Uz pocitujes aj nejake priznaky ? 🙂

snazilkaxy
7. dec 2023

Ahojte žienky, ako za cítite? Ja som 7+4 a priznám sa že som stále unavená, a to dosť spím, užívam stále ascorutin aj progesterone 3x denne a som stale hladná,som z toho dosť nervózna...

kuzlatko
7. dec 2023

@kristiinaz ahoj, zatial mam len velmi citlive bradavky a ked vstanem som velmi hladna. Ak sa nenajem co najskor tak ma zacne palit zaha. Ale neviem ci to nie je vsetko z liekov. Bohuzial stale spinim, sem tam slabsie krvacan ale nie moc. Zajtra idem na kontrolny odber krvy aby sa zistilo ci HCG stupa. Bohuzial sa bojim,ze to moc dobre nedopadne. Zrovna zajtra 8.12.2023 som mala mat termin porodu, co som otehotnela v Marci,ale bohuzial v 11 tt MA. Neviem ako to zvladnem ak mi zajtra povedia,ze to je biochemicke. 😭

beba6989
7. dec 2023

@snazilkaxy ahoj. Ty si aj krvacala vsak z toho hematomu? Aj dospinujes? Som 8+1. Ja som zakrvacala raz par kvapiek a tak som dospinovala 3-4 dni. Na kontrole vsetko v poriadku, videl daky hematom drobny nad krckom. No teraz po 4 dnoch som prave zakrvacala zasa par kvapiek. Tiez sa hrozne bojim. Inak hlavne prsia citim a hlava zaboli a brucho obcas trosku. Obcas mi je tazko ze zaha… a z toho som hladna…

snazilkaxy
7. dec 2023

@beba6989 áno, ja som dva dni veľa krvácala, ako keď menzes mám. A vôbec odvtedy nespinim, ani raz, ale teraz v pondelok mi gynekológ vravel že sa zmenšuje ten hematóm. Držím ti palce, aby ti hematom čím skôr zmizol, keď spinis, to sa vstrebáva, aspoň tak mi vraveli v CAR, preto nechápem, že ho mám menší no nespinim..prsia aj ja cítim. Len ma štve ťa únava neustála a hlad...zaha mňa chvalabohu nie, no ja užívam aj euthyrox na štítnu.

kristiinaz
7. dec 2023

@kuzlatko Neboj vela zien na zaciatku tehotenstva spini 😊 Ked mas priznaky to je dobre znamenie 😊 hlavne klud , dobre to dopadne 😊 budem na teba zajtra mysliet. Skusala si robit test ci stmavol ? 😊
Ja mam dalsiu kontrolu az 12.1 co mi pride nekonecnee.

kuzlatko
7. dec 2023

@kristiinaz nie, posledny test co som mala doma som robila na 13 DPT. Odvtedy som nekupovala. Aj manzel mi vravel nech to necham tak,ze sa budem viac stresovat ci je tmavsia alebo nie je. Zajtra sa uvidi. Urcite ti dam vedit 😉 Neboj do 12.1. vydrzis. Teraz si pekne uzijes vianoce a prejde to ani nebudes vediet ako 😉

ivi222
7. dec 2023

Ahojte baby,teraz pozerám,ze sa mi tu neposlali spravy, čo som Vam odpisovala.Tak uz len v skratke,nastastie mi to spinenie ci ako to nazvat- par kvapiek krvi,po tom vysetreni v CAR hned preslo🙏😇A inak,presne ako Vy,stale som strasne hladna a mlsná. Uz mam brucho ako v 5.mesiaci tehu 🤦a taktiez unavena,rano vstanem a uz som unavena🙈Dnes som 7.tt +3dni. Minulý tyzden som bola v Car na potvrdenie tehotenstva a povedala mi doktorka ze pred sviatkami,v tom 10tyzdni sa mam hlasit u svojho gynekológa. Nedalo mi to a dnes som tam volala,ze nech uz mam termin a viem si to aj v praci zariadit. Aby nahodou nemali pred Vianocami uz dovolenku a potom co. A sestricka rozhorčená,ze preco volam az dnes?!ze ked som bola pred týždňom v CAR. Ako nechapala som,o co jej ide🤷a povedala mi,ze mam prist v pondelok teraz 11.12.uz. Vy kedy sa mate hlasit u svojho gynekológa po potvrdení tehotenstva v CAR?

beba6989
8. dec 2023

@ivi222 ahoj. Ja som hned po prvom sone v CAR (7tt+4 som bola) isla zaniest mojmu dr spravu a kedze ma sonovali v CAR tak on uz nie a tiez ma objednal az na 10tt a potom, ze porobi aj odbery neskor atd.

kuzlatko
8. dec 2023

@kristiinaz Bohuzial to nedopadlo dobre. Dnes HCG len 30. Bolo to biochemicke. Este v pondelok mam prist na posledny odber krvy,ale uz dnes mam vysadit vsetky lieky. Uz sa len dat trosku dokopy a buduci rok 5 IVF.

Vam ostatnym tehulkam zelam aby bruska krasne rastli a cakatelkam co najskor //. ❤️

kristiinaz
8. dec 2023

@kuzlatko Ach jaj to ma velmi mrzi 🥺 Hlavne sa nevzdavajte , drzim palce do dalsieho pokusu 😞

snazilkaxy
8. dec 2023

@kuzlatko ach bože ☹ to mi je nesmierne ľúto. Neviem si predstaviť bolesť, čo si si za ten čas prežila ☹ veľmi držím palce, aby to nabudúce vyšlo 🙏

ivi222
8. dec 2023

@beba6989 aha chapem.no som zvedavá teda na pondelok a kedy ma potom objedna dalej. Dufam,teda,ze bude vsetko ok.

ivi222
8. dec 2023

@kuzlatko to ma mrzí 😔 skúste si uzit sviatky v pohode,bez stresu,iked viem,ze tie myslienky budu tazke😏Daj si pohar vinka aj za mna 😇mna posledne dni drzi riadna nervozita,schytava to priatel 😬