Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte baby aj ja čakám na vklad,ktorý mi budú robiť v nedeľu tak už sa neviem dočkať a tie čo na to čakáte želám veľa šťastia 😉
Ahojte kočky, nemáte náhodou kompletný cenník tejto kliniky?
@mery69 Na nete nie je komplet cenník. Na nete majú iba kalkulátor cien, takže si tam iba zvolíš, čo chceš, pošleš dopytový mail a čakáš, či vôbec odpíšu. Súčasne sa nedá podľa toho kalkulátora vyžiadať komplet cenník. Volať alebo písať sa mi tam kvôli komplet cenníku nechce, lebo zmenu centra zatiaľ aktuálne neriešim. Ja som si chcela len porovnať ceny jednotlivých úkonov v rôznych českých centrách.
@cmudlo Ahojky 🙂 tak dúfam, že návrat do RF prinesie úspech. Veľmi držím palce. Ja sa zatiaľ nejako ďalším IVF nezaoberám, len som si chcela tak orientačne urobiť prehľad v brnenských centrách. Ešte neviem, či a hlavne kedy pojdem zase do Olomouca alebo niekam inam. Nejako som sa na vsetko po neuspechu vykašlala.. Ale už by som mala začať asi aspon kontrolné vyšetrenia absolvovať, nech zase neuplynie ďalší rok 🙂
@mery69 yes, je to tam! 😵
Baby, koľko stojí soft v reprogenesis, potrebujem cenu v prípade že to víde (teda bude aj vklad) a cenu keď sa nevytvorí žiadne dobré vajko, na ich stránke to nemôžem nájsť. Dakujem 🙂
@anaba1 ahoj, sice si sa nepytala mna, ale odpoviem Ti 😉 Nie predoperacne nepotrebujes, jedine krv na tie pohlavne choroby, ale to robia oni, tie zo Slovenska neuznavaju. Ak mas nativ ides pod narkozu? Mna Marcel nahovoril bez a bolo to v pohode, neprijemne, ale v pohode zvladnutelne.
@steffi1 ahoj..tak stelcl mi zatrhol narkozu..ze som uz pri operaciach vydrzala vacsiu bolest..ze to bude cele trvat 20 sekund..to ti ani oblbovak nedali? Ani si ziby nezatinala od bolesti? Mam z toho stres..inac dnes na 9. Den mam folikul 15.2 mm a nevedel rozhodnut ci odber v sobotu ci nedelu..tak spime v brne a idem na kontrolu este zajtra..radsej tak akoby mal folikul prasknut skor alebo mat nekvalitne jajo..
@mery69 ahoj, vidim ze sa vam zadarilo 😊 drzim palce 😊
@anaba1 ahoj, ani ja som mu neverila, ze sa to da zvladnut, ale kedze by to uz bola neviem kolka narkoza tak som si povedala ze to dam. A naozaj to nieje bolestive iba neprijemne, mna viac boli transfer ked idu s kanylou cez krckok... oni tu ihlu pripnu k sonde, takze to prebieha ako sono, len to samozrejme dlhsie trva, dost s tou sondou tlaci na vajecnik a vajko, to samotne prepichnutie, nebolelo len som sa spytala ze ci to bolo ono 🙂 chvilu to odsavaju a je to. super je ze hned ako tam lezis povie embrylogocika ci tam bolo vajko a ked budes odchadzat povedia ci bolo zrele. Moj osobny nazor je ze sa to da naozaj vydrzat, je to neprijemne ale nie bolestive. Oblbovak mi nedali ziadny, po sa ma na izbe pytali ci cchem nieco od bolesti, ale nepotrebovala som. Daj vediet ako si sa rozhodla 😉
@andy175
@sono2
@steffi1
@buba08
@nati26 ahojte.ideme do nativu..ktore ste boli bez anestezy, odratali vam anestezu 2500 czk z tej ceny 10000 czk, ktora sa plati za nativ..cena je vcetne aro. A ako je to s cenou pk? Vraj ju automaticky davaju..uctuju 5500 czk za pk? Nie je lepsie si dat vlozit o 2 dni? Stelcl nam povedal ze zaplatime 13000 czk spolu..ale cennik hovori vyssie sumy..a este otazocka na testy na pohl choroby..je to povinne? A nevieme ci tych 2400 czk je za testy pre par ci kazdy zvlast..joj..teraz sme odisli z brna a tolko otazok..
@anaba1 zacnem od konca, testy na pohlavne choroby su u nich povinne, prvy krat mi ich sice zabudli urobit 🙂 a ja skm sa nehlasila, ale druhy krat ich uz robili, cena je za jedneho, takze krat 2. Predlzena kutlivacia je v cene, ta sa nedoplaca. Ano narkozu Ti odrataju. Nas sa Stelc ani nepytal ci chceme vklad na 3 den, automaticky 5, vie sa vyvoj embrya a hlavne ked otehotnies prirodzene tak embryo vchadza do maternice prave v tomto case...takze je to trochu prirodzenejsie....Kazdy den Ta budu informovat ( mail, telefon ako sa dohodnes) o vyvoji embrya.
Kedy ides na vyber?
@steffi1 dakujem ti za objasnenie..idem v nedelu na odber. Tie testy su vraj platne 2 roky..nevies ci budu platit aj v reprofite..to len keby som sa rozhodla neskorzmenit car..nativ je skoro o polovicu lacnejsi v rg ako v rf..pritom ostatne sluzby a aj ivf s minimalnou stimulkou a soft su porovnatelne ceny..nechapem.. a ty ako? Citam ze tvoje embyjka sa nechcu uchytit..ides skusat nativ dalej v rg? Lepidlo alebo asistovany hatching by nepomohlo? To sme sa dnes akurat s priatelom zamyslali ze preco to viac neponukaju..ci je to take dobre ci ani nie..
@anaba1 lepidlo a este nieco ine sme skusali este na Slovensku a nic z toho, takze nie, pre nas to boli zbytocne vyhodene peniaze...s doktorom sme sa dohodli na softe, aby bolo viac vajok a viac pokusov na vklady, mam jedneho mrazacika, na slovesnku pri nativ KETe sa chytilo ale nie na dlho, takze vlozime a uvidime
@steffi1 ahoj..tak som to dala..bez narkozy a fakt v poho..ten strach bol 100x vacsi ako ten naozaj len neprimny pocit ze sa ti niekto hrabe vo vnutornostiach 🙂 nemozem to nazvat bolestou..ale nemile prekvapenie bolo ze vo folikole nenasli ziadne vajicko ☹ vraj bud ho nevybral,ale snazil sa odsat vsetko alebo tam nebolo..tak o mesiac znovu s clostilbegidom..nativ kete? To si mala tolko vajicok pri native?

@luna7 jeeeeej,tak blahozelam,nech vam to dobre dopadne bez komplikacii.
taketo pripady su velkym svetlom pre nas,ktore mame stale prazden ruky.