Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@lilly79 Super lekár.. odborník na DV.. Vyšiel mi u neho hneď prvý vklad, zajtra začínam 39 týždeň 🙂
Baby i my ideme do RG do DV. Čakáme este na výsledky z hemato a reproimuno. Držte palce. Tie čo ste to už absolvovali... vyšlo?
@ivankalaco super, teším sa s tebou, mňa ešte len čaká ultrazvuk koli sliznici, verím ze to vide
@lilly79 Určite sa to podarí, držím ti palce, pri DV je veľká šanca na úspech 🙂
@ivankalaco ďakujem 😊
@ivankalaco jeee si ťa odtiaľto pamätám, tak to už pekne utieklo🙂
@ivankalaco wow, uz?! vsak cochvilu uz rodis! to super rychlo preslo teda 🤰👶
Dievčatá, vyberali ste si lieky na stimulku priamo v RG alebo v lekárni v ČR? Kde je to výhodnejšie? Nepredáva ich CAR o niečo drahšie?
@orchidea1986 ahoj nam dali lieky priamo na klinike nemusala som ist nikam 🙂
Ahojte, tak dnes som bola na utrazvu a doktor spokojný vraj pekne rastie sliznica, lieky naďalej užívať a potom pôjdem na ET.....Tak už nech to mam za sebou a potom,vydržať do testu HCG..... To bude dlhych 14 dní... Ale verím, že to vide
Ahojte ponukam na predaj nepouzite lieky na IVF, ktore sme si zakupili ako samoplatcovia v Brne, no nakoniec sa nam podarilo otehotniet prirodzene 🙏🏻. Jedna sa o lieky Menopur 20x amp., 3x Orgalutran, 1x Ovitrelle 250 a 1x Femara...vsetko zabalene nepouzite, mam k nim aj fakturu.
Ahojte, ako dlho ste cakali v RG Brno na DV? Rozmyslam tam ist, teraz som na cakacke v GF uz vyse mesiaca.
Ahojte,ma tu niekto skúsenosť s akupunktúrou pred a po ET?
Baby prosim vas ked ked bt som chcela insiminaciu a spermosky od darcu, pretoze mamzel ma hrozny spermiogram ze nevidia tam ani jednu spermiu zivu :( tak to sa da aj bez stimulácie?
Ahojte baby, nakoniec mi v RG Brno dali termín na koniec júna, čo je dosť dlho, cena cca 400€ viac ako GF BA. Ale súbežne sa nám ozvali z GF BA, že majú darkyňu čo je super, lebo je to len 1,5 mesiaca.
Ahojte chcem sa spytat ci vam vkladali embryjko aj ked ste mali nehormonalne cysty? Vraj to nevadi ale na Sk sa mi stalo , ze vlozili tehu test pozitivny a o tyzden to prasklo pri chodzi a test zoslabol a nebolo z toho nic.
@lilly79 Ja... absolvovala som ju pred a aj po vklade.. Spolu som platila 100 euro a dostala som aj bylinný preparát, ktorý som užívala asi 8 dní po vklade...
@ivankalaco a ten čaj ti dali v RG? Ja idem zajtra na ET a mam aj tu akupunktúru dohodnutú 45min pred vkladom a 45min po vklade. Mam trocha stres lebo som akási nachcipana....... Dva dni ma bolelo hrdlo a teraz mam nádchu..... Dúfam, že všetko dobre dopadne a že tento môj zdravotný stav to nejako neovplyvní 😟

@susanne08 v piatok idem na ultrazvuk ako mi rastie sliznica a ET by malo byt 8.4 koľko embryy ti vkladali?