Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte dievčatá ktoré chodíte do reprogenesis Brno rada by som vedela ako prebieha prvá konzultácia a čo všetko si treba so sebou priniesť. Mame genetiku, reproimunologiu, hematologiu a neúspešne ivf na SK za sebou. A aj cenník ak mate. Poprosím správu do IP.Ďakujem pekne
Ahojte, mate niekto skusenost s dlhym protokolom pri nizkom AMH (0,76)? Ak ano, kolko ste mali vajicok? Uz mam za sebou niekolko kratkych protokolov a tiez softy, ale zial tento rok mi boli stopnute 3 soft stimulacie z dovodu slabej reakcie vajecnikov. Preto lekar navrhol vyskusat este dlhy protokol..
Ahojte. Chcela by som sa k vám pridať a požiadať o informácie ohľadom car a soft cyklu. Rozhodujem sa medzi reprofit a RG. Je tu niekto kto podstúpil soft. Podarilo sa to? Ďakujem vám za info 😊
@summer_103 moje amh pred stimulkou bolo 0,15. Cely čas bol len jeden folikul a pri opu našla ešte doktorka aj druhý. V oboch boli dozrete vajíčka a obe sa oplodnili. Jedno neprežilo zo 4 na 5ty deň a to druhé ma teraz v bruchu 32tyzdnov, tak uvidíme. Prečo ti stopli tie softy? Nič nerástlo, ani jeden? Nativ si skúšala?
Ahojte kto planuje ist v januari na Ket v Reprogenesis?
Baby prosím Vás je veľký cenový rozdiel brať lieky z centra alebo z lekárne?
@lienocka1988 z lekárne lacnejsie, ak zoberieš v centre nepreplatí ti ich poistovňa, vsetko ber v lekárni v ČR
@ceklis jej gratulujem, som tu dlhsie nebola, je krasne ze ten jeden prcek to dal 🙂 pamatam sa ako si sa bala .. vela vela stasticka zelam . Keiz by som aj ja mala tolko odvahy... anh uz nemeram urcite je niekde okolo nuly... ale este raz to skusim .. zial mi nevChadza dobre termin na lekara :( tak neviem ci cakat kym sa vrati z dovolenky alebo sakusit s inym dr. .. hmmm
@nila1111 držím moc moc palce. Ja by som určite išla aj k inému doktorovi pokial ti to termínovo nevychádza. Toto je viac o prírode a šťastí ako o doktorovi a myslím si, že oni sú tam všetci ozaj veľmi dobrí 👍🏻
Pokial je aspoň nejaká šanca na úspech, nevzdávaj to. Stojí to za to, naozaj.
Zázraky sa stále deju a ja ten môj mám už týždeň pri sebe ❤️
@ceklis gratulujem,myslela som na teba❤️
Dobry den,prosim vas,nezostal niekomu liek Femara? Dakujem krasne.
@medovnicek123 ja s nim zacnem buduci mesiac, uz si ho skusala je v pohode ?
Idete niektorá v najbližšej dobe do brna reprogenesis?
@evelka81 ahoj bola si na tom už ket?
@butterfly333 Ahoj som v priprave v prirodzenom cykle vcera som pichla pregnyl a v pondelok bude vklad drzte mi palceky moj 3 pokus s darovsnymi
@evelka81 držím palčeky nech všetko dobre dopadne a darovane čo embryo či len vajíčko?
@sandra151 boli ste v reprogenesis? Ako dlho trvala tá konzultacia to ste tam boli prvý krát?

@adelka300518 ahoj, tak ti preplatili len cyklus IVF bez liekov ako mne