Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@evelka81 ja si tiez myslim, ze erra a podobne testy su uz hluposti a vyhadzovanie penazi. Tak skus znovu, ze by si chcela skorsi vklad. Ja som sla pod liekmi, ale ja musim kvoli pcos, ale tak ci tak by som sla vzdy radsej pod liekmi, estrimax plus progesteron, normalny cyklus mi pride rizikovejsi, ze sa netrafi okno. Takto je vklad 19 az 21 DC a hotovo a nemusi sa riesit ovu, ale citala som, ze si uz bola aj takto. Sliznicu mas ok?
@ikuska187 raz na SK skm mala na 16 v tedy sa ro chytilo ale pri vklade doktor vravi, ze vidi tam nalez nepovedal co kukol na druhu doktorku ta prikyvla tak vlozil a potom na 11 den ma zrazu pichlo vo vajecniku bolest asi praskla cysta alebo co a testy od druheho dna zacali blednut. Kedze mam kratsie cykly 25-26 tak mam aj skor ovulku a teda aj vklad by mal byt skor ci nie?
@evelka81 no podla toho ako ti odsleduju ovu, neviem ako toto funguje v RG, ked sa ide v prirodzenom cykle. S liekmi je to inak, tam sa ide tabulkovo. Skus ho presvedcit, ze chces vklad skor, ked to znovu nevyslo a ty sama si tak psychicky nastavena. Alebo potom ist iba pod liekmi.
@evelka81 ak máš všetko podchytené tak už je to asi len o šťastí.mala si len Ket?čerstvý vklad nie?ja som tiež podstúpila ivf s dv.dokonca sa mi pred vkladom urobila veľká cysta na vaječníku.et bol úspešný,následný Ket už nie...ja som mala bohužiaľ z celého ivf len dve embrya...určite je lepšie ísť v cykle riadenom hormónmi (estrogén a progesterón)...aby tam zbytocn do toho tie tvoje hormóny vlastne nezasahovali.drzim veľmi palce nech ti poseldni bojovníci sú už ti praví 🙏😉
Dievcata chysta sa niekto teraz v marci na ivf ? Odkial beriete lieky ? Ja som z kosic tak dumem ako to poriesit, povodne som chcela byt v brne cely cas, ale pre situaciu asi az na opu pojdeme ?
@nila1111 ahoj ...ja som si zatelefonovala do lekárne dr. Max v OC Vaňkovka a tam mi na určitý deň všetko nachystali podľa receptu ktorý mi poslali z Reprogenesisu. A vyšlo to o veľa lacnejšia ako od nich z centra....sú to aj stovky eur
@lienocka1988 ahoj tiež ideme v piatok do reprogenesis takže lieky ak mi predpisu si ich môžem vybrať unas v SK v lekárni?
@butterfly333 ak ideš cez poisťovňu tak lieky si musíš vybrať v ČR inak ti ich nepreplatí poisťovňa.
@orchidea1986 nie ja už mám 40r takže neviem to mi nepredpisu recept?
@butterfly333 tak ti dajú recept a vyberieš si ich u nás v lekárni. My sme vyberali v RG keďže sme išli cez poisťovňu, ale boli drahšie keď som porovnávala s lekárňou u nás.
@orchidea1986 ďakujem za info.
@butterfly333 ked si samoplatca, nekupuj cez nich, jednak v CR su lieky celkovo drahsie plus CAR si k tomu davaju vysokohorsku prirazku 😁 na SVK ti na ich recepty lieky v pohode vydaju - na vlastnu uhradu a vyjde ta to podstatne lacnejsie.
@ikuska187 super ďakujem za informáciu.
@ikuska187 ahoj ako ste chodili do Brna autom či vlakom? My ideme teraz v piatok a vlakom tak že ako ďaleko to je od stanice a ako sa tam dostať.
@butterfly333 ahoj , ja mam soft, zajtra doma kontrolne sono a podla vysledku sa sohodneme na kontrole asi u nich, teiz planujeme vlakom aj ked som z toho nervozna... z hlavnej stanice je to smer vystavisko elektricka cislo 1... a nevystupuj hned na vystavisku, ale o zastavku za nim.
Dievcata, neviete nedaleko centra o dakom schopnom ubytovani ? Dakujem
@nila1111 ďakujem pekne za info. A držim palce my keď až po medrole podľa výsledkov
@butterfly333 presne ako ti pise
@nila1111 chodili sme aj aj, ale na kontroly pocas stimulky som sla vlakom. Nastupis na elektricku c. 1, vystupis na zastavke za vystaviskom (je zastavka vystavisko 1 a 2) tak za tym. Vlakom to bola nejaka hodka a 20 minut a 15 minut elinou cca. Automat na listok mas na zastavke pri stanici, tam si kup aj spatny, masiny na listky rovnake ako v BA, maj ceske korunky.
@ikuska187 ďakujem pekne áno včera muž bol zameniť české už máme.
Baby myslíte že zajtra sa dostanem do Brna?ideme ráno vlakom.
@butterfly333 ahoj,myslela som od vcera na teba. Asi sa nedostanete. Teraz citam na stranke ceskej. Zisti si to. Nechces to odlozit aj tak? Tu v Ba dalsi siesti nakazeni.

@evelka81 ale veď niesi vôbec stará. Áno 5 je už dosť dlho no nezistili kde je problém?