Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Chcem sa len opýtať v už pracujú v Brne mala by som ísť na ďalšie stretnutie a výsledoky čo ďalej.
Ahojte dievcata , tak ktora mala vklad s uzivanim urogestanu 7 dni a vyslo vam to ?
Ahojte dievcence, mali ste uz skusenost, zeby sa vam vajko po odbere rozpadlo ?
@nila1111 my sme boli pred rokom v RG, odobratych 8 vajok a 5 sa vraj pri premyvani rozpadlo, vhodne 3 a oplodnene 1. O tych 5tich by som ani nevedela, keby som sa potom nepytala sama. Rok predtym 16 zrelych vajicok. AMH mam super.
@orchidea1986 presne to mi povedali, mSlela som ze je to mojim amh alebo vekom .... cim to je ?
@sandra151 aj ja sa toho obávam lebo tiež máme ísť do Brna dúfam že ich nezatvoria
ahojte, fungujú normalne v reprogenesis.....? či su tam isté obmedzenia? chceli by sme íst na ivf...naposledy som tam bola v roku 2017?
ahojte, chcem sa spýtať, chystám sa na ket do brna, ako ste riešili estrofem? vraj mi pošlu recept, viem si ho vybrať z lekárne aj na český recept? dakujem
@srdiecko35 ja som si estrofem dávala predpisovať mojou gynekologičkou..vysvetlila som jej načo to potrebujem a hotovo..vychádza to takto 1,75€

@kikuska21 podla mna od 1 dňa