Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Chcem sa len opýtať v už pracujú v Brne mala by som ísť na ďalšie stretnutie a výsledoky čo ďalej.
@veronka1984 ano, centra su otvorene..
Ahojte dievcata , tak ktora mala vklad s uzivanim urogestanu 7 dni a vyslo vam to ?
Ahojte dievcence, mali ste uz skusenost, zeby sa vam vajko po odbere rozpadlo ?
Ktorá idete v najbližšej dobe do Brna na ket?
@nila1111 my sme boli pred rokom v RG, odobratych 8 vajok a 5 sa vraj pri premyvani rozpadlo, vhodne 3 a oplodnene 1. O tych 5tich by som ani nevedela, keby som sa potom nepytala sama. Rok predtym 16 zrelych vajicok. AMH mam super.
@orchidea1986 presne to mi povedali, mSlela som ze je to mojim amh alebo vekom .... cim to je ?
@sandra151 aj ja sa toho obávam lebo tiež máme ísť do Brna dúfam že ich nezatvoria
@sandra151 veď to ja budúci týždeň začínam estrofem a potom na intralipidy
ahojte, fungujú normalne v reprogenesis.....? či su tam isté obmedzenia? chceli by sme íst na ivf...naposledy som tam bola v roku 2017?
@srdiecko35 normalne... ked som bola mali sme vsetci rusko, nic ine...
ahojte, chcem sa spýtať, chystám sa na ket do brna, ako ste riešili estrofem? vraj mi pošlu recept, viem si ho vybrať z lekárne aj na český recept? dakujem
@srdiecko35 ja som si estrofem dávala predpisovať mojou gynekologičkou..vysvetlila som jej načo to potrebujem a hotovo..vychádza to takto 1,75€
@romci22 ok, dakujem.

@kikuska21 podla mna od 1 dňa