icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

veronka1984
15. okt 2020

@helenky11 no neviem čo sa stalo ale píšem že som volala a toto mi povedali že už tam nerobí tak ma dali druhému.

nila1111
16. okt 2020

@veronka1984 kto kde nerobi ???

janie7
16. okt 2020

@nila1111
@veronka1984 Ahojte, veronka spomínala, že Štelcl už nerobí na klinike, ale môžme si všetky vydýchnuť😅, aj keď ja mám primárne Koukala a nemenila by som, stále pôsobí na klinike, len je v domácej karanténe, lebo sa vrátil zo školenia v Paríži. Som si to overovala po OPU na klinike🙂

zsuzsinka16
16. okt 2020

Ahojte je medzi vami niekto kto mal v reprogenesise darcovsky program(vajíčka)?

nila1111
17. okt 2020

@janie7 vdaka ... uz som si myslela ze kam za nim mam ist 🙂

butterfly333
17. okt 2020

@zsuzsinka16 ja celé embryo. Ale nevyšlo to

zsuzsinka16
17. okt 2020

@butterfly333 ochh😞 mi mame teraz už poslednu moznost skusat...manzel nema problemy len ja mam endo a tym padom uz malo a nekvalitne vajicka

butterfly333
17. okt 2020

@zsuzsinka16 ja už mám 41r snažíme už skoro 3r takže jedine to darovane embryo. No chceme to skúsiť znova ale až na jar.

annavallova
17. okt 2020

@zsuzsinka16 ja mam 4 stupen 3 opeeacie 3pokus ivf 2 s toho v brne teraz soft a mame doma 10mesacny poklad

zsuzsinka16
17. okt 2020

@annavallova mozem ti napisat spravu?

janie7
17. okt 2020

@nila1111 Za málo. No momentálne jedine k nemu domov😉Ako sa darí tebe?

annavallova
17. okt 2020

@zsuzsinka16 samozrejme

nila1111
18. okt 2020

@janie7 ahoj, po troch softoch, z ktorych az posledny uz konecne prebehol v brne som mala chvilku pauzu... ale zial teraz opat corona, bola som na konzuktacii aj u nas, doknco by skusili aj klaiscku velku stimulaciu, ale skor verim stelclovi , ze jednone soft... inak na slovensku na mna od 40 pozeraju akoze naco k nim chodim, ze ich iba zdepcem, ze to aj tak nemozne... ze jedine dv... takze asi to budeme akusat iba prirodzene ... a dufat v zazrak... mozno pripadne este raz skusim soft ... bazalky na slovensku nerobia ... odbornici a zanietenci nie su :(

janie7
18. okt 2020

@nila1111 Ahoj, presne ako hovoríš, u nás ťa odpíšu jedna radosť a keď od nich potrebujem niečo predpísať, takže joj, my to nepoznáme, my s tými injekciami nestimulujeme. Hlavne, že mi to Koukal so Štelclom predpísali aj kvôli tomu, že sa Pergoveris vyrába na Slovensku. Pravda je taká, že u nás je to všetko iba o biznise, samozrejme česť výnimkám, a pokiaľ nie si v ich IVF programe, tak na teba kašlú. My sme boli rozhodnutí, že do toho pôjdeme Corona neCorona. A úprimne, v živote som sa tak netešila ku lekárovi ako ku Koukalovi🙂 Teraz aj tak čakáme po OPU na vývoj embryí plus máme PGT-A. Možno by som na tvojom mieste teraz počkala a budúci rok išla k Marcelovi na ten softik ak nechcesš riskovať. Ja čo som žažila s našimi lekármi, tak im už vôbec neverím, až na tých pár výnimiek, ktoré zrátam na prstoch jednej ruky.

butterfly333
18. okt 2020

@nila1111 máš už 40r zatiaľ skúšate zo svojími vajičkami?

janie7
20. okt 2020

@butterfly333 Prosím ťa a pred vkladom darovaného embryjka ste mali aj PGT-A, alebo to nebolo nutné, keďže darkyňu už majú preverenú? U mňa po ICSI z 12 vajíčok vzniklo 8 embryjok a do 4. dna PK som mala ideálny stav 5tich z nich a dnes (5ty deň) mi koordinátorka napísala že mám 3 stopky a 2 blastocysty v rannom stadiu s pomalším vyvojom, tak čakajú do zajtra.Sa mi to ani veriť nechce, že zo dňa na deň sa to môže takto pokašlať😒 Tak už zvažujem ďalšie alternatívy

butterfly333
20. okt 2020

@janie7 neviem čo je to PGT-A

janie7
20. okt 2020

@butterfly333 Citujem🙂:Preimplantačná genetické testovanie aneuploidie (PGT-A), predtým preimplantačnej genetický skríning (PGS) sa vykonáva v priebehu liečby metódou IVF a umožňuje pre zavedenie do maternice vybrať perspektívne embryo s normálnym počtom chromozómov. Takéto embryo má potom najväčšiu šancu, že sa uhniezdi, nedôjde k potratu a povedie k narodeniu zdravého dieťaťa.

butterfly333
20. okt 2020

@janie7 tak to veru neviem keďže je to darovane embryo. No kvalitu malo 5AA tuším alebo malo 5AAA no neviem no vravel že najvyššej kvality.

nila1111
20. okt 2020

@janie7 mna drzi nad vodou info o jednej pani ktora v reprofite 5x ivf neuspesne a nakoniec spontanne otehotnela a porodila zdrave babo ... mala 43

nila1111
20. okt 2020

@janie7 mam 42 :( nemozem cakat ale je pravda ze pri mojom nizkom amh mi nedokazu ani oni pomoct :(

ceklis
20. okt 2020

@nila1111 aké je to amh? ✊🏻

janie7
20. okt 2020

@nila1111 A dostala si sa aj ku vkladu? Lebo ja som z mojej PK uplne rozcarovana, do 4. dna idealny stav 5tich morul a na 5ty den akoby to boli hodnoty inej zeny. Fakt neviem, co si mam o tom myslet😵

nila1111
21. okt 2020

@janie7 mala som pri softe dva folikuly, jedno vajko a to sa premyvani rozpadlo ... cize vprdeli :(

nila1111
21. okt 2020

@janie7 skus vlozit skor ... mozno v brusku je lepsie prostredie ako v labaku :(
Alebo fakt tu genetiku ze co je vo veci ...
Ja aj tak verim viac v prirodzene ako v tieto hokusy ☹

janie7
21. okt 2020

@nila1111 Ahoj, no tie naše telá nás brutálne trápia☹Nakoniec to u mňa celkom dobre dopadlo, taká zlatá stredná cesta, mám z dvoch blastocýst, 2 mrazáčikov. Akurát ma ale dnes úplne odrovnali, lebo ja mám v protokole aj predimplentačnú genetiku PGT-A, kedže už mám po 40ke (klasickú genetiku z krvi máme a je ukážková) a že oni to to z dvoch embryjok nerobia az od troch, hlavne, že iné kliniky to robia aj od jedného. A že som momentálne v stradacom cykle a od budúceho roka máme všetko absolvovať znova aby boli embryjka 3 a poslali mi faktúru za PGT-A, ktoré sa ani nekonalo😠 Hlavne, že sme sa na ekonomickom rozprávali, že pokiaľ sa nebude konať, tak samozrejme sa nebude nič faktúrovať. Tak sa asi na to celé PGT-A vykašlem a risknem vklad aj bez toho. A keď náhodou neotehotniem tak skočím vedľa ku konkurencii.
Pojdes ešte v tomto obdobi do Brna, či si dávaš pauzu?

nila1111
24. okt 2020

@janie7 bojim sa, teraz do ciech urcite nie ... ak by sa dalo brala by som stelcla z RG ale neviem ci ebryologov niemaju lepsich v RF ... cize tazko sa rozhodnut ... je to velmi o stasti :( a to ja nemam ...

janie7
24. okt 2020

@nila1111 Ahoj, aspoň trochu ťa snáď poteším, som síce niekedy až veľký optimista, ale šťastie tiež sadne viac, na niekoho iného než na mňa. Aj u mňa bolo jedno z primárnych rozhodnutí to, že je vedúci lekár v Reprogenesise Štelcl, ale presne ako hovoríš, pravepodobne majú lepších embryológov a predovšetkým prepracovanejší proklientsky finančný systém v RF, lebo mi to nešlo do hlavy keď som mala 4.den PK 5 ideálnych embryjok a nakoniec na 6ty deň iba dve blastocysty. My sme poslali naše alternatívy Koukalovi a v pondelok mám mať s ním telefonický rozhovor, lebo s postupom nasledujúcej liečby rozhodne nesúhlasíme, veď ani poriadne neviem s čím som s ním v delíriu po OPU súhlasila🙈 Ak by sme sa na tej najideálnejšej alternatíve nedohodli (lebo, keď sa chce výnimky sa vždy dajú robiť) a KET by náhodou bez PGT-A vyšetrenia nevyšiel, budúci rok ťahám ku Koudelkovi alebo Otevrelovi do Reprofitu. Drž sa a veľa zdravíčka želám🍀

mimika1973
26. okt 2020

@janie7 a kde je teraz? 😕

janie7
26. okt 2020

@mimika1973 Ahoj, no podľa mojich informácií stále v Reprogenesise. Len mal domácu karanténu, lebo sa vrátil zo školenia v Paríži, tak keď som tam bola na OPU 15.10., tak bol ešte stále v karanténe.