icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

janie7
22. jan 2021

@ikuska187 Ďakujem krásne za info, ano idem pod Estrofemom a koordinátorka mi všetko vysvetlila😉 Koukal zmenil ten termín na základe toho, že rýchlo a dobre reagujem na liečbu a ako bonus budem mať na vklade jeho😉

ikuska187
22. jan 2021

@janie7 veľa šťastia🍀🍀🍀 OPU mi vyšlo na víkend, tak to mi nerobil on, ale na vklad tam bol, ani som nezbadala a krpec bol v maternici, čakala som, že to bude oveľa horšie 😊

janie7
22. jan 2021

@ikuska187 Dik moc.😀 Ja som nezažila lepšieho lekára ako je on, OPU mi robil tiež on a ani neviem, že nieaká bola, som po nej mierne krvácala max pol hodinu a teraz v utorok, keď sme boli na klinike som rozprávala koordinátorke, že tam majú, perfektného modrookého anesteziológa. So slovami, že či som sa doňho náhodou nezamilovala, rozbehla pátraciu akciu, že ako sa volá, lebo tam majú dvoch, obaja sú externisti a pamätala si meno iba toho druhého😀
Koukal mi robil sono so slovami že: folikuly tam nemáme, tie tam nechceme a cysty tam tiež nemáme a tie už vôbec nechceme😀 Strávili sme tam 3 hodiny, lebo som si u nich dávala aj intralipidové infúzie a vobec sa nám odtiaľ nechcelo odísť🙂 Hovorila som koordinátorke, že som mala úžasný zážitok z prípravy na OPU, ale že to je nadlho, takže potom, keď všetko vyjde, že by sme to mohli rozobrať na kafiíčku aj s Koukalom. Ona na to, že: to on pude rád🙂

medovnicek123
29. jan 2021

Ahojte,pridam sa k vam. Tie,co chodite do čiech, aka je teraz situacia? Potrebujete neake potvrdenie,resp.musite dodržiavať karantenu alebo voľačo podobné? My sme tam chodili,potom sme presli na SR,ale Brno je Brno ;) pristup u nich bol úžasný...

janie7
29. jan 2021

@medovnicek123 Ahoj, my sme sa teraz 27.1. vrátili z KETu a ako hovoríš Brno, je Brno😉 Kooordinátorka pošle emailom tebe aj partnerovi potvrdenie, že idete na konkrétny termín ku nim a my sme mali zo sebou aj negatívne testy, no na hraniciach nebolo ani nohy, resp, všimli sme si, že doobedu stál na slovenskej strane policajt, ale keď sme sa vracali z Čiech, už tam nebol nikto. A do karantény samozrejme nemusíš ísť, keď máš potvrdenie o negatívnom teste alebo prekonaní Covidu.

zsuzsinka16
29. jan 2021

@janie7 ahojte aj my ideme 15ho do Brna...budeme potrebovať negatívny test?

medovnicek123
29. jan 2021

@janie7 super,ďakujem krásne. A staci antigen myslíš? Drzim strašne strašne päste,aby ket vysiel... my sme chodili Stelclovi 🙂

janie7
29. jan 2021

@medovnicek123 Za máličko, áno stačí antigén. A veľmi pekne ďakujem, za držanie pästí😉 Ja mám Koukala, a nevymenila by som ho ani keby ma na škripec naťahovali. Marcel, je zlatý tiež, ja som pôvodne mala dostať jeho ale bola naňho veľká čakačka a som neskutočne rada, že mám Toma - ja ich už volám krstnými menami😉, lebo by som si Marcela vôbec neužila, on furt niekde lieta😉 No a keby si počula ten náš minuloročný telefonát s Tomom, tak by ťa bránica bolela od smiechu ešte aj dva dni. My sme sa totiž po punkcii nepochopili ohľadne ďalších krokov liečby, tak som mu telefonicky vysvetľovala ako som ho po punkcii vnímala, či skôr nevnímala, lebo v delíriu po anestéze som mala v hlave iba anesteziologove krásne modré oči😍 a on v záchvatoch smiechu, lapajúc po dychu len zahlásil, že Žiiiiš Mariááá, to jsem netušil😀 A to nehovorím ešte o tom ako koordinátorka rozpútala pátraciu akciu, že ako sa ten anesteziológ volá, lebo oni ich tam na klinike majú dvoch a obaja sú externisti😉
A ako sa darí tebe? Už máš dohodnutý aj presný termín? Ideš znovu k Marcelovi?
Taktiež silno držím päste🍀

medovnicek123
29. jan 2021

@janie7 🙂 tam toho človek zažije :D mne sa paci,ze vždy tam bola dobra atmosféra... že napriek tomu,ake vážne veci riešime,vždy to tak nejako odlahcili...odchadzali sme odtiaľ vzdy s dobrym pocitom,aj ked mame za sebou veľmi smutny pribeh :(
a páčilo sa mi,že vzdy som mala jedného lekára,ktorý ma poznal a nestriedali sa pri mne vsetci...
Uvidím,čo mi napíše koordinátorka ;)

janie7
29. jan 2021

@medovnicek123 Presne o to aj mne vždy išlo, že tu máš pre seba jedného lekára, ktorý sa ti venuje a nepohadzujú si ťa ako špinavé prádlo. Ja som sa na začiatku pýtala na Marcela a teda volala som na kliniku, že či by som ho mohla dostať a oni, že áno, ale až tuším o 4 mesiace po zavolaní na kliniku. Tak reku, keď už sme čakali tak dlho tak počkáme. Asi o týždeň na to, mi už volala koordinátorka, že ak by sme chceli ísť skôr, Mudr. Koukal by nás zobral😉 U mňa bolo dôležité, že to je chlap a to on je riadny😀, sa cítim, pri tej jeho výške ako malé dievčatko, vždy sa pri mne keď sa zdravíme, tak krásne poskladá🙂, lebo nemám dôveru k ženám IVF lekárkam. No a keby sme chytili vtedy Marcela, tak ho neuvidíme ako je rok dlhý, stále bol mimo kliniku a Tom ho zastupoval. Je tam proste neskutočný prístup a môj manžel mi hovorí, že z tých zážitkov, čo som tam iba za pár mesiacov zažila, by som kľudne mohla napísať knihu a bol by to bestseller😉
A chceš sa o ten svoj príbeh podeliť v IP, alebo radšej ani nie?
Každopádne, budem rada, keď pisnes ako ste sa pohli ďalej😉 Dobrú noc😴

medovnicek123
30. jan 2021

@janie7 napíšem ti ... inak odkiaľ si, ak sa môžem spýtať? Pekný dník 🙂

janie7
30. jan 2021

@medovnicek123 Som z Brezna, ale od mojch 2 rokov žijem v Bratislave, aj manžela mám Blaváka😉 Krásny dník aj tebe😘

janie7
31. jan 2021

@zsuzsinka16 Ahoj, to je ešte ťažko povedať, uvidime čo prinesie Covid automat od 8. februara.

niky1402
12. feb 2021

@janie7 ahoj, citam tu pribehy a ja som mala cakacku na stelcla len mesiac - teda mam 🙂 aky bol?

zus_ke
13. feb 2021

@niky1402 ahoj, my sme chodili k stelclovi 5 rokov ☺️ Za mna je to top lekar, stale sme mu plne doverovali...ja som napriklad aj na opu chodila bez narkozy, lebo som mu naozaj doverovala a ked povedal, ze sa to da zvladnut, tak som verila a fakt to bolo v pohode 😂 drzim ti velmi palce , urcite si v dobrych rukach a budes spokojna 🍀

niky1402
13. feb 2021

@zus_ke a podarilo saaa? dakujem prkneee

janie7
13. feb 2021

@niky1402 Ahoj, ja mám Koukala a nemenila by som ani za milión😉 Pôvodne som chcela Štelcla, ale mne asi týždeň po informácii, že si na Marcela (Štelcl tu v Reprogenesis je krstným menom Marcel, v Reprofite majú tiež Štelcla, tak nech nedôjde k omylu 🙂) musím počkať volala koordinátorka, že by nás Koukal zobral skôr, tak, že či by sme nechceli jeho. Pre mňa bolo dôležité, že je chlap a to parádne vysokánsky😉, no možno Marcel je o trošku ešte vyšší, lebo ja nemám dôveru k ženám IVF lekárkam či gynekologičkám. Tak sme sa rozhodli pre Koukala a dobre sme spravili, lebo minulý rok Marcel na klinike ani poriadne nebol a Koukal ho zastupoval. No a ja som sem išla aj kvôli tomu aby sa mi celú dobu venoval jeden lekár, nie ako v SR, že každý deň ťa má niekto iný a to Koukal splnil na 200 percent. S Marcelom sa ale poznám tiež, on je taký usmievavý showman, aj keď sa s ním poslednú dobu, niečo deje, no možno má toho iba veľa. Ale ako lekár, podľa tých recenzií a podľa toho stretnutia s ním, plne súhlasím s @zus_ke . Ja som u nich bola na 1. IVF všeobecne a tak som aj dúfala, že sa aj prvý KET podarí, keďže všetko pri Koukalovi išlo neskutočne hladko a sami sme sa divili a smiali, že búram všetky štatistiky žien po 40ke v tom pozitívnom slova zmysle. Koukal mi odporúčal a stále prizvukoval aj genetiku embryí a tu nastal zrejme aj zlom v tom, že sa to nepodarilo, aj keď sama neviem... Ono problém je v tom, že my sme samoplatcovia a tá genetika stojí 1400 EUR a oni to nemajú proklientsky nacenené, Koukal mi to aj presne vysvetľoval, že s labákmi majú takú na houby zmluvu, že oni berú iba v sete 4 embryjka a nie po jednom. A keďže nám sa podarilo nastimulovať iba 2 blastocsty, kým ja som to považovala za neúspech, Koukal zase za mega úspech😉, on mi vždy pripraví na ten najhorší scenár a potom sa tešíme o to viac, tak sa nám to cenovo neoplatilo. No a s lekárkou genetiky na telefóne, sme sa to rozhodli risknúť. No či to bolo iba tou genetikou, ani srnka netuší. Každopádne už sa neviem dočkať telefonátu s Koukalom, že čo spoločne vymyslíme ďalej, aj keď osnovu už máme jasnú😉 Ja sa u nich vždy cítim neskutočne dobre a v živote som sa netešila tak k lekárovi ako ku nemu.
Tebe silno držím palce a daj určite vedieť infošky po stretnutí s Marcelom😉

niky1402
13. feb 2021

@janie7 a co by sa s nim malo diat?

janie7
13. feb 2021

@niky1402 Hold, ťažko povedať, bol taký zamyslený, strhaný, možno mal toho iba veľa, alebi riešil ťažší prípad, lebo inokedy sa vždy pristaví a pokecá, aj keď nie sme jeho pacienti a teraz sa len pozdravil, mrkol na mňa a utekal do preč😉 Len ja mám dosť dobrý pozorovací talent, tak si na človeku všimnem fakt, že maličkosti.

niky1402
13. feb 2021

@janie7 jaaaaj 🙂) tak to je v pohode. A to bolo kedy? cize cely cas ma bude mat len on?

butterfly333
13. feb 2021
janie7
13. feb 2021

@niky1402 Jasne😉, rozhodne som ťa nechcela od neho odradiť, ako človek a hlavne ako lekár je výborný, aj keď ja som ho zažila v akcii len 2 krát😉 A u Marcela nikdy nevieš či ho budeš mať stále alebo nie, keďže je vedúci lekár a je stále rozlietaný. Minulý rok bol na kongrese v Paríži a potom bol v domácej karanténe a na klinike sa neukázal dosť dlho a chudák Koukal ho celú tú dobu musel zastupovať. Normálne sa tu na MK rozpútala divoká debata, či neodišiel z kliniky. Tak som sľúbila dievčatám, že sa na neho popýtam a hold bola z toho domáca karanténa😉 No myslím, že tento rok kvôli Covidu nebude moc cestovať, ale aj keby niekde išiel, zastupuje ho Koukal a ja ho zbožňujem😉 Takže nemaj boja👍

niky1402
13. feb 2021

@janie7 dakujem velmi pekne 🙂)) no som sama zvedava, co nas caka. Ja som bola uz 3x tehotna: 2x prirodzene a raz Ivf a uz by sme to celkom mohli dotiahnut aj do konca. My mame trochu zlozitejsi pripad, lebo nam az po vsetkych mojich potratoch zistili ze mam alergiu na muzove spermie stredne tazkeho stupna a to sposobovalo potraty, bohuzial museli byt kvoli tomu az 3. A prve tehu som ja musela v 13tt ukoncit a usmrtit zive babo, lebo malo hydrops plodu (nezlucitelna dg so zivotom). a tak nejak do toho sa pridruzilo nizsie amh este a slabsi spg. no a hlavne uz nejak nevladzem

annavallova
Autor odpoveď zmazal
janie7
13. feb 2021

@butterfly333 Ahoj moja, ďakujem krásne za neskutočnú podporu, včera si mi vnukla s tým Brnom super myšlienku, že najskôr si s Tomom zavolám a až tak po jeho odporúčaní, skočím na to repro imuno do Nitry. Plus, možno odporučí ešte aj niečo iné. Však keď momentálne nemôžem ísť do Brna, nech príde on za mnou aspoň hlasovou formou 😀 Ale, že vraj funguje aj cez Skype, no na cca 50 ročného človeka je inak IT multifunkčný😉 Môj muž mi hovorí, že keď budete spolu volať, daj ho nahlas, nech počujem ten Váš urehotaný rozhovor, i keď... no neviem či teraz urehotaný bude, ale minimálne ma ukľudní😉

janie7
13. feb 2021

@niky1402 za máličko, kľudne aj pisni IP, ak budeš chcieť, rada poradím keď budem vedieť😉n A neboj, si vo veľmi dobrých, ak nie najlepších rukách. S Marcelom budeš určite maximálne spokojná. A paradoxne, si možno na tom lepšie ako ja, lebo mne sa nikdy otehotnieť nepodarilo, no raz to bolo tak, že na hrane, ale potom hcg začalo z ničoho nič klesať a ja žiadne alergie ani na spermie ani na trofoblast nemám, len som mala trošičku zvýšený 1 druh NK buniek a na to mi dali v Brne intralipidy, ale akosi ani to nezabralo☹ Možno to bolo fakt v genetike embryjka, aj keď morfologicky bolo perfektné. Proste ako povedal jeden z lekárov na SR, som mätúci prípad😉 No verím, že Koukal vyrieši tento ťažký hlavolam môjho tela.

zus_ke
13. feb 2021

@niky1402 ano podarilo, po 6 rokoch 🙏🏽 Aktualne som v 6 mesiaci, takze pevne verim, ze vsetko dobre dopadne 🍀kludne napis ak ta nieco konkretne zaujima ☺️

zus_ke
13. feb 2021

@janie7
@niky1402 inak podla mna je jedno, ci koukal ci stelcl.. oni su obaja super, ja som mala pri koukalovi raz opu, jednu kontrolu a jeden vklad.... cize mam skusenost aj s nim ale teda inak vsetko u stelcla... toto leto sme boli na ivf, vysla mi kontrola akurat u koukala a pytala som sa ho, ci mozeme ist po vklade na dovolenku 😂 tak jeho nazor , ze on to neodporuca vobec , ze vzhladom na situaciu a ze lietadlo neodporuca atd... ale sam dodal, vy ste ale pacientka marcela a kebyze sa opytate jeho, isto vam povie, ze chodte, ze on je taky pankac v tomto 😂 cize oni ako lekari, odbornici su obaja super, jedine mozno taketo nazory a skusenosti maju odlisne, ale nevravim, ze jeden ma dobry a jeden zly nazor ☺️ Kazdopadne drzim palce 🍀

butterfly333
13. feb 2021

@janie7 Aj ja ho dávam vždy na mikrofón. Inak som zvedavá aká bude situácia či sa bude dať v pohode ísť do Brna.

janie7
13. feb 2021

@zus_ke 😂😂😂 si ich neskutočne opísala, presne, Koukal je taký starostlivý tatkovský typ a Marcel je taký nezávislak, ale odborníci sú obaja perfektní. Som sa normálne držala, aby som nevybuchla od smiechu, keď mi Koukal po KETe do maximálnych detailov opisoval, že čo by som nemala robiť, resp. keď už, tak akým spôsobom 😀 Ďakujem krásne za držanie palcov, snáď to už na druhý krát vyjde a tebe želám krásne tehuľkovanie 😘