icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

janie7
2. máj 2021

@rosomac Ahojky, ja mám Dr. Koukala a je perfektný. V živote som nezažila ústretovejšieho a starostlivejšieho doktora a celkovo, celý personál je tam úžasný. Aj keď nám 1. KET nevyšiel, hneď sme prediskutovali alternatívy, čo ešte môžme spraviť a až pri ňom som našla odpovede, na ktoré u nás by lekárov ani nenapadlo odpovedať. Proste, maximálna spokojnosť.

rosomac
2. máj 2021

@janie7 ďakujem, čo sa týka embryológov, labáku, tiež sú špička, že?

janie7
2. máj 2021

@rosomac Určite áno, v RG majú embryoskop a teraz dokonca nový softvér na embryomonitoring aj s časozbernou kamerou. Teraz v máji plánujeme ísť na UTZ, plus nastaviť ďalšiu liečbu, tak sa chcem Koukala popýtať, že čo je to za zázrak😉 Vždy k nemu chodíme so zošitom, lebo on je doslova, že vodopád informácií.

niky1402
3. máj 2021

@janie7 presne takto sa citime aj my pri Marcelovi....uz sme si presli kadecim a veru lutujeme, ze Marcel nebol nasa prva volba....
@rosomac nech si vyberies akehokolvek doktora tam, nebudes lutovat. Co som zistovala, tak sa lisia len sposobom konunikacie.... Marcel je taky viac kamaratsky (to nwhovorim, ze Koukal nie je, len tiez som zvazovala ku komu a spoluzicka z vysky akurat chodila ku Koukalovi a ja po tom vsetkom potrebujem take viac chill na psychiku a skor kamaratsky pristup, tak mi hned odporucila Marcela a neskor sme aj od viacerych rodinnych znamich poculi dobre skusenosti s Marcelom... ci uz bol v reprofite alebo rg

janie7
3. máj 2021

@niky1402 @rosomac Presne ako hovoríš, Marcel je taký showman s kamarátskym prístupom. Tom (Koukal) hovorí, že je taký pankáč, čo ti dovolí všetko. Tom je ako starší starostlivý bráško, čo ti povie všetko na rovinu, má vždy kopec alternatív a je neskutočne ústretový.

rosomac
3. máj 2021

@niky1402 dakujem😀 potrebujem doveru a nastartovanie do dalsieho boja a pocitovo to vnimam tak,ze potrebujem zmenu.

rosomac
3. máj 2021

@janie7 dakujem,uz sa tesim.Predbezne som uz rozhodnuta pre zmenu.😀

niky1402
3. máj 2021

@rosomac pocuj a mala si tam robenu aj hysteroskopiu? akurat nad tym rozmyslam

janie7
3. máj 2021

@niky1402 A tebe ju Marcel spomínal? Lebo mne ju Tom, že na totáča zavrhol, so slovami Heleďte, nebláznete😀

niky1402
3. máj 2021

@janie7 hej hej....ze pre istotu skontrolujeme, ci nahodou nie je nieco v maternici, co by mohlo prekazat a on to nevidi na ultrazvuku...ze to moze byt....aj mi menoval asi 4 nazvy dacoho, ale ani jeden si nepamatam.....🙂 len mi povedal, ze si to mam skusit dat urobit na slovensku, kde by som to mala na poistovnu a on napise odporucanie.....avsak na slovensku to nerobia v nemockach teraz, lebo covid. Tak pojdem tam ako samoplatca.

rosomac
3. máj 2021

@niky1402 hysteroskpiu som mala v 2017 ale v IS CAR

janie7
3. máj 2021

@niky1402 Aha, vďaka za info, čiže Marcel ti to odporúčal preventívne. Ja som s tým vyrukovala na Toma sama telefonicky, tak to s ním preberiem osobne. Inak, hysteroskopiu robia v ISCARE v BA aj neklientom, ak by si potrebovala vedieť. Ja by som do toho išla, ale bez anestézy, že vraj v patich klinikách v ČR to robia šetrnejšie a bez anestézy. No vidím, že zase namiesto 15 minútového UTZ strávime u Toma hodinu😀

ikuska187
3. máj 2021

@niky1402 môžeš ist na Slovensku do súkromných centier, vrátane CAR. Tiez som bola v Iscare za 150 eur. Alebo v CR, s tým, že si to daj potom preplatiť v ZP, na toto nepotrebuješ súhlas ZP dopredu. Preplatia ti toľko, koľko to stojí tu, čiže skoro všetko.

ikuska187
3. máj 2021

@rosomac ja som v inom CAR nebola, tak neviem porovnať. Ale lekárov, embryologov, systém vrelo odporucam. Na konzultáciu do RF sme už ani nešli, bo s Koukalom to zafungovalo 1. konzultácii a môj muž bol z jeho na rovinu vecného prístupu nadšený. Mne by zas nevyhovoval Marcel 😀 ale to sú už prosto individuálne preferencie páru, aký lekár im vyhovuje.

niky1402
3. máj 2021

@ikuska187 waaau fakt to preplatia??? to som nevedela. Ja by som chcela si to dat rovno v cr u mojho doktora. Je ki blbe ist do iscare a nie je mi to tam po chuti... neviem preco... mozno skrz Grossovu (je super odbornicka, ale ludsky mi velmi nesadla)

ikuska187
3. máj 2021

@niky1402 jaj aha ty si tam chodila. Akoze spravia to kdekoľvek v CAR. Mne sa hore dole dole do Brna nechcelo, s 1dnovkou som v Iscare bolavzas maximálne spokojná. Predtým som bola v štátnej na hysteroskopii a tu to bolo lepšie. A áno hysteroskopiu preplatia. Pošleš žiadosť, originál spravu plus originál bloček.

niky1402
3. máj 2021

@ikuska187 waau dakujem, tak idem do toho tak 🙂

butterfly333
3. máj 2021

@ikuska187 ale u nás va SK hysteroskopiu nepreplatia?

ikuska187
3. máj 2021

@butterfly333 ten poplatok co platíš navyše CAR? To nie, CAR dostane peniaze od ZP plus ešte ty platíš navyše poplatok. Keď si pozrieš bloček, tak na ňom nemáš, že hysteroskopia ale niečo v zmysle služby súvisiace s poskytovaním ZS.

butterfly333
3. máj 2021

@ikuska187 dakujem

mimika1973
4. jún 2021

@niky1402 od Marcela mam 1. syna! :D... Este z RF hi hi..;)
a to az tak nadejny nebol pri vklade, ze z EB neco vykoukne, a uchytilo sa! ;) mala som inac vlozene rovno 3! Ale aj tehu dost stresove, kedze som krvacala dost silno a stratila tie 2 ostatne..bojovnik to dotiahol a ma teraz uz 7 rokov! moja skusenost ak sa mozem podelit a dat vsetkym 'buducim mamickam' nadej z IVF volba Brno! ;))

janie7
4. jún 2021

@mimika1973 No márnosť, že 3 vajíčka, Marcel sa nezdá👍 Však ja by som praskla. Mňa Tomino brutálne šetrí, sme boli minulý mesiac na klinike, dohodnúť si prípravu na druhú stimuláciu, taký bol zlaý, že som mala chuť ho vybozkávať😘, tak sme sa tam zase toľko nasmiali, sme pretriasali story s anesteziológom z minulej punkcie, že naša koordinátorka sľúbila, že rozhodne pokiaľ nebude mať nič urgentné, tak ho budem mať aj na ďalšej😍 A ty plánuješ ďalšie bábo, či stačilo?

evelka81
25. júl 2021

Ahojte ide niekto na ket tento alebo dalsi tyzden do Reprogenesis?

niky1402
25. júl 2021

@evelka81 ja na et 2.8 🙂

evelka81
26. júl 2021

@niky1402 mne to tiez vide ten tyzden Ket? Si ockovana my nie. Na corona gov pisu ze na vynimku k lekarovi netreba test ak ides iba do 12 h. Nevies ako to je?

niky1402
26. júl 2021

@evelka81 boli sme v piatok na kontrole a treba len potvrdenie z car a registracia v ehranica. idem na et

evelka81
26. júl 2021

@niky1402 super dakujem takze test netreba drzim palceky

janie7
28. júl 2021

@niky1402 Ahojky, ja som bola teraz v pondelok na punkcii, mala som Marcela, lebo Tomino si bral dovolenku. Poviem ti úprimne, ten človek sa minul povolaniu, mal byť Standup komik😀 Viac ma bolela bránica od smiechu ako brucho po OPU 😀. Ale priznám sa dobrovoľne, viac mi vyhovuje Koukal. Držím silno palčeky pri ET🤛🏻😘✊

niky1402
28. júl 2021

@janie7 ja mam hrozne rada Marcela 🙂 on je presne ten typ cloveka, ako potrebujem. My sme si tak aj vyberali, aby som zbytocne nebola v strese. Hej on je prcka vtipnej 🙂 nastastie mi vklad bude robit on...ostatni maju dovcu

niky1402
28. júl 2021

@janie7 a kedy mas vklad??? kolko mate embrxok?