Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahoj ja som pacientka dr.vranu , zajtra idem po 14 dnoch na testik tak uvidim,, zatial to vypada dobre obcas pobolieva brusko a biely vytok, inak nic.., takze drzim si palce a verim ze to vyslo ...,domaci test som si nerobila nechcela som si robit falosne nadeje .. takze zajtra dam vediet ci embryjka vydrzali paa
Ahojte babenky, citam tu Vase bloky a musim jeden napisat aj ja na Rprog. Rozhodla som sa po 3 neuspechoch na Slovensku ist do Brna a to na darcovstvo, proste ja uz moje vajicka mat nemozem. Konzultacia bola velmi prijemna a vsetky testy a vysetrenia som obsolvovala u svojeho gynekologa. Po schvaleni a dohode s doktorom sme zacali pripravu a mam 7 den po ET. Snazim sa o babetko uz 15 rokov a citim, ze nastal ten spravny cas kedysa to moze podarit. Cela klinika je skvela a vrelo odporucam. Drzte palceky a je skvele, ze takato stranka je kde sa mozeme podelit o vlastne skusenosti.
Mala som doktora Vranu. Je tam skvelo a pristu uplne na nezaplatenie. Slovensko sa musi vela ucit.
Ahoj dievčatá 🙂@ikapo ,tento týždeń začínam so stimuláciou..idem zač.decembra na soft.Plne súhlasím s tebou čo sa týka prístupu oše. personálu ..takže držím silno palce aby sa ti splnil konečne sen 😉 ja mám za sebou tiež 15 rokov snažilkovania, a verím že tu na klinike RG naplňajú sny mnohých nás 🙂
Ahojte bola som na hcg teste ale nevysiel moc pozitivne, hodnota bola nizka idem v piatok zopakovat . To uz bude 18den po et. Brucho obcas boli ale menzes nikde takze nerozumiem tomu. Aspon jedno by sa mohlo udrzat . Drzte palce Andrea
@dundul🙂 ďakujeme za povzbudenie,..úsmev Tea má čarovnú moc 😉 je krásnučký !Včera som začala so stimulkou,dievčatá držte palce ..
@angelk drž sa,možno v piatok bude to HCG už vyššie..nechcem ti písať prázdne frázy,len že myslím na teba a nevzdávaj to 😉 !
@mucilli@zwalsh ideme pre tie krásne úsmevy 🙂
@ikapo kedy budú testy 😉 držím palce
Ahojte babenky, rada by som vas povzbudila... Po dlhych rokoch snazenia sa a vyskusania vsetkych moznych metod asistovanej reprodukcie v troch roznych centrach sme sa rozhodli ist do darcovskeho programu v RG. A musim povedat, ze co sa tyka pristupu a profesionality, RG nema u mna konkurenciu. Proste super!!! A tentokrat to vyslo hned po prvom transfere. Som v piatom mesiaci a cakame nase prve babo (transferovane boli 2 embrya). Drzim vam vsetkym palce!!!

@angelk ako sa ti darí ? Myslím na teba. My sme presunuli termín transferu z januára na február 🙂 ale už teraz s teším.