icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

zwalsh
18. nov 2014

@angelk ako sa ti darí ? Myslím na teba. My sme presunuli termín transferu z januára na február 🙂 ale už teraz s teším.

zwalsh
23. nov 2014

@zwalsh tak netrpělivě čekám až niečo napíšeš, držím palčeky 😉

zwalsh
23. nov 2014

@angelk ahoj netrpezlivo čakám ako sa máš. Bola si pri Vránovi alebo pri tom druhom alebo pri tej babe lekárke?

angelk
23. nov 2014

Ahoj ja som pacientka dr.vranu , zajtra idem po 14 dnoch na testik tak uvidim,, zatial to vypada dobre obcas pobolieva brusko a biely vytok, inak nic.., takze drzim si palce a verim ze to vyslo ...,domaci test som si nerobila nechcela som si robit falosne nadeje .. takze zajtra dam vediet ci embryjka vydrzali paa

zwalsh
24. nov 2014

@angelk ahoj ďakujem za odpoveď a povzbudenie 🙂 veeeľmi deržím palčeky a verím že budem kráčať v tvojich šľapajách 🙂

ikapo
24. nov 2014

Ahojte babenky, citam tu Vase bloky a musim jeden napisat aj ja na Rprog. Rozhodla som sa po 3 neuspechoch na Slovensku ist do Brna a to na darcovstvo, proste ja uz moje vajicka mat nemozem. Konzultacia bola velmi prijemna a vsetky testy a vysetrenia som obsolvovala u svojeho gynekologa. Po schvaleni a dohode s doktorom sme zacali pripravu a mam 7 den po ET. Snazim sa o babetko uz 15 rokov a citim, ze nastal ten spravny cas kedysa to moze podarit. Cela klinika je skvela a vrelo odporucam. Drzte palceky a je skvele, ze takato stranka je kde sa mozeme podelit o vlastne skusenosti.

zwalsh
24. nov 2014

@ikapo tak veľmi držím palčeky. Koľko ste vkladali 1 alebo 2? Ja som v príprave a vklad Sme trochu posunuli, na február takže mám ešte čas. Koho máś ako lekára? Nemáš náhodou tú mladú lekárku?

ikapo
24. nov 2014

Mala som doktora Vranu. Je tam skvelo a pristu uplne na nezaplatenie. Slovensko sa musi vela ucit.

mucilli
24. nov 2014

@ikapo ahoj. Ako dlho si čakala na darkyňu?

nagylac
24. nov 2014

Ahoj dievčatá 🙂@ikapo ,tento týždeń začínam so stimuláciou..idem zač.decembra na soft.Plne súhlasím s tebou čo sa týka prístupu oše. personálu ..takže držím silno palce aby sa ti splnil konečne sen 😉 ja mám za sebou tiež 15 rokov snažilkovania, a verím že tu na klinike RG naplňajú sny mnohých nás 🙂

nagylac
24. nov 2014

@angelk 🙂 ?myslím na teba...

dundul
26. nov 2014

@nagylac @ikapo @zwalsh @mucilli @angelk Ahojte babenky 🙂 želáme vám krásny a úspešný každý transfer na klinike a ako povzbudenie úsmev nášho TEA

dundul
26. nov 2014

@angelk tak ako? veľmi som zvedavá podeľ sa s nami o výšku HCG

mucilli
26. nov 2014

@dundul Waw, maličký je úžasný 🙂 Ďakujem. Môj transfer bol bohužiaľ neúspešný, ale nevzdávame sa. 😝

dundul
26. nov 2014

@mucilli dakujeme 🙂 Teo je druhy transfer v RG 🙂

mucilli
26. nov 2014

@dundul máš dve detičky z RG?

dundul
26. nov 2014

@mucilli nie, zatial jedno no co najskor by som sla na KET, uz som im pisala 😉

mucilli
26. nov 2014

@dundul tak som z toho dopletená. 😀 . Status máš: 1 dieťa a že druhé čakáš. Asi si zabudla zmeniť status, veď drobček je už na svete 😀

angelk
26. nov 2014

Ahojte bola som na hcg teste ale nevysiel moc pozitivne, hodnota bola nizka idem v piatok zopakovat . To uz bude 18den po et. Brucho obcas boli ale menzes nikde takze nerozumiem tomu. Aspon jedno by sa mohlo udrzat . Drzte palce Andrea

zwalsh
26. nov 2014

@angelk andrejka nerieš to neboj sa myslím že to bude pozitívne len hlavu hore 🙂

dundul
26. nov 2014

@mucilli musim povedat, ze ma to ani nenapadlo 😀 cakala som, ze to zmeni automatika no nie je to zatial domyslene 🙂 rada by som mala aspon 2 🙂

mucilli
26. nov 2014

@dundul už je to v poriadku 🙂 . A chceš druhé baby tak skoro? Veď si nestihne 😀 š vychutnať to prve

zwalsh
27. nov 2014

@ikapo ahoj tak ako sa ti dari?

nagylac
27. nov 2014

@dundul🙂 ďakujeme za povzbudenie,..úsmev Tea má čarovnú moc 😉 je krásnučký !Včera som začala so stimulkou,dievčatá držte palce ..
@angelk drž sa,možno v piatok bude to HCG už vyššie..nechcem ti písať prázdne frázy,len že myslím na teba a nevzdávaj to 😉 !
@mucilli@zwalsh ideme pre tie krásne úsmevy 🙂
@ikapo kedy budú testy 😉 držím palce

dundul
27. nov 2014

@mucilli mam po 40-ke a rada by som ich vychovala 🙂

mucilli
27. nov 2014

@dundul ja mám 40 . Tiež nemám veľa času. Bojujeme do konca 🙂

mucilli
27. nov 2014

@dundul ale si celkom zachovala na svoj vek 😀 . Netipovala by som tí toľko 😉

swika
27. nov 2014

Ahojte babenky, rada by som vas povzbudila... Po dlhych rokoch snazenia sa a vyskusania vsetkych moznych metod asistovanej reprodukcie v troch roznych centrach sme sa rozhodli ist do darcovskeho programu v RG. A musim povedat, ze co sa tyka pristupu a profesionality, RG nema u mna konkurenciu. Proste super!!! A tentokrat to vyslo hned po prvom transfere. Som v piatom mesiaci a cakame nase prve babo (transferovane boli 2 embrya). Drzim vam vsetkym palce!!!

dundul
27. nov 2014

@swika blahozelam 🙂 len sa mu krasne prihovaraj a ziadny stres, bud v klude a ono ti to stonasobne vrati 🙂

ikapo
28. nov 2014

@zwalsh no zarial cakam na posledny krvny test v utorok. Modlim sa aby nam to vyslo aja som sastala maminou.