icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

annavallova
22. jún 2016

@mette7 mal byt mudr koukal ale vymenili sa bol mydr stelcl

mette7
22. jún 2016

@annavallova dakujem a držim palčoky nech je všetko ok 🙂

annavallova
22. jún 2016

@mette7 dakujem podobne

petkazh
23. jún 2016

ahojte dievcata mozem sa k vam pridat ...po dvoch neuspechoch v martine sme sa rozhodli skusit reprogenesis dufam a verim ze do tretice vsetko dobre a konecne sa dockame vytuzeneho dietatka aj my...termin konzultacie mame na 25.7. k dr.stelclovi....tak snad to rychlo zbehne nech sme uz tam ...

cham
23. jún 2016

@petkazh ahoj. prosim ta, ako si sa objednala? Pisala si meil priamo doktorovi alebo si volala do centra?

petkazh
23. jún 2016

@karinuska22 ahoj prosim ta a tie vsetky vysetrenia ti doporucil tvoj gynekolog? asi by som aj ja chcela toto vsetko este absolvovat nech mam istotu ze to je v poriadku...dakujem za odpoved...

petkazh
23. jún 2016

@cham volala som priamo do centra ...recepcna mi dala termin aj cislo na koordinatorku co ma na starosti slovakov ta mi vsetko vysvetlila...kedy sa chystas ty?

karinuska22
24. jún 2016

@petkazh Ahoj, ja som poprosila gynekologa o vymenny listok na vsetky tie vysetrenia, teda hematologiu, genetiku a imunologiu. Nerobil s tym problem. Imunologiu som absolvovala v Martine v centre Helios

mette7
24. jún 2016

baby čakam na kramy a začnem pomaly stimulovat..len ma trochu zaskočilo že mi nerobili sono ani nebrali krv...aku mate vy skusenost pred začatim IVF vy? na SK mi tušim brali aj krv aj sono... tu mi dali len lieky a čakam na kramy... 😕

cham
24. jún 2016

@petkazh ja by som chcela niekedy v septembri. lebo v maji som podstupila ivf, zial neuspesne. Tak by som isla skusit tam. Baby tu pisali ze ten doktor Stelc je dobry. Tak preto sa pytam, ze ako sa priamo k nemu objednat. Alebo to neriesit a ist ku komu ma oni pridelia. Ty si si pytala Stelca alebo ti ho oni pridelili?

annavallova
24. jún 2016

@mette7 ahoj na slovensku som mala dlhy protokol ake tiez som zacala s inekciami v dany den bez vysetreni a potom som chodila na sono a neskorej na krv. Teraz som mala kratky ptotokol od druhejo dna som zacala a na osmy bolo sono na dvanasty odber

mette7
24. jún 2016

@annavallova aha..čiže ani tebe v RG nerobili sono pred začatim stimulacie ani nebrali žiadnu krv /hormonalny profil?

petkazh
24. jún 2016

@cham ja som sa objednala priamo k nemu ale termin az o mesiac kedze ma asi najviac ...nevadi teraz sa zregenerujem po dvoch neuspechoch a hlavne telo vycistim od tolkych hormonov...tak ta potom mozem info ako to tam prebiehalo kedze ides az v septembri ...

annavallova
24. jún 2016

@mette7 nie kedze som vsetko mala na prvej konzultacii nic mi nerobili potom

aveeva72
25. jún 2016

@erijan ahoj, ja som bola 1.raz v RF a tam chceli pred odberom predoperacne

erijan
25. jún 2016

@aveeva72 aha, dakujem za info 🙂 tak uvidime ci budu chciet v RG.

michallll
26. jún 2016

Ahojte baby v Rg vkladajú len po PK alebo vložia aj skôr ideme na dovolenku tak keby zajtra dostanem stihnem 4 deň po Opu

gagirl
27. jún 2016

@majba ahoj..mohla by si aj mne poslat prosim ta cennik rg?napisem ti moj mail do ip..dakujem

majba
27. jún 2016

@gagirl poslem, napis adresu.

annavallova
27. jún 2016

Tak dobojovane zasa krvacam treba ist na odber krvi ale viem ze zbytocne nevadi raz sa to musi podarit drzim vsetkym palce aby sa aspon vam zadarilo

mette7
27. jún 2016

@annavallova mrzi ma to ☹ posielam aspon srdiečko

annavallova
27. jún 2016

@mette7 dakujem co uz aj tato moznost tam vzdy je. Co uz poplacem si dam pauzu a pojdeme znova bojovat

erijan
30. jún 2016

Dievcata, nemate skusenosti alebo informacie ako je to s embryotransferom, ci sa moze zavadzat embryo aj na 4.den kultivacie?

cham
30. jún 2016

@petkazh ano budem ti vdacna za info. drzim palceky

sisul_ka
30. jún 2016

@erijan zalezi v akom centre si, vacsinou zavadzaju len po 5 dni....
Samozrejme mozu byt vynimky zo zdravotneho hladiska atd

sisul_ka
30. jún 2016

tak dievcence, tu je moj testik z dnesneho rana. 10 den po KETe 🙂 zajtra rano frcim na krv a ked bude dobra hodnota, tak v pondelok let Do Viedne a potom smer Brno na Intralipdy 😵

lucka_220809
30. jún 2016

@sisul_ka blahozelam, krasny testik 🙂 drzim palce

aveeva72
30. jún 2016

@sisul_ka Skvelé, gratulujem! Dúfam, že budem pokračovať v takomto štýle aj ja...dnes som 8.deň po ET 🙂

erijan
30. jún 2016

@sisul_ka som v RG tiez 🙂 manzel nemoze ist so mnou na 5.den tak sme sa spytali ci by nebolo mozne na 4.den a povedali ze do 5.dna je istota ze sa vyselektuje to najlepsie embryo ale ze mozu vlozit aj 4.den morulu, ze sa budu snazit vybrat najkvalitnejsie...

sisul_ka
30. jún 2016

@lucka_220809 dakujem 😵