icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

dorotka2013
25. okt 2016

@lubica1979 len 6.3mm...ale to uz je u mna ze super...bezne mavam 3-5mm... No teraz uz asi len do Brna... Este som nezacala rozmyslat co dalej... Nove IVF urcite, len ci klasicke, soft alebo nativ? Este mam 2 pokusy hradene poistovnou, len v Brne je asi dost problem s preplatenim... Uvidim co mi aj dr poradi ked tam pojdem...

silvia545
25. okt 2016

@dorotka2013 mne povedal;źe sú to zbytočne vyhodené peniaze;nikde nie sú zachytené % úspešnosti s pípelle;že keby to naozaj pomáhalo tak to majú zahrnuté v ivf;len vtedy to robia;keď si to ženy vyžiadajú;aby mali pocit;že urobili všetko preto aby to vyšlo;ale že je to strata peňazi 😕
Ja som mala tiež problém so sliznicou;ale mne to robil clostil;nepomohol mi ani estrimax;ani čer.víno;proste nič;pri vkladoch som mávala 6;5;;a teraz ked som išla na ket som mala 8,5☺
Je mi to ĺúto;že ti to nevyšlo 🙁ja som mala hneď pocit od začiatku ako som bola na ket;že to nevyšlo;tak som s tým bola zmierena aj keď test bol biely;smutná som bola;ale už to tak nebolelo ;dúfam;že ďalší ket už budem pozitívna od začiatku ☺

silvia545
25. okt 2016

@zus_ke som veĺmi zvedava ço pre teba vymyslel Macháč 😮akú stimulku ti dá;potom daj vedieť;tiež ti držím palčeky;aby si pri Macháčovi zostala tehu☺ nech má šťastnú ruku 😀☺

zus_ke
25. okt 2016

@silvia545 no dal mi femaru .... ze podla neho nema zmysel nic pichat , ked pri stimulke ked som pichala 300 IU denne tak som nemala ani jeden poriadny folikul, no cele zle to bolo.....tak uvidime ;) u stelcla som mala clostik, merional, orgalutran .... 🙂 u mna je problem s amh to mam 0,03 takze vobec nejake vajko dostat je zazrak ..... aa dakujem 😘 snad uz to konecne dobre dopadne.... drziiim palec aj tebe 🍀✊🏻

silvia545
25. okt 2016

@zus_ke ja to isté;či som mala normalnu stimulku alebo soft;vždy ta istá odozva;ja som mala gonal 225 ,fostimon a nič,ja som mala AMH pred rokom 0,79,clostil mi robil cysty;tak vždy som mala vajka len na jednom vaječníku a ak sa mi spravili vajká aj na druhom tak cysta mi ich zničila 🙁

dorotka2013
25. okt 2016

@silvia545 no mne ju robil lebo mimo terajsieho vkladu som jediny mala skoro pred rokom po hysteroskopii...v nativ cykle, uplne necakane na kontrole po nej ze dobra sliznica, tak mi urobili vklad... Aj vtedy bola nejak tesne 7mm... Ja estrimax uz nechcem ani vidiet...z clostylu som mala cysty...teraz som mala stimulku merionalom, v podstate dobre, sliznica na 9dc 6.3mm ale uz bol aj 20mm folik...tak sa nedalo dlhsie cakat... Podla mna keby nebola ovu tak skoro, este 4-5 dni keby rastla ta sliznica bola by lepsia... Som zvedava co mi teraz poradi, tuez spominal tu Femaru...alebo este skusim ten Merional len mensie davky? A tebe co pomohlo na tu sliznicu???

lubica1979
25. okt 2016

@dorotka2013 ja som mala tiez sliznicu 6,7 pri vklade a to mi dali estrimax. Este

lubica1979
25. okt 2016

@dorotka2013 som ho nemala. Ty nemas s nim dobre skusenosti?

dorotka2013
25. okt 2016

@lubica1979 mne proste neucinkuje...brala som ho uz na vsetky mozne sposoby a vsetky mozne davkovania, jedla aj vkladala a NIC...ked som presla do Brna tak prve som skusala estrahexal naplaste, tu sa nedaju kupit, dr z BA mi ich uz chcela dat...vraj ze iny sposob uvolnovania ucinnej latky, ale podla mna to iste... NIC... Po 2.5 rokoch skusania sme prisli na to ze ked nemam ovu nerastie sliznica, estrimax od 1dc zablokuje ovu... u mna zabera len moj prirodzeny estrogen 😕...

gabika2015
25. okt 2016

ahojte baby, aj ja som mavala sliznicu max. 7 mm. Ovulaciu uz davno nemavam. Na sliznicu mi vzdy davali Estrimax alebo Estrofem, ale pred poslednym vkladom som vyskusala Inofolic, s tym, ze uz nemam co stratit. Zacalo ma z neho pobolievat brucho, dr. dokonca chcel odlozit vklad. Nakoniec mi sliznica narastla na 8,8 mm, to bol moj osobny rekord, aj som z toho bola velmi milo prekvapena. Ten vklad bol aj uspesny. Drzim vam vsetkym paste, viem, co asi prezivate, my sme sa snazili 4 roky.

silvia545
26. okt 2016

@dorotka2013 ja ked som brala clostil tak na sliznicu mi nepomohol ani estrimax;proste nič;stále nízka;ako mi dr povedal;že clostil znižuje sliznicu a ešte ako aj tebe aj mne robil cysty 🙁teraz pri ket som mala len estrimax 3x1 a večer som si vkladala a pila som alchemilku a sliznica 8,5 🙂

silvia545
26. okt 2016

@gabika2015 supeer gratulujem k tehu ☺nech všetko dobre dopadne najlepšie ako má ☺ja som brala tiez inofolic;ale skrátil mi cyklus na 15 dc;tak dr kázal hneď vysadiť 😕

silvia545
26. okt 2016

@lubica1979 asi môžme skúšať všetko možné aj nemožné na sliznicu a aj tak nič 🙁ja som bola niekedy v júli na preventívke a vtedy som mala sliznicu 9,5 ;;som nechápala;že bez liekov mi takto narastla 🙂

silvinkabb
26. okt 2016

@gabika2015 a kolko si ho brala? lebo je dokazane, ze minimalne tri mesiace treba az potom ucinkuje.

silvinkabb
26. okt 2016

@silvia545 a skusali ste aj bylinky? nepomaha?

silvia545
26. okt 2016

@silvinkabb no jedine alchemilku;ale uz ani tá mi nejako nepomáha 😀a femi kvapky 🙂

dorotka2013
26. okt 2016

@silvia545 clostyl vraj znizuje sliznicu... Aj mne ho dr v BA dala, ale potom mi Marcel hovoril ze clostyl nie je dobry ak mam nizku sliznicu... Ja uz beviem co mam este vyskusat... Vit.E, kayenske korenie, cervene vino, alchemilka, inofolic - vsetko som skusala, vobec nezabera...

gabika2015
26. okt 2016

@silvia545 dakujem pekne 🙂 nech sa aj Tebe cim skor zadari 🙂 Toto cele je aj o stasti. Aj ja som mala raz peknu sliznicu bez liekov, ale museli mi pichnut Agolutin, aby MS dorazila, stalo sa tak az na 42. alebo 43. den. Ja som uz zial v predcasnom prechode, hodnota mojho AMH je 0. Vzdy som brala Estrimax alebo Estrofem, aj tak mi sliznica nenarastla na viac ako 7 mm. Jedna baba mi tu poradila, nech vyskusam pred vkladom Inofolic a nastastie zabral. Asi kazdej vyhovuje nieco ine, len treba prist na to, co to je, a to je niekedy velmi zdlhave 😒 Budem Ti drzat palce, aby si cim skor bola tehulka 🙂 vsetky si to zasluzime 🙂

zus_ke
26. okt 2016

@gabika2015 gratulujem k tehu 🙂 mozem sa ta opytat, aka stimulku u teba zabrala? kedze mas tiez nulove amh ako ja, ja som pri 2 ivf nemala vobec ziadne vajko .... :(

gabika2015
26. okt 2016

@silvinkabb ja som to zacala uzivat asi tak tyzden pred vkladom, bola som zvedava, ci to nejako zaberie na nizku sliznicu. Jedna baba mi to poradila. Uz som vyskusala vselico, aj alchemilku. Uzivala som vitamin D, proti zapalom som brala lanovy olej. Som dost zlozity pripad, mna museli "poskladat" po kuskoch. Riesila som stitnu zlazu, reprodukcnu imunologiu, nizke AMH, hematologiu, zapaly, som chodiaca lekaren. Pri poslednom vklade som si vybavila aj Embryoglue. Chcela som vyskusat vsetko mozne. Asi toto bola u mna vhodna kombinacia: Estrofem, Inofolic, Clexane, Embryoglue, L-Thyroxine, vitamin D. Drzim palce, aby aj u Teba nieco zabralo a to cim skor, viem, ze to cakanie je na nervy... Drz sa, budem cakat na dobre spravy 🙂

silvinkabb
26. okt 2016

@gabika2015 tak to je naozaj vyborne, velmi rada citam taketo veci. dava to cloveku nadej 🙂 hlavne nech je vsetko v poriadku uz len. dakujem

gabika2015
26. okt 2016

@zus_ke dakujem pekne 🙂 Zial, u mna ziadna stimulka nezabrala, na nizke AMH (vtedy este 0,10) som uzivala aj DHEA, bez vysledku. Pri prvom IVF som mala jedno vajko, aj sa ho podarilo oplodnit, ale embryjko nemalo dobru strukturu. Potom som zacala uzivat DHEA a zdalo sa, ze budem mat jedno pekne vajko, ale folikul bol zial prazdny ☹ Potom mi to AMH uz kleslo na 0. Ja som uz nemala nervy na dalsie stimulacie 😒 Isli sme na darcovske. Mozno som to nemala tak skoro vzdat, neviem. Medzitym som riesila aj repro imuno a bola som z toho celeho psychicky strasne vycerpana. Preto som uz nechcela dalej bojovat s vlastnymi vajkami, chcela som byt konecne tehotna. Takze sa nam to nakoniec podarilo s darovanymi vajkami a som strasne rada, ze existuje aj takato moznost. Tebe drzim paste, aby Ti to vyslo aj s vlastnymi, mozno u Teba zaberie to DHEA, moj organizmus na to nezareagoval.

silvinkabb
26. okt 2016

@gabika2015 inak, ja som na tom tak isto. vobec som nezvladala dobre stimulku a vobec cele to nezvladam a nechcem ist na viac IVF, takze ti uplne rozumiem
@zus_ke ja mozem dhe iba odporucit, az po jej uzivani som mala konecne nejake schopne vajka

gabika2015
26. okt 2016

Je tu aj takato tema: https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/dhea-alebo-ine-moznosti-na-zlepsenie-amh/ Baby tam opisuju vlastne skusenosti. Aj ja to obcas sledujem, este v buducnosti sa mi mozu zist tieto informacie 🙂

silvia545
26. okt 2016

@gabika2015 ďakujem veĺmi pekne;presne ako si napísala celé je to len o šťastí ☺aj keď robíme všetko preto aby sa to podarilo;skúšame všetko možné;jednej pomôže to,ale druhej zase nemusí 🙁
Potrebujeme to šťastie a neviem kde sa toĺko fláka 😕
Ja som tiež už nemala síl s mojimi vajkami tak sme išli na darc.;žial prvý ket nevyšiel 🙁tebe sa podarilo hneď na prvý krát s dárovanými ?🙂

gabika2015
26. okt 2016

@silvia545 Vo vsetkom mas pravdu, je to presne tak. Mozes mat vsetky vysledky v poriadku, ale musis mat aj obrovske stastie, aby to vyslo. Ja vobec nie som pobozna, ale vela som sa modlila pred vkladom, aj teraz sa este kazdy den viac krat pomodlim, aby bolo babatko v poriadku, uz som dvakrat bola v nemocnici, preto sa vzdy zlaknem kazdej bolesti. My sme mali prvy vklad s darcovskymi este v BA, ten nam nevysiel, ale vtedy sme este neriesili repro imuno, nakolko nas o tom v CAR neinformovali, napriek tomu, ze vedeli, ze vysledky nemam v poriadku 😠 Potom sme uz presli do RF Brno, tam sme mali ET aj KET s darcovskymi, ktore sa nevydarili, mala som problemy so zubami, infekciu mocoveho mechura, stres v praci... Nakoniec nam vysiel 3. vklad v Brne a dokopy 5. vklad. Najviac mi pomohol klud doma, nechodila som do prace, vykaslala som sa na to, dieta je dolezitejsie ako robota. Financne nas to stalo strasne vela, este stale nemame uplne zariadeny byt, nechodili sme ani na dovolenky, ale stalo to za to 🙂 Bol to velmi dlhy boj, som rada, ze sme vydrzali. Len aby uz vsetko bolo v poriadku, nechcem mat dalsie problemy, chcela by som si to uz konecne uzivat. Ani Ty to nesmies vzdat, urcite vam to vyjde, musi to tak byt 🙂

nati26
26. okt 2016

@gabika2015 ahoj,chcem sa ta spytat co ti pomohlo na zapal mocovych ciest,lebo ich mam zrejme tiez a za 2 tyzdne mam zacat brat lieky na 2 IVF

gabika2015
26. okt 2016

@nati26 ahoj, mne odporucili len Urinal forte, aj som bola prekvapena, ze mi to pomohlo, lebo predtym som vzdy uzivala nejake antibiotika. Ked som mala zapalene zuby, dostala som Entizol, ktory tusim pomaha aj pri zapaloch mocovych ciest a nie je to antibiotikum, ale to som dostala na recept. Mala som abnormalne bolesti a nastastie rychlo zaucinkoval. https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/entizo...
Drzim Ti palce, aby Ti nieco cim skor pomohlo a mohla si ist na dalsie, uz uspesne IVF 🙂

nati26
26. okt 2016

@gabika2015 to fakt ti pomohol urinal no to je super pojdem si ho po praci hned kupit 😊 a dakujem ti za radu aj za ten odkaz ak mi nepomoze urinal tak si zaobstaram ten Entizol a dufam,ze tento pokus uz bude uspesny,lebo tiez mam vsetko v poriadku no az na toto a stale sa nam nedari 🙁 a tebe zelam pohodovy porod 😉

silvinkabb
26. okt 2016

@nati26 ja to mavam casto a tiez mi pomoze vzdy urinal, ale aj teplo a klud doma v deke