icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

renimac
2. nov 2016

@silvia545 boze žena a ja som so myslela, aku ťažkú skúšku mám. Prajem ti z celého ❤, aby sa ti tvoj sen splnil. Najviac za všetkého.

silvia545
2. nov 2016

@renimac ďakujéém 😘nikomu neprajem prežiť to čo som prežila ja 🙁aj keď navonok sa zdá že som silná a snažím sa byť silná,ale nikto nevie ako sa ja cítim vo vnútri a aké je ubolené moje srdiečko 🙁koľko krát som sa pýtala Boha dokedy ma ešte bude skúšať 😓či už nestačí čo som prežila,neviem koľko yoho ešte budem musieť zniesť,ale už by fakt stačilo ,taktiež ti prajem;aby si sa dočkala toho voňavého batôžka po ktorom tak všetky túžime 😘☺

silvia545
2. nov 2016

@dorotka2013
@silvinkabb baby v Brne som mala 2x len soft stimulku,čiže brala som len clostil nič viac a stálo nás to okolo 800 eur;ale je to aj podľa počtu vajok koĺko sa oplodní 🙂 normálnu stimulku som mala len na SK ,čiže u mňa bola vždy taká istá odozva či som mala soft alebo normálnu len 2 -3 vajká a jedno bolo vhodné na vklad 🙂 a s tým preplácaním neviem,pretože ja som si všetky pokusy minula na SK,určite baby napíšu ako je to ☺

dorotka2013
2. nov 2016

@silvia545 dakujem...no snad este niekto napise... Ja som mala 1IVF zatial len na Slovensku...platili sme skoro 800€...+ 300-400 za lieky... To bolo pred 2,5 rokmi...Teraz by som za to iste zaplatila skoro o 600€ viac, teraz som si to pocitala podla cennika na nete 😧... To sa mi asi Brno viac oplati... No uvidim 😉...

silvia545
2. nov 2016

@dorotka2013 ved skús soft ,ale tebe sa z clostilu tiez robili cysty ako mne sa mi zdá ze si to písala ☺tak skús merional,ten je tuším lacnejší ako fostimon a je to to isté tuším ☺

dorotka2013
2. nov 2016

@silvia545 ano, dobre si pamatas... 👍Koordinatorka mi dnes odpisala, navrhla normalnu stimulku 300mj merional denne, alebo soft clostil 3x1 + 75mj merional... Ale chcem jej napisat ze ten clostil nechcem, ci nemaju nieco ine namiesto neho... Len som uz chcela dovtedy mat premyslene ci normalnu alebo soft, tak sondujem 😉... Inak ja som mala stimulku 225j gonal a mala som len 3 foliky 😕...

zus_ke
2. nov 2016

@dorotka2013
@silvinkabb ahojte kocky 🙂 tak rozdiel v tom ci ides cez poistovnu alebo nie je v tom, ze ak ides cez poistovnu tak ti poistovna vrati cast nakladov ( do takej vysky ako by to vyplatili na slovensku) tam je postup taky, ze najprv si musite dopredu schvalit ivf v cechach ( to je trosku zdlhavejsie ako schvalenie na slovensku, lebo musite odniest ziadost na klinicke pracovisko a tam vam to musi lekar odporucit , ja som to davala na antolsku ku petrenkovi, napisal mi , ze nieje nutne absolvovat v cr lebo ze da sa aj na sr, ale ze mam indikovane ivf ) poistovna mi to schvalila aj tak ;) ked vam poistovna da vediet ze to mate schvalene, tak mozete ist do ivf, dajte pozor na to, aby ste mali vsetky doklady z ciech ( teda aj lieky radsej kupujte tam, lebo napriklad kamoske neuznali blocek zo sr lekarne ) tak asi pre istotu..... ten cyklus si hradite vy, ale po ukonceni podate ziadost o refundaciu nakladov a poistovna vam potom cast preplati.... tusim je to okolo 1 200 eur ( ale niesom si ista, mne este neprislo nic 😂🙊)

zus_ke
2. nov 2016

@dorotka2013 v brne su ceny rozne.... ja som napriklad pri jednom ivf nemala ziadne vajko, takze som platila len 150 eur, lebo to bol cyklus stornovany po opu..... samozrejme plus lieky.... za narkozu platis 100, takze ja som usetrila 200 eur lebo som isla dvakrat bez narkozy na punkciu ;) ale myslim, ze ked ti lekar povie dopredu kolko vas to bude stat mozes tomu verit a pocitat s tou sumou.... aspon nam stale povedal, ze kolko max budeme platit a nikdy to nebolo viac 🙂

silvinkabb
2. nov 2016

@zus_ke to chapem ale teda bez preplatenia ma to vyjde 2000 cca? Neviem ci sa mi chce s tym handrkovat :(

zus_ke
2. nov 2016

@silvinkabb ja som mala teraz soft....brala som clostil +merional, isla som bez narkozy na opu, mali sme 2 vajka a davali sme icsi+picsi, embryoglue.... a platili sme 1080 eur... takze naozaj tazko povedat, ze kolko presne budes platit.....

zus_ke
2. nov 2016

@silvinkabb my sme to riesili este v marci , riesila som tiez ziadosti , ale pocas toho cakania na schvalenie sme isli na jeden cyklus a platili sme si to my... a brala som to tak, ze ked sa podari super, ked nie, dalsi pokus uz budem mat hradeny 🙂

dorotka2013
2. nov 2016

@zus_ke dakujem za odpoved...ozaj podrobna 😁👍👍👍... Super napad toto, mozno aj my to tak urobime, podame ziadost a kym sa to vsetko vybavi tak skusime nativ alebo soft cyklus... A este sa chcem opytat v akej si poistovni?

zus_ke
3. nov 2016

@dorotka2013 drzim palce aby sa podarilo hned ✊🏻 a ja som v dovere.... a kludne ked mas nejake otazky tak sa pytaj ;)

dorotka2013
3. nov 2016

@zus_ke dakujem...ja som tiez dovera...zatial si 2ha co som nasla ze dovera preplatila IVF... Tak to za pokus aspon stoji... Urcite pisem jed ma este nieci napadne 😉... Posielam srdiecka za ochotu 😘💋❤

zus_ke
3. nov 2016

@dorotka2013 vobec ale vobec nemas za co 😊😘

zus_ke
3. nov 2016

kocky este ohladom cien.... odfotila som vam cennik 🙂 tak snad pomoze .....

renimac
3. nov 2016

@silvia545 Ďakujem 🙂 teraz si hlavná ty, nech sa to na dobré obráti 😉.

silvia545
3. nov 2016

@dorotka2013 ja som tiez mala takú dávku gonalu a výsledok taký ako ty;v ktorom centre si bola na ivf? Ja som bola raz v GF tam nás to stálo 1 500 eur a 2x vo FC tam sme platili len za lieky 240 eur nič viac☺samozrejme ak máš PK a iné úkony tak viac 🙂

silvia545
3. nov 2016

@renimac veĺké Ďakujem 😘😘

silvinkabb
3. nov 2016

@zus_ke dobry napad 🙂 dakujem

silvia545
3. nov 2016

Ďakujeem za 💖 tuším asi od koho 😀😘😘

erijan
3. nov 2016

@zus_ke ano ano je to presne tak ako pises 😀

erijan
3. nov 2016

@zus_ke myslim to s tym preplatenim IVF v Cechach 😀

dorotka2013
3. nov 2016

@silvia545 v Iscare BA som bola... Mam velmi nizke AMH, som rada ze aspon tolko folikov bolo...aj ked asi nie kvalitne jedze sa nechytilo ani jedno z nich 😢... Uvidime ako to dopadne tu, za pokus to stoji... 😉

zus_ke
3. nov 2016

@dorotka2013 aj ja mam problem s amh .... mam len 0,03 .... a az teraz som mala konecne vajka , predtym vobec ;) u mna zafungoval merional a clostil ....

dorotka2013
3. nov 2016

@zus_ke ja som brala minuly rok clostil, a 2 cysty sa mi urobili...a na dalsi cyklus este 1, aj jed som ho uz nebrala... To uz nebudem riskovat! Merional som mala teraz na stimulku sliznice...od 1dc 75mj...a na 9dc som mala uz 20mm folik... Ja by som potrebovala k tym hormonom asi rovno aj nejaku brzdu ci co 😕...

lubica1979
3. nov 2016

baby stalo sa Vám, že tehotenské testy vyšli negatívne a hcg sa ukázalo z krvi?

silvia545
3. nov 2016

@dorotka2013 uvidíme to tak;že si na teste nájdeš krásne // ☺aj keby bolo len jedno;tak nech je zrelé kvalitné a to pravé ☺🙂

dorotka2013
3. nov 2016

@silvia545 bodaj by! 🙏🙏🙏

milus777
5. nov 2016

Ahoj baby.Rada by som prispela aj svojou skusenostou.minuly rok som podstupila ivf s dv v reprogenesis a vyslo na prvykrat.boli sme velmi spokojny s touto klinikou.mozem len odporucit.ak mate otazky rada pomozem.