icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

dejna0412
14. nov 2016

@erijan Pozriem sa na ten článok ak ho nájdem🙂nakoľko bábätko sa v tebe vývoja a všetko berie s tvojho tela...vy dvaja ste medzi sebou prepojený🙂) je to tak 🙂sefka ma dvojky s darovaných a ten jeden je úplne ako ona ako by jej s oka výpadol...ešte aj znamienko ma na tom istom mieste ako ona 🙂aj povahovo je ako ona 🙂je to vedecký dokázané,že tie gény sú s troch rodičov🙂myslím že v Španielsku to testovali?🙂

silvia545
14. nov 2016

@dejna0412 😀 aj ja som sa tak tešila,ked som tam išla 1x 😀 uvidíš budeš mať skvelý pocit,sú tam všetci naozaj super 🙂 a aký pekný dátum 🙂 len ten čas to pokazil 😀
dúfam,že ja už vtedy budem mať na teste kráásne // 🙂 😉

silvia545
14. nov 2016

@erijan tiež som také niečo dočítala,ale neviem už kde ako
@dejna0412 ,,predsa vyvíja sa v tebe a musí to byť nejako prepojené aj s tvojou krvou 😉 bude mať z každého niečo 😀

jankamilo
14. nov 2016

Ahojte, rozmyslame nad dalsim IVF. Vidim, ze chodite do RG. Je toto centrum lepsie ako RF? Alebo je to podstate jedno? Nevieme sa rozhodnut, medzi tymito 2 centrami... Pojdeme ako samoplatci, kedze sme uz vsetky pokusy na SK vycerpali.

silvinkabb
14. nov 2016

@jankamilo neda sa povedat o ziadnom centre ci je lepsie, alebo nie. kazdy ti povie svoju skusenost. ja som bola v RF na konzultacii a nepacilo sa mi. od isteho casu to ide dolu vodou tam pisu baby tu na MK a chvalia skor RG kvoli pristupu. u man je to celkovo tym, ze nechcem ist do Babisovych centier, mam pocit ze mu fakt ide hrozne o prachy.

dorotka2013
14. nov 2016

@jankamilo ja som sa tiez rozhodla podobne ako @silvinkabb 😁... Chodila som do BA Iscare a odkedy su prepojeny s RF tak sa vela veci posunulo k horsiemu, chcela som zmenu, tak predsa nepojdem do toho isteho CAR len v Cechach... Takze u mna preto RG 👍😉

dejna0412
14. nov 2016

@silvia545 no ten čas mi to pokazil :D grrr....sestrička na recepcii bola veľmi milá:D v RF boli tiež milé...ale keď som prišla s polovičkou,tak na mňa pozerali,že manžel je o 5 rokov mladší ako ja ...tak ale ja som vždy pozitívne naladena 🙂joj ti budem silno držať palce!!!!teraz sa to musí podariť🙂zaslúžiš si to ❤❤❤

dejna0412
14. nov 2016

@jankamilo ja som bola kedysi v BA iscare a nik by ma tam ani zadarmo nedostal !!!Dr.Valky je mäsiar a nie gynekológ!:(zbytočne stratený čas:(hlavne vyhodené peniaze...tiež som samoplatca,keďže žijem mimo Svk...s BA som prešla do RF za mňa super...len sa to začalo bohužiaľ kaziť:(všetky pacientky berú rýchlo rýchlo....všetci dobrý doktori odchádzajú...je tam Dr. Koudelka,ale ten už nové pacientky neberie ....bola som v Olomovci RF..ivf clinik u Dr Machaca ...super doktor!ale len žiaľ pre mňa 11 hod cesty:(((...teraz idem do RG k Dr.Stelcl:)mala som ho v RF a pre mňa je on top 🙂Je veľmi milí,ľudský,srandista🙂hlavne co ma plus...hľadá príčinu a naozaj sa snaží pomôcť🙂

renimac
14. nov 2016

@jankamilo my sme boli v RF a za nás velka spokojnosť. Možno sme mali šťastie na ľudí, neviem, ale boli sme na konzultácii aj v Gynfiv a Ferticent a never more. Pre mňa otrasny zážitok.

jankamilo
14. nov 2016

Baby, dakujem velmi pekne 🙂

silvia545
14. nov 2016

@dejna0412 zlatko tuším máme toho spoločného viac nielen ivf,aj môj priateĺ je odo mňa mladší o 6 rokov 😀😀ja som stále t rozmýšĺala;že prečo tak divno na mňa pozerajú v RF na recepcii vždy keď sme prišli,aj keď sme si sadli no a záhadu mám vyriešenú,asi tiež pre ten rozdiel vekový 😂
Ďakujem moja 😘už nech sa na nás šťastie usmeje na obe 💟💟 po strate našich detičiek 🙁

silvia545
14. nov 2016

@jankamilo skús konzultácie oboch v RF a v RG a potom sa rozhodni podĺa svojhu dojmu kde sa ako budeš cítiš ,aký prístup,ale v RG sa nám dr venoval viac,všetko s nami prebral a navrhol čo a ako ☺v RF sme tam boli 5 min.aj s cestu 🙁

renimac
14. nov 2016

@silvia545 to ste boli u koho? Lebo my sme v RF sedeli na konzultácii 45 min a prebrali sme všetko od našich výsledkov, cez riešenie až po divne otázky môjho manžela 😊.

silvia545
14. nov 2016

@renimac u Macháča ☺vybrala som si ho preto lebo sa venuje ženám vo vyššom veku,ešte pomaly nevidel ani výsledky z iných ivf,a hned nas hnal do dar.vajok,ja neviem ale asi podĺa neho ženy nad 35 už asi nemajú šancu podĺa neho,ked som povedala že ešte nechceme riešiť dv ale so svojimi tak hneď naordinoval clostil a rýchlo nás odprevadil,kebo že má meškanie a má daĺsie konzultácie 🙁
Druhá konzultacia prebehla tak isto,no a na tretiu sme už nešli,pretože v RF prestal pracovať ☺

renimac
14. nov 2016

@silvia545 my sme mali Vránu a ja si ho teda neviem vynachváliť. Dal nám kopec času na otázky. A aj pri vklade bol úžasný. Mala si smolu ☹.

silvia545
14. nov 2016

@renimac Vrána bol pred tým v RG ak sa nemýlim ? 😉
no a Marcel slniečko v RG sa nám teda venoval,všetko s nami prediskutoval,vysvetlil poriešil,zasmiali sme sa až až,len výbuchy smiechu bolo počuť určite z ordinácie 😀
lebo môj ten je tiež veľký srandista tak sa našli aj s dr 🙂 a ešte sa dobre zasmiali aj na úrok mňa 😀 a čo mám koordinátorku tak to je také zlatíčko,jedna úžasná žena 🙂

renimac
14. nov 2016

@silvia545 ja mam presne také skúsenosti s RF. Závisí fakt na ľuďoch. Ja som bola spokojná od koordinatorky až po Vranu. OPU mi robila iná doktorka, ale aj tá bola super. Tak hlavne nech sa Vám zadarí 😉.

dorotka2013
14. nov 2016

Koceny...viete mi niektora poradit? Zostala som stat s otvorenymi ustami ked som prisla vecer domov a otvorila postu...prisli mi podklady pre poistovnu z RG... A to som 4.11 len pisala koordinatorke ze by sme skusili vybavit poistovnu a medzitym soft vyskusame...a papiere dnes doma 😁😁😁... Co s nimi teraz? Nieco doplnat? Dokladat? Asi napisem aj koordinatorke, lebo vobec netusim...

silvia545
15. nov 2016

@renimac asi tak ☺a aj preto určite,lebo Macháč bol aj v Brne a v Olomouci a potom nestíhal sa tak venovať pacientkám,alebo asi ako ktorým 🙂
Ďakujem a sama vieš ako veĺmi čakám na ten zázrak ☺ako my všetky čo toto podstupujeme ☺🙂

renimac
15. nov 2016

@silvia545 Áno viem 😉. Takže silno držím všetkým palce ✊🍀.

dundul
15. nov 2016

Po 2 rokoch opat cakame druheho Reprogenesisaka. Vsetko v najlepsom poriadku uz sme za polkou. Drzim vsetkym palce, vydrzte a dockate sa

silvia545
15. nov 2016

@renimac aj ja tebe 👊👊🍀🍀🍀☺

silvia545
15. nov 2016

@dundul gratulujeem ☺je to ten najkrajší pocit,ktorý môže žena zažiť a ešte najkrajší keď po toĺkých rokoch bude držať svoje dieťatko v náručí ☺

renimac
15. nov 2016

@silvia545 dakujem 🙂 snad drobec s nami ostane az do TP 😉

lubica1979
15. nov 2016

Baby neviete v akej vyske poistovna preplati ivf a preplatia aj ivf s minimalnou stimulaciou?

erijan
16. nov 2016

@lubica1979y sme zaplatili 3000€ a nejake drobne a poistovna preplatila 1200-1300€ nepamatam si,ale mozem sa na to doma pozriet...ja som VSZP

erijan
16. nov 2016

@lubica1979 my sme mali klasicke,nie Soft...neviem ako je to so Softom...ale mam pocit ze baby pisali ze aj Soft preplacaju,len ze sa to neoplati...tak neviem

dejna0412
16. nov 2016

Ahojte baby,chcem sa spýtať...robia aj cez sviatky v RG?12.12.mam termín a chcem hneď začať ivf ....dostala som od mojej Dr Primolut tabletky na 7 týždňov aby mi od diali lo ms ...keďže som dnes 4 týždne po OP. Dik moc

dejna0412
16. nov 2016

@dundul GRATULUJEM🙂

srdiecko35
16. nov 2016

ahojte, viete mi poradiť?...chcela by som skúsit insemináciu s darcovskými, mame zly spermiogram, ale už 3x som bola na ivf s partnerovými spermiami.Bolo by to možné? v lete sme boli u dr. štelcla , nepovedal nie...ale tak neisto,mate skúsenosti?musím mať nejaké vyšetrenia predtým....neviem, ako dalej....bojim sa stimulácie..že bude opat zbytočná, vzdy mi bolo zle pri stimulácii, a na poslednom ivf som bola už pred rokom...lieky sme už kupili na 4 ivf..tie by sa asi mohli vratiť...