Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte. Chcem sa spýtať, mate niektora skúsenosť s darovanymi vajickami z rg? Ako to cele funguje? Koľko vajíčok ste mali od darkyne?
@andy175 ahoj ja som podsupila ivf s dv v reprogenesis.vyslo tona prvykrat.darkyni odobrali 8 vajicok ktore oplodnili ale po 5 dnovej kultivacii sme mali dva kvalitne embrya 🙂 jedno som si nechala vlozit a mame krasne dievcatko...s darkynou nam zosuladili cyklus pomocou hormonov ...ked ona dostala ms tak aj ja..ona si zacala pichat lieky na stimulaciu vajicok a ja som brala lieky na sliznicu...v den odberu prisiel manzel aby dal spermie a o 5 dni sme sli na vklad...ak by ta este nieco zaujimalo rada pomozem 🙂
@dejna0412 dakujem 🙂 tam na darkynu nemali cakaciu dobu.aspon tak nam dr tvrdil ale ja som este musela dva mesiace brat Divinu aby mi narastla sliznica a hned potom sme sli nato.v priebehu tych dvoch mesiacov sme vyplnili dotaznik na darkynu a za par dni sme ju uz mali 🙂 po druhej mestruacii som zacala so stimulaciou🙂 co sa tyka ceny tal neviem ako teraz ale predtym tam stal cyklus s dv 93 000 csk.to sme platili v den vkladu ale este tam boli vydavky na lieky a nejake vysetrenie,zamrazenie..tak k tym 93 000 este asi dajakych 400 eur....no nebolo to lacne ale stalo to zato 🙂
@silvia545 tak to bude tym ceskom. Lebo na sr robia
@silvinkabb ahoj ...ešte nemám protokol 🙂12.12 dostanem lieky aj protokol 🙂rátam s tým,že budem mať krátky protokol ...predchádzajúce 3 ivf som mala krátke.Pracuju,len tam nebudú všetci Dr...budu sa striedať🙂
@dejna0412 ok, dakujem. uvidim co mne povedia 🙂 mozno pojdem tak isto 🙂
@silvinkabb držím palce aby si to stihla ešte tento rok 🙂kto vie?možno sa tam stretneme :D
ahojte, potrebovala by som radu, ci tu este niekde kupim lieky na IVF, alebo to niekto riesil inak ako cez kliniku? napriklad nemoze to zohnat gynekolog, alebo ak mame znamosti u lekarov? dakujem
@silvinkabb je to potvrdené ☺budete mať sviatočné detičky aj s
@dejna0412 😀☺
@kikuska21 ahoj,napísal mi ze v decembri je situácia taká ze prebieha štandardná údržba v laboratórium ktorá prebieha od 5.12 do cca 20.12 bychom nemali zahajovat žiadnou stimuláci.....neviem?ved uvidis co ti povie on 🙂tak ale dufam,ze teba sa to týkať nebude a ze pekne budes v klude stimulovať 🙂

@silvia545 napríklad v RF pracovali cez veľkonočné sviatky 🙂op som mala presne v pondelok 🙂moja mama sa mi smiala ze mam vajíčka ako sliepka :D