Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
baby aj ja uz patrim do RG... stelcl je uzasny...dodal mi nadej bojovat... uz len vybavit papiere do poistovne a ideme na to...kolko trvalo kym vam prisla z RG vyplnena ziadost pre poist?
@misaelka ja som ju mala za tyzden doma...az som bola prekvapena ze ako skoro... Pondelok/utorok sa ju chystam poslat...
@silvia545 no uz sa ti to blízky 🙂juhuuu🙂aj mne 🙂len mam nervy :(v stredu mi skončila ms a dnes som ju opat dostala :(takze budem musieť Primolut nasadiť aby Som mohla od 20.12 začať stimulovať :(muzickovy sa podniká dobre 🙂sice prvý mesiac bol ťažký ale uz sa to pekne rozbehlo 🙂
@silvia545 bože ja sa budem za teba modliť zlato ;)musia tam byt 🙂to by ste mali super vianočný darček🙂ty si to zaslúžiš aby si po tom všetko mala malého drobceka🙂tak asi len tento týždeň má dovolenku 🙂asi cez vianoce nebude mať dovolenku🙂lebo chce aby som od 20.12.zacala stimulovať🙂bože už sa mi to kráti🙂
Baby prosím Vás čo všetko sa spolu s faktúrou posiela do poisťovne na preplatenie? Ďakujem
Faktura, original doklad o zaplateni a sprava o vklade
Ahojte, mam otazocku, skusali ste niektora tu akupunkturu, ktoru ponukaju priamo na klinike? Ak ano ako to prebiehalo? A ci pomohlo 🙂 Dakujem
@lubica1979 doklad o zaplateni a blocky za predpisane lieky.
@steffi1 ja teraz chodim na akupunkturu v ramci pauzi pre IVF v januari...ale nie do CAR ale sukromne k pani co sa venuje TCM u nas v meste... Ak sa chces nieco konkretne opytat kludne napis IP 😉...
@steffi1 ja som tiez rozmyslala, ale nie v centre. len som sa tomu este nevenovala, ale verim, ze to pomaha
@dorotka2013 v akom meste si? 🙂
@berginkan Nove Zamky...
@dorotka2013 juj to mi je daleko. ale urcite aj v BA je niekto 🙂
@berginkan jasneeee...ked budes chciet najdes...👍👍👍
@dorotka2013 ahoj, dakujem, poslala som Ti ip 🙂
@dejna0412 som 8 den po 🙁
Mňa bolel vaječník vtedy mic a sla som ku svojmu gyn. a ten mi povedal,že má neprasknuty folík trochu zakrvavený,že pri menštruacii by to malo prasknúť a aj tak bolo,keď som mala cystu to hneď videli v centre a vtedy mi nasadili pred ivf antikoncepciu 🙂

@dejna0412 ďakujeem 😘😘už sa neviem dočkať ☺ tak pomaly mi idu tie dni 😀