Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
ako je to baby s receptami? Klara sa ma pytala, ci mi ich ma poslat. to si viem vybrat v SR? ratala som skor ze mi ich predpise moja gyne a nieco zozeniem aj tu na MK
Ahojte baby,takže dnes som 11 deň po Et,včera poobede som začala krvácať,písala som Klárke,ta ma povedala,že mam do zajtra počkať a urobiť test,aj keď viem,že bude negatívny:(ale život ide ďalej🙂tak sme sa rozhodli s manzelom,že ideme do darovaných vajíčok....keďže ja picham injekcie,mam dosť folikulov ale k transferu sú len dve embrya ......vedeli by ste mi odporučiť aké vyšetrenia by som si mala dat ešte urobiť?Genetika je u nás dobra,hematologia:mam hustú krv,takže clexan picham.Teraz si chcem dat ešte urobiť reprodukcnu imunologiu,tu nemám a ani nikto mi ju nenavrhol:(kde Vám robili imunologiu?Ďakujem Vám🙂
@dejna0412 ahoj, ja som si robila reprodukcnu imuno v imunovital v ba... odpoucila mi to moja hematologicka.... a inak ja som dnes 8 den po et, robila som test a snehobiely, takze ani nam to opat nevyslo :( a to mi vkladali dve.... ja som mala len dve vajka , obe vlozili, predtym som mala len jedno... zo 6 IVF som mala len 2 vklady a nikdy ziadneho mrazacika..... asi tiez uz pojdeme do darovanych :( drzim palce nech sa vam zadariii 🙂
@zus_ke ahoj, a kde v BA sú?koľko sa platí?aká je čakacia doba na termín?bola si aj s partnerom ??No si na tom ako ja:(žiadne mrazaciky:(tiež sme dávali dve a nic:(druhé ivf bolo pozitívne ale baby to vzdalo....my sme od začiatku samoplatci a povedali sme si,že radšej do platíme a uvidíme...predsa dárkine sú Mladé študentky a zdravé🙂ja mam pco a manžel je úplne zdravý🙂vy mate aký problém?este nemusis vesat hlavu 🙂8 den je este skoro ....pockaj 2-3 dni a az potom testuj🙂Drzim silno palce 🙂Ďakujem veľmi pekne🙂
@dejna0412 no to si ma nepotesila teda, a tak dobre to vyzeralo. ja som bola v Nitre, tam robia komplexnejsie vysetrenie, dr. Dzurillova je skvela odbornicka. mne nasla par veci, kvoli ktorym sa mozno nepodarilo. skoda, ze si aspon an MK nebola skor, tu sa to riesi odzaciatku, ja som zial tiez zacala riesit az neskor. tam sa plati 250e za vsetko (aj partnera)
@berginkan bohužiaľ všetko si zisťujem sa ...nikto mi nedal ani len náznak,že aké vyšetrenia si mam urobiť....v BA som bola na ivf a tam im šlo len o peniaze ....je smutné,že takto berú peniaze a nezaujma ich ci si zdravá!zajtra píšem môjmu Dr a som zvedavá čo mi povie ?🙂 Ale skôr pôjdem do Prahy na imunologiu.Tak ale určite sa nám to raz podarí🙂budem nám držať palce 🙂
@dejna0412 oni su na jašikovej v ruzinove 🙂 vies co cenu si presne nepamatam ale tusim 180 aj s testami na cytokiny ...proste na komplet mi spravila vysetrenie.... aa bola som len ja 🙂 cenu si ale uplne nepamatam, ale mrkni na ich stranke tam to maju 🙂 vies co u mna je problem v tom, ze mam endometriozu, mam uz len jeden vajecnik a mam velmi nizke amh ( minuly rok v januari bolo 0,03 ) nasadila som dheu a posledne testy som mala v novembri a to som mala amh 0,54....ale aj tak to je velmi malo vzhladom na moj vek, mam 27 rokov..... nas uz viac ako pol roka odporucaju na darovane, ale tak ja stale chcem skusit este moje.... :( no hej je to sice len 8 den, pockam na krv ale velke nadeje si nerobim uz :(
Babulky...vcera som zacala stimulku Merional + Femara, pondelok mam prvu kontrolu, som zvedava ako zareagujem... Dufam ze bude dobra aj sliznica, nech vieme hned ist aj na vklad, lebo s tym som doteraz bojovala...
Verim ze moje prve IVF v Brne bude aj uspesne a tym padom posledne 🙏🙏🙏
@zus_ke to mi je luto 😢😢😢...kedy mas ist na krv?...este je tam nejaka nadej ze by to mohlo vyjst kym nemas z krvi vysledok...
@dorotka2013 drzim palceky ✊🏽 ja som mala tiez femaru a menopur ... potom som cetrotide dopichavala.... a na krv mam ist v stredu.... ja si davam pauzu od vsetkeho teraz 🙂 potom daj vediet ako pokracujes..... inak ja som mala sliznicu v pohode uplne, pri vklade 12 mm ;)
@zus_ke dakujem...krasna sliznica 👍, o takej mozem tak snivat... Moje maximum je 7.4 spred 2 rokov asi... Vyrazne sa pokazila po stimulke a liekoch 😕, som zvedava na tu Femaru, vraj je lepsia na sliznicu...Ty si ake davky teraz mala, a ktore dc?
@dorotka2013 clostil znizuje sliznicu, femara nie.... ja som od 2dc do 6 dc brala femaru 1-1-1.... 8dc prva kontrola, tam mi dal 150 iu menopuru a potom od 9dc do 13 dc som pichala 75 iu menopuru.... 12 dc a 13 dc som pichala cetrotide.... 13dc vecer pregnyl a 15 dc bola opu bez narkozy s 3 vajkami.... ziskali dve vajka, obidve boli zrele... obe mi vlozili .... ale tak vysledok nic :(
@dorotka2013 3 foliky som mala nie 3 vajka 😂 3 foliky ale len 2 vajka....
@dorotka2013 ja som mala predtym tiez sliznicu max 7,5mm.... ale brala som pred tymto cyklom 3 mesiace doplnky a aj pocas stimulky.... vitamin d a e, dheu, kyselinu listovu a kvapky od valovica.... ozaj netusim ci mi pomohlo toto alebo to bolo stimulkou ... ale bola som rada ze sliznica bola v poriadku aspon 🙂
Ahojte baby, pozeram vasu diskusiu a tiez, ze riesite reprodukcnu imunologiu.
Kedze som absolvovala reprodukcnu aj v BA aj v Nitre, tak vam len chcem povedat, ze v BA nerobia kompletne vysetrenia.Mne vyslo vsetko ok v Bratislave a az v Nitre nam zistili imunologicky problem.Takze ak chcete kompletne vysetrenie odporucam Nitru, nie ako ja, ze som si platila 200 eur za vysetrenia v BA zbytocne.A stratila zbytocne pol roka casu.Inak na reprodukcnu imunologiu je tu aj diskusia na fore.
@zus_ke vazne? No tak to je parada, ozaj super sliznica...ja mam Femaru od 2 do 6dc 3x1...a Merional od 2 do 7dc 150j... Kontrola v pondelok, tj 7dc... Mavam ovu skor, tak som zvedava co to teraz urobi...uzivam tiez B, Dcko, kyselinu listovu, uzivala som matersku kasicku a od novembra chodim na akupunkturu... Teraz jak som zacala stimulku mi meskala 2 dni ms, mala som slabucke // na teste, ale potom ciarka zoslabla a dosla ms... Podla toho to vyzera ze to zabera, len to potrebuje trosku pomoct, tak verim ze to tentokrat uz vyjde 🙏🙏🙏🙏🙏
@dorotka2013 jeeej super, tak nech sa to teraz podariii 🍀 a kam na akupunkturu? tiez nad tym rozmyslam....
dievcata, ak by niekto potreboval Merional 75 IU 2x10 exp. 12/2017
Clostilbegyt 50 mg 2x10 exp. 11/2020
Estrofem 2 mg 1x28 exp. 01/2019
Pregnyl 5000 IU exp. 02/2019
omega 3 fish oil Swanson
vit. D3 5000 IU Swanson
K2+D3 120 mcg/1000 IU Webber Natural
Melatonin 3 mg WN
Coenzym Q10 60 mg WN
Probiotic Complex Swanson
@zus_ke ďakujem za info 🙂ale rozhodla som sa,že pôjdeme do Nitry ...v Prahe sú úplne plný!!takže tam není samca vôbec...ale skúsim im ešte napísať,že keby sme si príplatili po ordinačné hodiny ci by nás zobrala ?majú to na ich stránke napísané🙂 no ak ti odporučili ísť do darovaných tak by som do toho šla...vedia čo robia ....darované by ti mala tiež poisťovňa preplácať. Ja som o trochu lepšie s vajkami ako ty .. ..a sama som sa rozhodla,že ideme do toho 🙂
@dejna0412 ahoj, tu mas vsetko potrebne. plati sa 250e za vsetko aj partner, ak nie je nieco viac treba.
http://www.dzurilla.com/category/imunoalergolog...
@dejna0412 Ahoj t.c. je 0914212977. Ja najprv musim ist na operaciu koli polypu a potom po zotaveni mozem zacat s imuno liecbou,kedze mi nasli protilatky voci trofoblastu-cize reagujem proti embryjku, vlastne ho moj imun.system nici😢.Uz sa neviem dockat, ked budeme moct zacat s liecbou.Dufam, ze potom sa nam postasti aj prirodzene😊
Ahojte..mam crinone gel ked by ste niektora potrebovali,jedno plne balenie,z druheho chybaju 3ks..

@fatma1 Ahoj,Ja Som Mala Elonova 150, Na 8 Deň Som 4 Dní Pichála Menopur 3x 75 ...plus 3 injekcie na zastavenie ovulácii. Na 8 deň na usg som mala 13 folikulov co som bola prekvapená....v deň op som ich mala 19!!🙂