icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

miskab
23. jan 2017

Ahojte kocky ide niekto na IVF SOFT?

dorotka2013
23. jan 2017

Takze kocky dnes 7dc, soft IVF a mame 2 foliky 12 a 13mm a jeden malicky...sliznica skoro 5mm... Pri klasickom IVF pred 2 rokmi s 225j Gonal som mala 3 foliky, takze myslim ze celkom fajn 😁... Dalsia kontrola v stredu

niveagirl
23. jan 2017

Ahojte kočky! Prosím vás viete mi niektorá napísať mail na doktora Stelcla? Ďakujem! 🙂

berginkan
25. jan 2017

baby predoperacne robia na klinike ci treba tu na svk? Klara mi to veboc nespomenula a ja som nato zabudla. 😔

steffi1
25. jan 2017

@berginkan predoperacne nepotrebuju 😉 iba to vysetrenie na pohlavne choroby z krvi a to robia oni, tie slovenske neakceptuju, a tie platia 2 roky myslim.

niveagirl
25. jan 2017

@lada_dee Ďakujem krásne 😘

berginkan
26. jan 2017

nechcem sa stresovat, aletie predoperacne vysetrenia ze nerobia to sa mi nepaci. trosku ma to mrzi, lebo kludne som si ich mohla dat urobit. viem, ze je to kratka anesteza, ale aj tak som nesvoja. vy ste si davali robit, alebo nie?

erijan
26. jan 2017

@berginkan nedavala som si robit na SK, uz par krat som bola a v pohode...v Brne v centrach to nepotrebuju ak nema zena nejake zdravotne problemy ma do 40 r...na Slovensku to chcu neviem preco v Brne nie.

sonulienka13
26. jan 2017

Ahojte bambulky🙂 podstúpila ste niektorá Nativ??Jedno IVF mam za sebou.Tak rozmýšľam nad nativom.co vy nato??

zoji79
27. jan 2017

@sonulienka13 Ahojky! Odporucam urcite vyskusat! Mam za sebou 11 x IVF a z toho 5 x nativ. A prave z nativu sa nam podarila nasa princezna 🙂 Aj teraz sa chystam na nativ.... 😉

berginkan
27. jan 2017

Baby po dvoch ivf na slovensku som absolutne nadsena z tohto centra, ludi pristupu vsetkeho. Ci to uz vyjde alebo nie, som velmi spokojna 🙏

kikuska21
27. jan 2017

ahojte, baby co je vlastne ten nativ? to je soft ci nieco ine? dakujem 🙂

berginkan
27. jan 2017

@kikuska21 soft je s min davkami hromonov vypestovat aspon 2ks vajicok prip. viac a nasledne ich odobrat a oplodnit..... a zamer nativu je vyprodukovat vajicko v cistom priodzenom cykle bez akychkolvek hormonov teda tvoja ovulacia 1ks vajicko ober vajicka a oplodnenie
opisala som to dost laicky..ale snad vystizne...

kikuska21
27. jan 2017

@berginkan super dakujem ☺️Už sme skúšali 1x ivf ,3x soft a nič sa nepodarilo 😔 Ja mám endometriozu ale neni to take zle inak všetko v poriadku a priateľ zhoršený spermiogram. Tak už nevieme čo mame skúsiť

dorotka2013
27. jan 2017

@kikuska21 ja som tiez mala soft teraz... Tebe co sa nepodarilo? Nemali ste embyjka? Alebo sa neuchytili?

kikuska21
27. jan 2017

@dorotka2013 pri klasickom ivf sme nemali embryjka a pri Soft sa neuchytili.

dorotka2013
27. jan 2017

@kikuska21 to mi je luto 😢... a co na to dr? Aky postup odporucali dalej? Maju nejake navrhy?

kikuska21
27. jan 2017

Predtým hovorili aby sme skúsili darované spermie keďže priateľ má zle ale to moc ešte nechceme . Ja už som bola aj vyšetrení či netvorim protilátky voči ním ale všetko je v poriadku. Teraz sme boli naposledy v decembri tak si dáme pauzu a chceme ísť v lete. Pýtala som sa Marcela čo odporúča a napísal že tu istú liečbu čiže soft len zvýšiť dávky gonalu.

dorotka2013
27. jan 2017

@kikuska21 niekedy treba len skusat a nevzdavat sa ✊🙏... Zial, nie vzdy sa najde dovod preco sa nedari... Myslela som ze darovane spermie sa odporucaju ked je uplne zly SPG,nie ked je len zhorseny...
Ja som pocas pauzy chodila na akupunkturu...nerozmyslala si aj ty nad nejakou alternativnou liecbou? Vyuzit pauzu na zlepsenie zdravotneho stavu?

kikuska21
27. jan 2017

Rozmýšľali sme nad tým možno aj pojďeme ☺️ Musíme veriť a podarí sa ,raz sa musí ☺️

kikuska21
27. jan 2017

@dorotka2013 Rozmýšľali sme nad tým možno aj pojďeme ☺️ Musíme veriť a podarí sa ,raz sa musí ☺️

miskab
28. jan 2017

Ahojte babulky prosim Vas , mam za sebou 2x IVF ,ale chcela by som skusit Soft to poistovna nehradi kolko vyjde Soft? a keby sa nepodaril Soft da sa potom este vyuzit cez poistovnu IVF ? dakujem

berginkan
28. jan 2017

@miskab ak si nevycerpala 3x preplatene tak mozes. Soft sa pohybuje od 680 do 850 podla liekov 🙂 + ale metody, napriklad ja budem priplacat za isci a mozno dam aj hatching ak bude treba.

berginkan
30. jan 2017

baby zatial som zaplatila za stimulku, icsi a lieky. za vklad sa plati tiez? kolko?

miskab
30. jan 2017

@berginkan Ahoj prosim ta kolko si platila zatial za to vsetko co si napisala? a mas IVF alebo Soft? dakujem za info 🙂

berginkan
30. jan 2017

@miskab ja som mala minimalnu stimulku + icsi a utros 920. plus Elonva testy a merional 600. cize cca 1500. a som samoplatca

miskab
30. jan 2017

@berginkan a ten Ivf Soft poistovna nepreplaca to si hradim sama vsak? cize 1500 eur ma to bude stat v Brne ak sa rozhodnem pre Brno. a si tam spokojna s doktormi? a na kontroly chodis do Brna ci moze aj moj gynekolog urobit ultrazvuk a potom im to poslem mailom alebo zavolam ? ci kontroly sa musia absolvovat u nich ?

berginkan
30. jan 2017

ano, soft nepreplaca.
ja som z brna nadsena, uplne iny pristup
moze ak s tym suhlasi - oni problem nemaju, zavolas alebo posles mailom.

miskab
30. jan 2017

@berginkan a este sa chcem spytat kolko kontrol treba absolvovat ?