Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@simonesi uplne v pohode to bolo...obidva foliky boli na jednej strane, takze len jeden vpich... Citila som taky tlak ako ich odsaval... Asi hodinu po som mala dost silne bolesti, ale to by bolo asi aj s anestezou, ale nakoniec som si ani tabletku od bolesti nedala ☺...
Urcite pojdem znova takto ked budem mat menej folikov...mozes sa naranajkovat, netreba tam byt tak strasne skoro, cele to trva kratsie a podla mna aj kratka anesteza je zasah do organizmu, rada sa jej vyhnem ked sa da 😉...
@dorotka2013 a teda samotná OPU nebolí, iba ten tlak????
ja už som mala OPU ale v anesteze a teda potom som mala veľké bolesti a aj som odpadla ☹
teraz premýšlam ísť bez, no bojím sa že to neprežijem 😀
@simonesi citis vpich, ale to je akoby injekcia...aspon mna to teda nebolelo... A potom citis zase vpich ked napichne folikul...a odsavanie bolo dost neprijemne, ozaj akoby ti vysal ten folik... Ale nic hrozne...
Ale tie bolesti potom boli oooooovela horsie, ale to si mala aj ty po narkoze, takze to je jedno...
Cely cas som sa pozerala na monitor co robi a trvalo to 5 minut...
Ale mala som len 2 foliky...ked ich je viac urcite to nie je nic prijemne...
Ahojte.jetu vela popisane neviem sa vtom preluskat.poradte mi prosim...prisla mi hruba obalka aby som poziadala zdravotku o preplatenie.mam ist za dajakym gynekologom ale neviem ci mu zobrat
@fesanda7 za svojim gynekologom treba ist... Je tam taka cast ktoru on vyplna...
Potom to treba poslat reviznemu dr, v BA je to dr Petrenko...
A potom poslat na schvalenie do poistovne...
Ahaaa...a celu kopu mam brat alebo najst spravnu cast?
@fesanda7 ja som to brala cele so sebou, keby nahodou chcela vidiet nieco z toho co tam uz oni vyplnali diagnozy alebo tak, ale mala som uz pripravenu tu cast co ma ona vyplnit, a davala som len tu...zvysok som mala so sebou pre istotu, ale nechceli to...
@fesanda7 a tomu reviznemu som to cele posielala...
@dorotka2013 a to je ten petrenko? A postou ci osobne si bola za nim? A kolko to cele trvalo?
@fesanda7 ano, revizny je Petrenko...postou som mu to poslala... Za nejakych 10 dni som to mala spat... Zamietnute...
Teraz som to pred tyzdnom poslala do poistovne, tak uvidim kedy sa mi to vrati...
Zamietol? Preco? Ja som citala ze dava stanovisko.ze temto.ukon sa da robit aj na sloensku.na klinike povedali ze mi musi dat diagnozu 9.2
@fesanda7 presne toto mi napisal, ze sa to da vykonat aj na SR a nie je dovod ist do cudziny... Takto som to myslela ze zamietol...
Ale ratala som s tym, vraj to pise asi kazdemu...
Poistovna ked to chce preplatit tak to preplati aj napriek tomuto..
@dorotka2013 ja som.zvedava kolko preplatia....ci to bude ako tu.lebo tu som preplatenie poistovne nijak nepocitila
@fesanda7 hmmm...no to ja tiez... To uz dopredu uvedu kolko preplatia? Nevies?
Mne sa zda ze to baby poslu doklady a potom maju prekvapko ze kolko im preplatili... Tak som doteraz citala prispevky...
@dorotka2013 hovoria ze 1200 az 1400 ale ci to tak je...tu tiez tak.hovorili a vzdy ma to stalo cca 2500
@fesanda7 ja som teraz mala soft za 580... Mala som 2 foliky...
Pri klasickom IVF s velkymi davkami hormonov 3 foliky..
Co sa mi viac oplati?
Baby ziadala niektora z Vas poistovnu o predlzenie ziadosti o preplatenie ivf. Dakujem
@dorotka2013 mne s soft nesvecila...nebolo co vklada.v BA doteraz som mala 30 a 40 ocytov stoho pouzitelbych 16
@fesanda7 jasne, kazda inak reaguje, ma iny problem, inu diagnozu... Vsetko si treba zvazit a podla toho sa rozhodnut...
U mna nie je sanca na tolko folikov...
Uvidime teda ci nam to schvalia a potom kolko preplatia 😉...
@lubica1979 ja som minuly tyzden posielala na schvalenie...
@dorotka2013 môžem sa opýtať,keď ste išli na ten soft. Aké máš AMH a aký máte vy problém? Dakujem
@dorotka2013 a chodíte ku Steclovi?
@sussah chodim ku Stelclovi...AMH mam 0.1, preto tak malo folikov... Diagnozu nic konkretne, dlho som bojovala s nizkou sliznicou, kvoli nej mi nevedeli KET urobit...
@dorotka2013 to znamená že pri tomto softe keď mám AMH 1,4 a zlý spermiogram tak je tam šanca na viac vajicok a potom možno viac embryi? Som si myslela,že väčšinou sú to 1-3 vajíčka. Ja sa len bojím, že zaplatíme a nakoniec nebudeme mať žiadne vajíčko alebo neskôr embryo...Aj takom prípade sa plati?
@dorotka2013 aj tak si myslím že pri 0,1 sa ti 3 dobre zadarilo 😉
@sussah no toto ti ja veru nepoviem...ale asi je tam predpoklad ze by si mala viac vajicok pri takej istej stimulke...
Podla mna sa to plati, lebo absolvujes aj kontroly, aj stimulku, aj OPU... Jedine zeby si nemala foliky ziadne tak asi len nejaka cast sa plati...
Ja som celkom spokojna s vysledkom, verim ze aj dalsi pokus bude minimalne taky uspesny, ak nie uspesnejsi 😉....
@dorotka2013 ja potrebujem predlzit ziadost. Dali mi len na 3 mesiace (do konca roka) a som to nestihla tak chcem predlzit.
@lubica1979 tak drzim palce ✊...ja som zvedava ci vobec schvalia 😉

@dorotka2013 písala si hore že si mala OPU bez narkózy, dalo sa to vydržať či bolesť veľká???