Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@sisulik82
@summer_103 baby ďakujem, teším sa 😉
@summer_103 softy určite ale netuším či po IVF klasik ale prečo nie
@simonesi kraaaaasna ciarocka na 7dpt 👍👍👍... Len tak dalej, nech pekne silnie...
@summer_103 po klasickej stimulke urcite daj pauzu...je to vela hormonov, telo sa musi spamatat... Moze sa stat ze budes zle reagovat na dalsiu stimulku ked to uponahlas...
@dorotka2013 pride mi to strasne dlho cakat az do augusta ☹ uvidim co mi povedia, teraz mi aj tak nastupi obdobie s alergiou a imunologicka mi neodporucala riesit v tom case IVF
@summer_103 preco az do augusta? Ved april,maj, jun...jun-jul uz mozes ist na to, ako ti vyjde ms... Ale ked mas aj tak kvoli alergii radsej pocjat tak pockaj, lepsie mesiac pockat ako riskovat neuspech...
Ale chapem ta ze sa ti nechce, aj mne to pride ako premarneny cas 😕... Niekedy mi vadi aj do dalsej ms pockat 😂😂😂
@dorotka2013 ved toto to cakanie je na psychiatriu.. teraz som uz mala mat embryo v brusku a cakat na vysledok ale hned by som to vymenila za tento stav cakania na dalsiu stimulaciu. Alergiu mam v zavislosti na prirode, takze sa to neda uplne presne urcit, v juni este mozem mat alergiu a v juli uz asi nestihnem zacat, ked budu dovolenky a aj ja mam naplanovanu posledny julovy a prvy augustovy tyzden.. najradsej by som to zrusila, ale zase aj zregenerovat sa treba.
@dorotka2013 ty chodis do reprogenesis k tomu mudr. stelcl? Nevies, odpisuje na maily? Rozmyslam ze by som mu najprv napisala co odporuci a podla toho sa objednat na konzultaciu.
@summer_103 ano k nemu chodim ale nikdy som mu nepisala... Mailom komunikujem len s koordinatorkou, ale uvodnu konzultaciu by som takto neriesila...
@summer_103 stelc vždy odpíše na mail 😉 ale ako píše Dorotka nepozná ta iked oni vedia urobiť aj úvodnú konzultáciu mailom abo telefónom
@simonesi
@dorotka2013 Akoze ja tam nemam problem ist, len som myslela ze keby si precital moju diagnozu a priebeh IVF tak by mi mohol napisat nazor kolko musim cakat a ci vobec soft odporuca v mojom pripade..
@summer_103 skusit to mozes...
Ahojte žienky, viete mi poradiť 🙂 chystám sa v máji na Soft do RG, a dnes mi aj poslala sestrička protokol: Clistilbegyt alebo femaru a 5000IU pregnyl. Iba mne sa zdá, že málo liekoov,alebo tak to má byť? ja sa nevyznám a veľmi študovať ani nechcem. Poradťe mi,ktorá teraz absolvovala alebo ide na Soft,vy máte aké lieky? ďakujem
@petajan no to zavisi od diagnozy co mas...ked vseobecne nemas problem s folikmi tak ti bude stacit aj toto..
Ved soft je vlastne o tom, podat menej liekov, hormonov... A vyprodukovat aj menej folikov ako pri klasickom IVF...
Ja mam tiez Femaru teraz ale spolu s Merionalom, lenze mam uz vyssi vek a nizke AMH, ja aj s touto davkou budem mat tak 2-3 foliky...
@dorotka2013 Ahoj, ty do ktorého centra chodíš? Ja nemám žiadny problém,akurát manžel má 1% morfologiu ☹ Chceme ísť na soft v máji. A doktor mi písal clostil, alebo tú femaru aj keď je drahšia,ale že sa z toho netvoria cysty. Ale som čítala na nete že femara sa berie,keď už žena je po prechode alebo nemá menzes...tak teraz neviem,ktoré si zaobstarať 😒
@petajan no kedze toto je forum Reprogenesis, tak myslim ze vsetky co sem piseme chodime tam, teda ja tiez 😉...
Ano Femara je nieco ako clostyl, ja som z clostylu aj cysty mala, aj sliznicu mi znizoval, s Femarou som spokojna... A nie som este ani v prechode a mam aj menzes...
@dorotka2013 Štelcl mi vravel, že femara je lepšia, že netvorí cysty aj keď nie je to pravidlo. Takže uvidím čo si zaobstarám. Mám ešte mesiac, v máji chceme ísť 👶 bude to moje prvé ivf a dúfam že aj posledné so šťastným koncom 🙏👶 aj vám všetkým držím palce
@dorotka2013 ahoj, a je dobrá femara aj na sliznicu? lebo predtým som užívala clostyl a ten mi ju znižoval....chystam sa na 3IUI s femarou... predpisal mi ju štelcl....
@srdiecko35 ja uz skoro 3 roky riesim nizku sliznicu 😕... A teraz som ju mala s Femarou konecne dobru, IVF vlastne aj vyslo, len som o babo prisla v 5tt 😞...
@dorotka2013 to mi je luto😢....2x som mala clostyl, ale nič moc...snad ta femara pomoze,...bojim sa vedlajších učinkov...napriklad vypadavanie vlasov...tak snad to nejako prežijem 🙏....za tych 5 rokov som už do seba tolko toho napchala 😝, ...držim Ti palce🙏
@srdiecko35 dakujem...ja tebe tiez ✊✊✊... Ja uz radsej pribalovy letacik ani necitam, ved nemam na vyber...bud uzijem to co mi predpisu alebo ziadne IVF nebude...
@dorotka2013 vdaka🙂, snad sa raz dočkame //...mat tak o 10 rokov menej☹, hned by sa mi lepšie dýchalo🙂
@srdiecko35 suhlasim...tiez by som par rokov zmazala 😕... Ale co uz, musime bojovat s tym co mame, snad sa coskoro podari 🙏🙏🙏...

@simonesi to vazne? aj ked som mala teraz normalnu klasicku stimulku?? Blahozelam k // a zelam nech pekne silneju 😍