icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

avlisa
6. máj 2017

@petajan
Držím palce 🙂
Môžem sa spýtať, že aký máš ty problém?
Ja idem, kvôli tomu, že mam zlú zrážanlivosť krvi V Leiden ( 3x missed kvôli tomu ) a budem si od 2 dňa MS pichať Fraxiparine...tak dúfam, že to pomôže a problém nebude v ničom inom, aj ked všetky ostatné testy boli v poriadku....
Je tu ešte niekto kto má rovnaký dôvod???

karinuska22
6. máj 2017

@avlisa Ja som mala tiez zlu zrazanlivost krvi a musela som kvoli tomu pichat fraxiparine. A mozno aj to pomohlo. Po 3. neuspesnych IVF na Slovensku, prvy SOFT u doktora Stelcla uspesny. Takze dufam, ze to vyjde. Drzim palce

petajan
6. máj 2017

@avlisa Držím palce. ja vlastne nemám žiadny problém,polovička má veľmi zlý spermiogram...takže šanca na prirodzené počatie,povedali doktorkovia že možno raz sa to podarí za 10 rokov☹ lenže my toľko čakať nemôžme nakoľko mám už 35 rokov. fraxík budem aj ja pichať,nakoľko mám antifosfolipidový syndróm. Hlavne nech to vyjde na prvýkrát!!! Ty ideš tiež na prvé IVF?

avlisa
6. máj 2017

@petaja
Áno na prvé...

petajan
7. máj 2017

@avlisa Super,držím palce 🙏 daj vedieť,kedy začínaš a dúfam onedlho mi napíšeš že máš II paličky 🙂

avlisa
7. máj 2017

@petajan
Ďakujem , ja tiež držím palce !! 🙏🙂

petajan
8. máj 2017

Dievčatá mám na vás otázočku, dúfam že ma nevysmejete,len ja som sa dokiho zabudla na to opýtať a vy mi asi určite zodpoviete 🙂 ako je to počas stimulky zo sexíkom? Už si treba dávať ,,pozor" až po odber? A pred odberom koľko musí polovička abstinovať 2-3 dni?Normálne ako pri keď sa ide na spermiogram? Ďakujem a želám Vám krásny deň😘

dorotka2013
8. máj 2017

@petajan ja tak viem ze kludne mozte, mozno 2-3 dni pred OPU uz nie, aby foliky nepopraskali... A tiez 2-3 dni predtym abstinencia aj u muza...
A mne inak povedali aj par dni po OPU ze nie, vraj keby tam nahodou nejaky folik este dozrel tak aby potom nebol nejaky problem...

petajan
10. máj 2017

Ahojte dievčatá,tak ako? Už ste začali niektorá z Vás stimulovať???Držím 🙏 Ja dnes posledná tabletka femary a v piatok na utz dúfam, že budem mať dobré správy 🙏

dorotka2013
10. máj 2017

@petajan drzim palceeee ✊✊✊

petajan
10. máj 2017

@dorotka2013 Ďakujem, a ty ako? Už ti došiel menzes? Bude mať opäť iba Femaru?

dorotka2013
10. máj 2017

@petajan neprisiel este ale asi si dam mesiac pauzu lebo mam nieco s krizami a musim si to dat do poriadku... Jedine zeby meskala tolko ms zeby som to stihla, ale to velmi neverim...
Mam naplanovanu Femaru a Merional... Merional uz mam aj doma, este tu Femaru musim zohnat dovtedy...

petajan
10. máj 2017

@dorotka2013 A ja už nemám nič, žiadne lieky :( tak som zvedavá čo bude? Lebo keď mi v piatok gyndoš urobí utz a z Brna mi povedia že ešte musím niečo dobrať,alebo dopichávať tak som zvedavá kde budem piatok poobede zhánať lieky ☹

petajan
10. máj 2017

@dorotka2013 Ty si už bola na soft,však? Nikdy ti nestačila iba Femara? Musela si ešte aj niečo iné mať? Smieim sa opýtať vy aký máte problém?

dorotka2013
10. máj 2017

@petajan 2x som uz mala tento isty soft... Samu Femaru som ani len neskusala, vzdy spolu s Merionalom... Ja mam nizke AMH, malo uz folikov, Femara by mi uz asi nestacila...
A nizku sliznicu som mavala, ale to chvalabohu uz teraz pri Femare nie je az taka zla...

petajan
10. máj 2017

@dorotka2013 Aha,chápem. Ja ani neviem aké mám AHM. Mám nejaké vyšetrenia porobené,ale nie všetko. Polovička má veľmi zlý spermiogram, tak preto u nás iba IVF. A tým, že ja som v celku ok,tak hádam stačí aj soft

dorotka2013
10. máj 2017

@petajan hej, kym je problem len u muza tak ano, soft by mohol stacit... Snad aj bude 👍...vela stastia

petajan
12. máj 2017

@dorotka2013 Ahoj, smiem sa ťa opýtať, že ked si chodila na folikumetriu aké veľké si mala a koľko folikov? Ja som bola dnes a 8,9,12mm na ľavom vajíčku.dokopy 3ks. A na pravom že jedná veľká 18mm, ale že to bude cysta. A teraz mi Štelcl odporučil stopnúť stimulku, že skúsime na buduci mesiac☹ ale prečo??? nechápem😢

dorotka2013
12. máj 2017

@petajan kolko si dc? Cysta moze robit problemy, ale teoreticky by ju mohli odsat a tak pokracovat v stimulke... Ale zavisi od toho kolko si dc, ci by este tie dalsie foliky dorastli...

petajan
12. máj 2017
srdiecko35
15. máj 2017

ahojte, je tu niekto, kto išiel v native? mate skusenosti? podarilo sa vám to?viete mi povedať aj sumu? dakujem.

milus777
15. máj 2017

@petajan ahoj...ja len že som mala cystu priamo pri embryotransfere a štecl vravel že to vobec nevadi...že naopak hormony z cysty môžu pomôcť pri uhniezdeni...ale ja som mala cyklus s dv tak neviem....et bol úspešný a cysta sa počas tehu stratila 🙂

dorotka2013
15. máj 2017

@petajan prepac, nejak som prehliadla tvoju odpoved... No tak to teda neviem preco ti to stopli, 8dc je este dost skoro, tie f

dorotka2013
15. máj 2017

@petajan tie foliky by mozno dorastli...
Ale zase verila by som Stelclovi, vie co robi... Nevysvetlil ti to? A co odporucil na buduci cyklus? Tu istu stimulku?

srdiecko35
21. máj 2017

ahojte, mate skúsenosti s nativným ivf? v piatok 12 dc som mala foliky 13mm a 15mm velké...
v utorok, t.j. 16 dc by som mala mat odber, nie je to neskoro?
pregnyl si mám pichnút dnes o 21:00....t.j. až 35 hod. do odberu...😒
na čo je vlastne pregnyl?čo ak budem mat ovuláciu uz v pondelok...

mate skusenosti? dakujem.

dorotka2013
21. máj 2017

@srdiecko35 urcite to mas spravne nacasovane... Foliky mozu mat dnes okolo 18-20mm, to je idealne...
Pregnyl sluzi praveze na kontrolovane nacasovanie ovulky, takze ked dnes pichnes tak za 36 hodin bude ovu a presne na vtedy mas OPU...
Drzim palce ✊✊✊

srdiecko35
21. máj 2017

dakujem
uz 2x sa mi stalo pri inseminácii, ze mi praskli...1x som si pichla pregnyl 36 h pred a 2x 24 h ...tak neviem, uz dnes ma bolia vaječníky...snad to stihneme..mam taky pocit, že mne ovulácia pride do 24 h...ach jaj...no uvidime.😒

dorotka2013
21. máj 2017

@srdiecko35 ozaj? No to som este nepocula zeby pri pregnyle praskli skor... Neboli uz priliz velke? Alebo nepichli ho neskoro?
Tak snad bude teraz vsetko ako ma byt 👍👍👍... Vypocitane to mas dobre, ja som tiez tak mala pred OPU a co som zatial citala tak vseobecne to mavaju baby takto...

cmudlo
21. máj 2017

@dorotka2013
@srdiecko35 aj mne sa už 2 krat stalo, že mi foliky aj napriek pregnylu praskli skôr...treba veriť svojim inštinktom...ale hádam bude všetko ok...

dorotka2013
21. máj 2017

@cmudlo vazne? to som ozaj este nepocula... Myslela som ze ten pregnyl je istota 😕...