icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

petajan
19. jún 2017

@dorotka2013 a kedy máš dostať? no aj ja dúfam, že mrazáčikovia teraz nebudu potrebný!!!!!mám toho behania,hormonov na dlhu dobu akurát dosť.úprimne lutujem každého okolo seba☹ ešte ani tehotná nie som a som taká hnusná,podráždená že až mi je zle so sebe samej...

dorotka2013
19. jún 2017

@petajan no to dobre poznam aj ja...zial 😂😂😃 Nejako to vsetci vydrzia, neboj...a potom sa budete tesit z tehu 👍...
No ja neviem, mam cystu a asi stale nepraskla, preto sa mi nevie spustit ms...mam len take spinenie uz 3 dni 😕... Bojim sa ze to budeme musiet o mesiac odlozit 😢

petajan
19. jún 2017

@dorotka2013 a nebola si teraz na utz ked si začala špiniť?aj ja som mala minulý mesiac cystu z femary a preto mi stopli stimulku.ale ked som dostala kramy hned som šla na utz či je ešte tam a chvala bohu už som nemala.alebo?????,nie i náhodou tehotná????🙏zázraky sa dejú😇

dorotka2013
19. jún 2017

@petajan nie nebola som...pichli mi v strede cyklu pregnyl, po nom som bola na kontrole, stale tam bola... Tak povedali ze nevadi, ze pocas ms praskne 😕... Lenze ms sa nie a nie spustit a ja citim ze tam stale ta cysta je, sem-tam ma pichne... Dnes som pisala do CAR a kazali mi ist na utz, tak si to skusam vybavit, moja dr teraz akurat nerobi, tak uvidim ci sa mi nieco podari a ked nie tak pojdem do Brna asi... Ale z tohto uz stimulka asi nebude 😕

mima66
31. júl 2017

Ahojte, Merional 75ui 4ks,exp. 09/2017.

petajan
1. aug 2017

@dorotka2013 Haloooooo, čo ja vidím 11 týžden????? To ako? Píš,som zvedavá😘 Nakoniec to nebola cysta????

dorotka2013
1. aug 2017

@petajan ahoooj... No nebola, teda bola ale popritom aj ten malicky zazrak co mam v brusku 😍😍😍...
Akurat pozeram posledny prispevok, ze co som pisala...
Tak som sla na ten utz a dr pozera a pyta sa ci nemozem byt tehu!!! Kukam na nu jak puk! Sak cely mesiac sledujeme cystu, ake tehu? Poslala ma domov spravit si test a tam // ako hrom 😃... Zazrak? Neviem, asi... To som bola uz 4tt+5 😉...
A ty? Ako stojis?

petajan
1. aug 2017

@dorotka2013 a potom nakoniec prirodzene či ivf? Ja nič,et nevyšiel v juni začala som krvácať už na 8 den.mám ešte 3 mrazáčikov

dorotka2013
1. aug 2017

@petajan To bolo vtedy ako sme sa chystali na IVF, takze prirodzene... Dostala som taku divnu ms, krvacala tak vselijako, sla na ten utz ci to je uz ms, ci ta cysta praskla, ze kedy mam zacat stimulku a to som vlastne uz bola tehu 😃😃😃... Popri tej cyste muselo niekde aj vajko dozriet a netusim kedy, ako, ale k IVF sme sa uz vlastne nedostali 😉...
Jooooj, to ma mrzi ze to nevyslo 😢😢😢... Kedy sa chystas na KET?

petajan
1. aug 2017

@dorotka2013 tak gratulujem tehulka.super, že si nemusela pchať do seba tie sprosté hormony.....všetko mi je proti srsti.pôjdem na jeden ket a končím.ja som v poriadku a zdravie si nechcem zničiť týmito liekmi.....daj vedieť o sebe niekedy ako sa máte a ako rastiete😘

dorotka2013
1. aug 2017

@petajan dakujem kraaasne, dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca 🙏🙏🙏...
Ja uz som bola pripravena ba IVF, vsetky lieky doma, nakupene, pripravene...a teraz mozem rozmyslat co s nimi 😕...
Uprimne Ti zelam nech to aj Vam coskoro vyjde, mozno tiez nebudes ani vediet ako 😉...

petajan
25. aug 2017

Ahojte dievčatá,bola niektorá teraz na klinike na KET????

mima66
25. aug 2017

Ahojte,ak tam chodíte niekto z BA nevzali by ste im späť Merional ampulky...mám zopár s exp. 09/2017, tak snáď by tam mohli mať kočky ktorým sa zídu a do slovenských CAR nemám chuť ich dávať... ozvite sa do správy ;) ďakujem a pekný večer

petajan
28. aug 2017

@dorotka2013 ahooooj,vyšiel KET som tehotná 🙂

dorotka2013
28. aug 2017

@petajan juuuuuuj...tesiiiiim 🎉🎉🎉... To je super, parada!!! Tak teda gratulujem, uzivaj si to a nech vsetko prebieha ako ma az do konca...
Kolko si dpt? Ake bolo hcg?

petajan
28. aug 2017

@dorotka2013 12 den po ket a hcg 640

dorotka2013
28. aug 2017

@petajan kraaaasa... Tak len tak dalej 👍👍👍... Drziiim palceky, budem rada ked sa ozves ako pokracujes, kludne aj IP 😃

linda10
29. aug 2017

Ahojte chcem sa spytat na vase skusenosti ?Odporucate Brno RG? Ja chcem skusit tam .

milus777
29. aug 2017

@linda10 Ahoj.ja ho určite odporúčam.skvelý prístup a starostlivosť 🙂

dorotka2013
29. aug 2017

@linda10 za mna tiez urcite 👍

srdiecko35
4. sep 2017

ahojte, užíval niekto femaru? 1-1-1 a boleli vás klby a svaly a mali ste aj kožné vyrážky?

znížili mi dávku na 1-0-1...

mate skúsenosti? dakujem.

dorotka2013
4. sep 2017

@srdiecko35 ja som ju uzivala ale nemala som ziadne vedlajsie ucinky... Brala som 3x1...

srdiecko35
7. sep 2017

@dorotka2013 ahoj, dakujem za info a gratulujem🙂, držím Ti palce.

zajtra idem na odber, t.j. 9 dc....mala si aj asistovaný hatching?ponúkajú mi to a neviem sa rozhodnúť...bohužial mám nízku sliznicu....a asi budú mraziť, ak sa to zajtra podarí....ach, nič nejde hladko....

dorotka2013
7. sep 2017

@srdiecko35 nemala som...tiez mi o tom hovorili ale potom pred vkladom povedali ze netreba tak sme nedali...
Ale chceli sme dat keby bolo treba...
Ja som tiez mavala nizku sliznicu, veeeelmi dobre to poznam...nieco sa s tym urcite spravi, teraz zamrazia a pojdes na KET...
Drziiiim palce 😘✊✊✊

srdiecko35
7. sep 2017

@dorotka2013 vdaka... mala som už 4x ET...a 3xiui....tak už asi stracam nádej....

dorotka2013
7. sep 2017

@srdiecko35 nevzdavaj to, nikdy nevies kedy to vyjde... Viem ze to stoji aj prachy aj nervy, my sme sa snazili viac ako 4 roky, mala som 2xIUI, 2xKET a 1xET, AMH 0.18 a nakoniec to vyslo v cykle kde som podla utz mala z folika cystu, takze vobec netusim co a kedy sa oplodnilo a vlastne sme sexovali za cely mesiac asi 2x...

annavallova
7. sep 2017

@srdiecko35 presne nevzdavat sa ja mam za 3roky 3operacie 2ivf cykli spolu 5vkladou 5narkoz za sebou va preklakanych dni a noci penazi to stalo az az teraz sme si dali pauzu a uvidime no pojdene do toho znova aj za vsetko na svete drzim silno palce a verim ze tie // tak budu raz urcite na dobre veci treba cakat tak hold asi musime cakat a ger oride to vtedy ked to budes najmenej cakat a pozitivne mysliet ver ze viem o com pisem ist do toho ze sa to podari drzim palce

srdiecko35
10. sep 2017

@dorotka2013 dakujem Ti za povzbudivé slová....🙂

srdiecko35
10. sep 2017

@annavallova Aj Tebe dakujem!...je to tažké...už nevládzem...asi 5 rokov žijeme iba pre ivf...stale to isté...žiadne pozitívne správy....a čas letí..a ja starnem...
Držím Ti palce! drz sa!🙏

annavallova
10. sep 2017

@srdiecko35
to poznám 4roky začali sme mala som 23 iné som nepočula že ste mladá a tak ... ja mám endometriozu 3krat ma operovali a pomohli mi az teraz v marci v Znojme 12dni som mala vývod na moč močový mechúr samá cysta nerv lavej nohy to isté lavý vaječnik tiež že pani vy ste museli riadblne trpieť tie bolesti neprajem nikomu teraz mám teliesko potrebujem sa vyhojiť a hlavne dat dokopy konecne mi pomohli no stalo ma to pracu akoze kamoska ma vyhodila viem co prezivas ty a kazda jedna ten pocit beznadeje a bolesti je strasny no musime bojovat vsetky a verit ze raz to urcite pride 😊