Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Baby co mate doveru na ktoru adresu ste posielali dokumenty na schvalenie?
Baby, co sa chystate na soft, zostal mi gonal 😉
ahojte,bola niektorá teraz na vklade alebo sa chystá???🙂
Ahojte mam balenie crinone gelu do 9/18 ak by niektora mala zaujem napiste ja ho nevyuzijem a utrogestan mi vadil
Baby ak sa niektora chystate na stimulku, toto mi este zostalo:
gonal 900 exp 2/19
gonal 450 exp 2/19
luveris exp 9/18
diphereline 3amp exp 6/18
igamplia 2bal exp 3/19
Ahojte chodim k Marcelovi mam len jeden vajecnik a stimulovala som Femarou 3x1. Vytvorili sa mi len dve vajicka tak mi stimulku stopli. Zatial sa nevyjadrili aka bude dalsia stimulacia. Cim ste stimulovali vy po neuspechu s femarou?
Ahojte je tu niekto kto zacne stimulovat koncom marca?
@wewika1 ahoj, prosím ťa ešte máš igampliu?
Ja idem v máji na konzultáciu a už sa neviem dočkať 🙂
@lienocka1988 ahoj, uz nie
@wewika1 ďakujem za info, ešte sa ťa chcem opýtať ak si užívala igampliu aj ti pomohla? lebo ja si už pripadám ako pokusný králik
@lienocka1988 uzivala, vysledky po nej skakali, raz dobre raz zle, podla toho ako asi vyvestili v labaku. Nakoniec som imunologiu uzavrela ako vytahovanie penazi z vrecka a prestala sa tym zaoberat. Lebo ja nedokazem pochopit ako pri tej istej liecbe, tych istych podmienkach mozu byt vysledky raz dobre raz zle a stale dokola...kazdy odber 90€, to je jedine co to vysvetluje😊
Ahojte dievčatá, ide niektorá z vás v máji do Reprogenesisu?
@ivankalaco ahoj ja idem... Stimulaciu by som mala zacat 23 aprila
@misela103 Ahoj.. Ja idem 18 mája sa dohodnúť na IVF, budem mať darované vajíčka..Držím ti palce 🙂
@ivankalaco Aha no to ja uz budem po 🙂 v darovaných vajickach maju velky uspech 🙂 a dakujem samozrejme ich drzim aj ja tebe 🙂
@misela103 Mám 44 rokov, preto chcem hneď DV..môj gynekológ tvrdí, že v mojom prípade nevidí dôvod na DV , ale písala som si s Dr. M.Š. a ten mi hneď odporučil DV, tak som sa k nemu objednala....nemám problém otehotnieť, ale už 4 x to skončilo potratom..prvý potrat v 42 v 11 týždni, dôvod bol vírus v mojom tele,v 43 rokoch 2 potraty, jeden z toho v 7 týždni, mala som silný zápal močových ciest, potom hneď mesiac nato biochemko a teraz naposledy minulý mesiac biochemické..Ďakujem 🌹🌹🌹
Kocky mna tiež čaká prvá konzultácia koncom apríla, som zvedavá ako to nude prebiehať nakoľko som ešte nikde inde nebola

@dorotka2013 Super ďakujem za odpoved 🙂 prave som bola na poste pre papiere 🙂 som z toho jelen 😀 uz som pisala koordinatorke 🙂