Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte mam balenie crinone gelu do 9/18 ak by niektora mala zaujem napiste ja ho nevyuzijem a utrogestan mi vadil
Baby ak sa niektora chystate na stimulku, toto mi este zostalo:
gonal 900 exp 2/19
gonal 450 exp 2/19
luveris exp 9/18
diphereline 3amp exp 6/18
igamplia 2bal exp 3/19
Ahojte chodim k Marcelovi mam len jeden vajecnik a stimulovala som Femarou 3x1. Vytvorili sa mi len dve vajicka tak mi stimulku stopli. Zatial sa nevyjadrili aka bude dalsia stimulacia. Cim ste stimulovali vy po neuspechu s femarou?
@wewika1 ďakujem za info, ešte sa ťa chcem opýtať ak si užívala igampliu aj ti pomohla? lebo ja si už pripadám ako pokusný králik
@lienocka1988 uzivala, vysledky po nej skakali, raz dobre raz zle, podla toho ako asi vyvestili v labaku. Nakoniec som imunologiu uzavrela ako vytahovanie penazi z vrecka a prestala sa tym zaoberat. Lebo ja nedokazem pochopit ako pri tej istej liecbe, tych istych podmienkach mozu byt vysledky raz dobre raz zle a stale dokola...kazdy odber 90€, to je jedine co to vysvetluje😊
@misela103 Ahoj.. Ja idem 18 mája sa dohodnúť na IVF, budem mať darované vajíčka..Držím ti palce 🙂
@ivankalaco Aha no to ja uz budem po 🙂 v darovaných vajickach maju velky uspech 🙂 a dakujem samozrejme ich drzim aj ja tebe 🙂
@misela103 Mám 44 rokov, preto chcem hneď DV..môj gynekológ tvrdí, že v mojom prípade nevidí dôvod na DV , ale písala som si s Dr. M.Š. a ten mi hneď odporučil DV, tak som sa k nemu objednala....nemám problém otehotnieť, ale už 4 x to skončilo potratom..prvý potrat v 42 v 11 týždni, dôvod bol vírus v mojom tele,v 43 rokoch 2 potraty, jeden z toho v 7 týždni, mala som silný zápal močových ciest, potom hneď mesiac nato biochemko a teraz naposledy minulý mesiac biochemické..Ďakujem 🌹🌹🌹
Kocky mna tiež čaká prvá konzultácia koncom apríla, som zvedavá ako to nude prebiehať nakoľko som ešte nikde inde nebola

@dorotka2013 Super ďakujem za odpoved 🙂 prave som bola na poste pre papiere 🙂 som z toho jelen 😀 uz som pisala koordinatorke 🙂