icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

ivankalaco
12. jún 2018

@riona 🌹🌹🌹

riona
12. jún 2018

@ivankalaco no neviem hcg 7215 to je velaa na druhy tyzden

ivankalaco
12. jún 2018

@riona tak možno sú tam dve.. 😘😘

ivankalaco
12. jún 2018

@riona Vlastne teraz som si spomenula, že tebe vkladal doktor dve embrya 🙂 Jééééj to je krásne, chytili sa obe..gratulujééééééééém 👏👏👏

ristretta
12. jún 2018

@riona fiiiiiha, parada, gratulujeeeem! To je mega uzasne HCG, to budu isto minimalne dvojicky ,) Ja som mala na 14 den po vklade hcg 3999 ;)

riona
12. jún 2018

@ristretta prepac zabudla som cakas jedno ci dve?

riona
12. jún 2018

@ristretta jaj uz viem cakas dvojicky. Podla yej hodnoty tvojej a mojej cakam min. Trojicky.

ristretta
12. jún 2018

@riona hej, dvojicky ;) nie neboj, kludne to mozu byt len dvojky ;) to rozpatie je siroke...

mimika1973
12. jún 2018

@riona fuha, vysoke cislo! Dvojky alebo aj trojky, lebo jedno sa kludne mohlo rozdelit na dve!
😉 Uvidis podla sona o dva tyzdne co sa ukaze...🤰😇
No treba sa pripravit na viacpocetne tehu veru...ale mozem sa aj mylit... Ked sa mi uchytili dve tiez velke cislo na 14.den...ale jedno potom zaniklo...takze to sono urcite a pod. ....este nic neni iste na uplnom zaciatku.
Drzim palce! 👍

mimika1973
12. jún 2018

@riona sranda v tomto centre neni rovnake znamkovanie embryi nez v RF, AA2 atd. ...to je akoze top kvalita? AA a cislo k tomu?

riona
12. jún 2018

@mimika1973 cislo za AA nebolo ziadne len 5 AA

misela103
13. jún 2018

@riona aaaaaa dvojicky gratulujeeeeeem super 😍😍😍 hovorím tým reprogenesis je hotovy zazrak. parada tesim sa moc moc

riona
13. jún 2018

@misela103 no to sa este nevie ci aj trojky nebudu podla vysky hcg.

ivankalaco
13. jún 2018

@riona Tak 3 deti naraz..to si neviem technicky predstaviť..ja som mala dvojičky a viem čo to obnáša, kým som jedno okúpala, druhé plakalo a to isté pri kŕmení..kým som jedno kŕmila, druhé mi tam plakalo a ak sa jedno zobudilo s plačom, tak zobudilo aj druhé..boli to krásne časy ❤

riona
13. jún 2018

@ivankalaco 28.6 idem na ultrazvuk takze uvidime co sa tam deje.

ristretta
13. jún 2018

@riona uuuuf, to sa este nacakame ;)

ivankalaco
13. jún 2018

@riona hlavne nech je všetko v poriadku ❤

riona
13. jún 2018

@ristretta mala som ist 26.6 ale nemozem manzel vtedy nemoze tak pojdeme o 2 dni neskor

evelka81
15. jún 2018

Ahojte potrebujem poradit. Mala som minimalnu stimulaciu femara a menopur 150. Mala som dve velke a dve male vajicka a iba jedno bolo vhodne. Neoplodnili sme ho lebo bolo iba 50 % kvality. Teraz sa mi znizilo AMH z 0,98 na 0,30. Doktor minchcel dat najskor menopur 300 ale ja na take velke davky nereagujem dobre. Navrhuje bud ist skusit v prirodzenom cykle alebo clostylbegyt a menopur zasa 150. Na Sk som s m nopurom 250 mala 6 vajicok aj sa 3 mrazili. Povedal mi, ze si mam vybrat. Ake ste mali stimulky. Co by ste si vybrali vy?

misela103
16. jún 2018

Ahoj ja som na sk mala jednu soft a jednu tu brutalnu co som si pychala vyse 3 tyzdnov z oboch stimuliek my neostal ani jeden mrazak a tie co boli vlozene sa nechytili. V brne stimulka soft ako ty femara plus menopur reagovala som pomalšie sice a mali sme 4 vajka z toho jedno v top kvalite a to mi teraz aj rastie v brušku 😊 mrazacikov nemame... Ale hlavne je ze to jedno sa xytilo. Doveruj hlavne lekarovi a musis verit ze sa to podarí... Ja som to vsetko nechala na nich a mala som v nich velku dobeu a to nam aj pomohlo. Drzim palce aby si sa spravne rozhodla. Reprogenesis pre nas top klinika a to nielen preto ze sa nam to podarilo konecne. Drzim palce

evelka81
17. jún 2018

@misela103 a ake si mala amh? Mne kleslo z 0,9 na 0,3. No len Marcel mi volal nech si vyberiem a mne je to tazko. Pri Femare mne rychlo narastli vajicka bola som na odbere na 9 den. Boli dve mal a dve velmi velke vajicka a iba jedno bolo 50% kvality tak sme ho nedali oplodnit.

evelka81
17. jún 2018

Ahojte nezostal niektorej clostylbegyt?

honey7777
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
20. jún 2018

@honey7777 Ahojky..ja som samoplatca, ale skús sa opýtať v tejto skupinke, tam ti určite budú dievčatá vedieť poradiť.. https://www.modrykonik.sk/group/2220/

ingicica
20. jún 2018

Kocky,má sa platit za 1. konzultáciu v RG?A je tu taká,ktorá presla z Reprofitu a je spokojná?

milus777
20. jún 2018

@ingicica ahoj my sme boli najprv v reprofite na ministimulacii ale nenaslo sa ziadne vajicko tak sme presli do rg lebo tam nemali cakaciu dobu na darkyne.... Co sa tyka reprogenesis tak absolutna spokojnost... Takisto aj reprofit. Su to asi dve najlepsie centra co sa tyka ceska a slovenska 🙂

annavallova
20. jún 2018

@honey7777 ahoj ja mam vszp vypisane papiere som poslala na centralu a za 5tyzdnov to schvalili akurat mi volala posudkova chcela lekatskecspravy mojecaj muzove ze su v archive a ci by somm ej to na mail neposlala ze to bude rychlejsie

honey7777
Autor odpoveď zmazal
honey7777
Autor odpoveď zmazal
annavallova
20. jún 2018

@honey7777 urcite 😉