Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@ivankalaco no neviem hcg 7215 to je velaa na druhy tyzden
@riona tak možno sú tam dve.. 😘😘
@riona Vlastne teraz som si spomenula, že tebe vkladal doktor dve embrya 🙂 Jééééj to je krásne, chytili sa obe..gratulujééééééééém 👏👏👏
@riona fuha, vysoke cislo! Dvojky alebo aj trojky, lebo jedno sa kludne mohlo rozdelit na dve!
😉 Uvidis podla sona o dva tyzdne co sa ukaze...🤰😇
No treba sa pripravit na viacpocetne tehu veru...ale mozem sa aj mylit... Ked sa mi uchytili dve tiez velke cislo na 14.den...ale jedno potom zaniklo...takze to sono urcite a pod. ....este nic neni iste na uplnom zaciatku.
Drzim palce! 👍
@riona sranda v tomto centre neni rovnake znamkovanie embryi nez v RF, AA2 atd. ...to je akoze top kvalita? AA a cislo k tomu?
@mimika1973 cislo za AA nebolo ziadne len 5 AA
@riona Tak 3 deti naraz..to si neviem technicky predstaviť..ja som mala dvojičky a viem čo to obnáša, kým som jedno okúpala, druhé plakalo a to isté pri kŕmení..kým som jedno kŕmila, druhé mi tam plakalo a ak sa jedno zobudilo s plačom, tak zobudilo aj druhé..boli to krásne časy ❤
@ivankalaco 28.6 idem na ultrazvuk takze uvidime co sa tam deje.
@riona hlavne nech je všetko v poriadku ❤
Ahojte potrebujem poradit. Mala som minimalnu stimulaciu femara a menopur 150. Mala som dve velke a dve male vajicka a iba jedno bolo vhodne. Neoplodnili sme ho lebo bolo iba 50 % kvality. Teraz sa mi znizilo AMH z 0,98 na 0,30. Doktor minchcel dat najskor menopur 300 ale ja na take velke davky nereagujem dobre. Navrhuje bud ist skusit v prirodzenom cykle alebo clostylbegyt a menopur zasa 150. Na Sk som s m nopurom 250 mala 6 vajicok aj sa 3 mrazili. Povedal mi, ze si mam vybrat. Ake ste mali stimulky. Co by ste si vybrali vy?
Ahoj ja som na sk mala jednu soft a jednu tu brutalnu co som si pychala vyse 3 tyzdnov z oboch stimuliek my neostal ani jeden mrazak a tie co boli vlozene sa nechytili. V brne stimulka soft ako ty femara plus menopur reagovala som pomalšie sice a mali sme 4 vajka z toho jedno v top kvalite a to mi teraz aj rastie v brušku 😊 mrazacikov nemame... Ale hlavne je ze to jedno sa xytilo. Doveruj hlavne lekarovi a musis verit ze sa to podarí... Ja som to vsetko nechala na nich a mala som v nich velku dobeu a to nam aj pomohlo. Drzim palce aby si sa spravne rozhodla. Reprogenesis pre nas top klinika a to nielen preto ze sa nam to podarilo konecne. Drzim palce
Ahojte nezostal niektorej clostylbegyt?
@honey7777 Ahojky..ja som samoplatca, ale skús sa opýtať v tejto skupinke, tam ti určite budú dievčatá vedieť poradiť.. https://www.modrykonik.sk/group/2220/
Kocky,má sa platit za 1. konzultáciu v RG?A je tu taká,ktorá presla z Reprofitu a je spokojná?
@ingicica ahoj my sme boli najprv v reprofite na ministimulacii ale nenaslo sa ziadne vajicko tak sme presli do rg lebo tam nemali cakaciu dobu na darkyne.... Co sa tyka reprogenesis tak absolutna spokojnost... Takisto aj reprofit. Su to asi dve najlepsie centra co sa tyka ceska a slovenska 🙂
@honey7777 ahoj ja mam vszp vypisane papiere som poslala na centralu a za 5tyzdnov to schvalili akurat mi volala posudkova chcela lekatskecspravy mojecaj muzove ze su v archive a ci by somm ej to na mail neposlala ze to bude rychlejsie
@honey7777 urcite 😉

@riona 🌹🌹🌹