icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

milus777
17. júl 2018

@ivankalaco ja som si vsetky lieky kupovala tu na sk ale potom mi ich poistovna nechcela preplatit ze len keby boli kupovane v cr.... Pritom dopredu som to nevedela a aj priebezne mi dr posielal na meil recepty tak som si lieky vyberala tu.. Jj a s tym estrofenom je to presne tak ze tu maju len 1 mg... Si pametam ze strasne vela tabletiek na den som musela brat kedze som este zdvojnasobovala davku...

ivankalaco
17. júl 2018

@milus777 Ja som v centre ako samoplatca, neviem, čo by mi lieky na Slovensku preplatili..ja som len chcela vedieť, čo je pre mňa výhodnejšie, Utrogestan kúpiť tam alebo u nás..

riona
17. júl 2018

@ivankalaco ano lebo estrofem 2mg na svk nepredavaju cize si musis kupit 1mg a namiesto napr. 6 baleni musis kupit 12. A utrogestan urcite na svk sa viac oplati.

riona
17. júl 2018

@ivankalaco nasla som blok z utrogestanu kupovaneho u nich za 4 krabicky som platila 28 eur. Tu za 4 zaplatis 26 ale samozrejme zalezi od lekarne. Niekde su lacnejsie niekde drahsie. Teraz tak vidím ze to neni az taky rozdiel. Neviem preco som si myslela ze je tam vacsi rozdiel

ivankalaco
17. júl 2018

@riona Aké si mala alebo máš dávkovanie Utrogestanu? Ja mám 4 ráno a 4 večer..

riona
17. júl 2018

@ivankalaco ano presne tak 4 rano 4 vecer ale niekedy si myslim ze to rano je uplne zbytocne. Vlozim a ked idem do roboty tak hned vypadnu sice roztopene ale skoro cele.

lentilka23
17. júl 2018

Prosim vas, robili vam niektorej genetiku embryi PGS? Kolko ste cakali na vysledky?

evelka81
17. júl 2018

Ahojte po neuspesnej minimalnej stimulacii idem v auguste do stimulacia len s 300 Menopur. Mali ste taku stimulku a ako ste reagivali, kolko ste mali vajicok. Ja mam len jeden vajecnik.

ristretta
18. júl 2018

@riona utrogestan sa vraj velmi rychlo vstrebava a ma ucinok aj ked do hodiny vytecie, ucinna latka je uz vstrebana. skus zavadzat co najhlbsie sa da ;). ja som tiez vkladala 4 rano a 4 vecer.

riona
18. júl 2018

@ristretta uz ho budem o tyzden vysadzat. To uz nejak vydrzim. U teba zatial vsetko v poriadku? Ja mam stale tie nevolnosti. Uz aby prešli. Som uz treti tyzden na pn a buduci tyzden idem na krv a 30.7 utzv. To uz by som mala byt v 12 tyzdni.

ivankalaco
18. júl 2018

@riona Ak sa môžem opýtať, ktorý lekár ti robil vklad?

ristretta
18. júl 2018

@riona tak to uz nejako vydrzis s tym utrosom. uprimne ta lutujem kvoli tym nevolnostiam, ja som nastastie nemala nejake extra. treba verit, ze ti coskoro skoncia, hoci hovoria, ze s dvojickami mozu trvat dlhsie :( treba to pretrpiet, ti mrnusi stoja za to. drz sa. ja som sa tak v 10-11 tt zacala citit uplne netehotno, presli zavrate, spinenie, aj blbe pocity od zaludka. teraz ca. od 21 tt mi zacalo obcasne tvrdnut brucho, mrnusi su obcas ako z divych vajec a maternica tak reaguje, co nie je uplne optimalne. krcok zatial neskrateny neotvoreny, ale pozeraju mi ho pri kazdej kontrole, teda kazde dva tyzdne. uz som v 24 tt.

riona
18. júl 2018

@ivankalaco robil.mi ho stelcl. Chodila som sochorovej ale ked som mala vklad tak tam nebola. Velmi sa nam pacilo ako nám vsetko ukazoval cez utzv. Presne kde je aj to kde ich vlozil. Manzel bol pri mne. Potom som este 10 min. Polezala a sli sme domov

riona
18. júl 2018

@ristretta ide to rychlo. Snazim sa furt nieco pojedat vtedy mi je lepsie chvilku. Len ma obcas svrbi aj dekolt a pod pazuchami. Zatial to pripisujem.k tomu ze sa potim. No mna zatial prsia ani naznakom nebolia. Ani sa nezvacsili zatial nic. Jedine tie nevolnosti ma trapia ale su dni kedy je to lepsie.

ivankalaco
18. júl 2018

@riona Aj mne bude 24.7. robiť vklad Štelcl..

riona
18. júl 2018

@ivankalaco tak to uz mas viac ako iste.

ivankalaco
18. júl 2018

@riona Keby si tak mala pravdu 🙂

misela103
18. júl 2018

Ahojte idem sa pochváliť a zaroven vas povzbudiť. My stále spominame na reprogenesis mali sme dr stelcla a vklad nam robil dr koukal obaja su uzasny 😊 vlastne kto tam uzasny nieje 😉 tak ja som dnes 12tt+5 malinke rastie v pondelok bola kontrola vtedy sme mali 6,5 cm a NT meranie nam dopadlo dobre. Tak sa moc tesime. Ureogestan uz chvalabohu vysadzam a berem ho uz len do piatku hoci je to otravne ale verte mi on urobi svoju robotu 😊😉 tak dievcata nevzdávať sa treba vydrzat modlikat sa a mysliet pozitívne a ono to pride som zivi priklad. Drzim palceky

riona
23. júl 2018

@ivankalaco ahoj tak zajtra ides na to. Drzim paste nech vsetko vyjde.

ivankalaco
23. júl 2018

@riona Ďakujem 🌹 Ráno ideme smer Brno ❤ Už sa teším 😂

milus777
23. júl 2018

@ivankalaco drzim palce potom daj vediet ako dopadlo 🙂

evelka81
23. júl 2018

@ivankalaco drzim palceky 🙂

ivankalaco
23. júl 2018

@evelka81 Ďakujem veľmi pekne 🙂

ivankalaco
23. júl 2018

@milus777 Ďakujem, zajtra napíšem 🙂

ristretta
23. júl 2018

@ivankalaco drzim palce 🍀🍀🍀

ivankalaco
23. júl 2018

@ristretta Ďakujem 🙂 🙂 🙂

riona
25. júl 2018

@ivankalaco ahoj no ako to vcera prebiehalo? Vsetko v poriadku?

ivankalaco
25. júl 2018

@riona Ahojky.. Všetko super, už len čakať na výsledok 🙂

kova85
25. júl 2018

Ahojte. Som tu nová. Už máme 1 ivf skúsenosť.... resp. neúspech na SK , keďže neprišlo k vkladu...mali sme 12 vajíčok a nič sa neoplodnilo s ICSI. Minulý týždeň sme absolvovali konzultáciu v reprogenesise a už čakám na papiere pre vybavenie v poisťovni. Mám obavy či do toho ísť, ale stále dúfam na zázrak. Mám za sebou aj potrat zo spontánneho tehotenstva. Na SK podľa výsledkov, ktoré máme mi povedali, že to bol zázrak že som vôbec čakala. Manžel má zlý spermiogram, ja som ok.
Chcela by som sa spýtať, zabudla som sa na klinike ...robia testy na sexuálne prenosné ochorenia. V ČR je to ževraj povinné. V cenníku uvádzajú cenu spolu za oboch?

milus777
25. júl 2018

@kova85 ano tie testy robia. Nas sa pytali na kozultacii ci chceme aby nam ich urobili oni a si zaplatime alebo si ich dame urobit doma na svk... Uz nepametam presne ze kolko to stalo ale my sme sa rozhodli ze si dame urobit u svojho gyn. Ale ten nechcel ze mu to poistovna nepreplati ze mame ist ku speci dr co sa specializuje na neplodnost. Ale nakoniec nam ich urobila obvodna dr uplne zadarmo....