Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@kova85 zvlastne lebo my sme mali tiez dr koukala a on nam ponukal prave tu moznost ze si mozeme dat urobit aj na svk...vysledky som mu potom poslala meilom a v pohode. My sme tam boli asi pred 3 rokmi takze sa mozno odvtedy nieco zmenilo... Blbost len chcu na vas zarabat. Ved predsa kazdy labak aj tu na sk co doktori posielaju krv na rozbor musi byt akreditovany. Ved si tie vysledky neurobis sama doma na kolene. A naco by aj v tom niekto podvadzal ved je to v nasom vlastnom zaujme aby sme boli vysetreni... Uz aj tie centra by len na vsetkom zarabali...,
ja sa na to budem ešte informovať...lebo niekedy mám pocit, že chcú z nešťastia iných len peniaze hrabať...aspom som mala taký pocit - tu na SK určite. Hneď nás chceli riešiť do ďalšieho ivf, ale sme to stopli... Chceli sme ísť s ďalším IVF do Brna. Lebo keď som sa rozprávala s mojím chlapom tak mne a jemu v deň odberu povedali úplne iné informácie. Robili mu znovu rozbor spermií. Jemu tvrdili, že všetko je v poriadku a mne úplne opačne. Sme sa pýtali predtým aj 3rôznych ľudí na štatistiky....ako nemala som slov každý z personálu nám uviedol úplne inú.
@kova85 nie je pravda ze si to musis spravit v cechach tie testy. Ja som bola v maji na KET u p. Sochorovej a ta nam povedala ze by bola blbost si to robit u nich ked to mozeme mat spravene cez poistovnu na SVK. Takze vsetko sme si urobili tu na Svk. Gynekologicka mi spravila vsetky testy cez poistovnu. A nasledne sme vsetko.poslali emailom. Potom mi nasadili hormony aj to mi poslali len recept cez mail a tu som si ich kupila. Ja som na SVK nevyuzila ani jeden pokus hned som sla do Brna a cakam dvojicky.
@honey7777 no a toto som si ja vsetko robila na svk. Presne si pamatam ako mi povedala ze by to bolo uplne zbytocne ked to môžem mat zadarmo cez poistovnu na svk. Este som si povedala ze konecne niekto kto nechce zarobiť na nestastnych pároch ktore nemozu počať prirodzenou cestou. Este napisala pre moju gynekologicku co vsetko potrebuju.
ja nechápem viacero vecí. Keď sme riešili financie tak nám bolo povedané, že IVF nás ako samoplatcov bude stáť cca 2500 a keď budeme riešiť poisťovňu tak nás to vyjde cca 3500eur. Tak toto akože nechápem, čo má byť a nevedel nám to Dr. riadne vysvetliť a vykrúcal sa. Neviem aké máte s týmto skúsenosti, koľko nákladov potom poisťovňa preplatí. My máme obaja všeobecnú. Tak stále zvažujeme, či ešte vyskúšať ďalšiu konzultáciu v inom CARe.
@kova85 ako ked sme boli my tak sme platili za ivf s dv asi 3400 eur a vseobecna nam preplatila 1000 eur. Za lieky nam nevratili nic lebo ze vraj sme si mali vybrat v cesku a my sme vyberali na sk tak ze nepreplatia... To by bolo dalsich asi 500 eur... K tej cene este samozrejme vydavky za nejake vysetrenia a mrazenie... Tak dokopy mozno aj 4000 eur nas to stalo plus lieky...
Nás IVF stálo 3920 +lieky +vyšetrenie spermií+vyšetrenie muža na pohlavné choroby +zmrazenie 200 spolu asi 4600 euro..
@ivankalaco fuha tak to je dost... Asi aj ceny sa zvysili od kedy sme tam neboli... Prosim ta kolko stoji cisto ivf cyklus s dv?predtym to bolo 93 000 csk. Samozrejme plus lieky a nejake vysetrenia... Nemas nahodou aj ich aktualny cennik? Chystame sa na KEt v blizkej dobe a ked sa nepodari tak odznova cely cyklus budemee platit...
Ivf s DV stojí 3920 euro (je v tom ICSI, asistovaný hatching, embryoglue a predĺžená kultivacia)
@ristretta ahoj ako sa dari? Ja som v 12 tyzdni a ziadne brucho. Uz viem preco. Ja ma obratenu maternicu tak dufam ze sa mi da coskoro do spravnej polohy. O 1,5 kg na vahe menej a to teda musim povedat ze jem vela. Zajtra idem na utzv. Mam taky zvlastny pocit mozno trosku strach ci je vsetko tak ako.ma byt a ci sa miminka vyvijaju.
@riona ahojky, ja som tiez tak ca do 15tt nemala skoro ziadne brucho, este ani v 20 tt vela kolegov nevedelo, ze som tehotna :D. Tiez mam maternicu otocenu dozadu, ale to sa neboj, to nie je ziadny problem, ma to tak vela zien. A vobec nikto nic neriesi. Ja nemam ani teraz nejak extra velke brucho, na to ze su tam dvaja mrnusi vaziaci uz okolo 1,5 kg spolu. Kamoska, co caka jedno, ma teda o dost vacsie. Ale je to individualne. Uvidis, brusko zacne rast ani sa nenazdas, zatial uzivaj ;). Drzim palce na utz, daj vediet ako ste dopadli.
@ivankalaco jeeeeej, parada, gratulujeeeem! pozeram, ze ta to velmi skoro pokusalo testovat ;)
@ristretta Už štvrtý deň po transfere som lovila duchov 🙂 Ďakujem 🙂
@ivankalaco super, gratulka! 😍
To je tvoje prve babetko ci uz mas deticky?
Pekne tehulkovanie, Brno robi veru zazraky! Stelcl je super doktor! Vdaka nemu mam syna uz 4.rocneho, ale to bol este RF, tak tak....
@mimika1973 Ďakujem 🙂 Detičky mám, ale už sú dávno dospelé 🙂

@ivankalaco tisko gratulujem a tesim sa
@evelka81 Ďakujem veľmi pekne

@ivankalaco ja to zasa musim odlozit pretoze mojmu naordinovali antibiotika. Takze prekladam na september co uz
Ahojte kočky. Som nová vo vašej diskusii. Rada by som sa vás,skúsenejších,opýtala na cenu IUI v ReproGenesis..
A čo všetko je v tom zahrnuté.
Vopred ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
@evelka81 Ahojky. prečo antibiotiká? To čakanie je hrozné, tak ti držím palčeky, aby ti to rýchlo ubehlo.

@ivankalaco ma problem so zubom tak mu ho vytrhli. Od zaciatku roka sa mi to oddaluje. Len chcela som posledny krat skusit so svojimi nasadila som vvyzivne doplnky a nic z toho. Teraz rozmyslam, ze kedze budem mat v oktobri 41 r , ze uz by som mala ist rovno do darcovskych. Plati sa ta suma naraz alebo cast dopredu?
@ristretta ahoj tak az dnes som.mala utzv. Babatka rastu maju 7 cm a som.v 13 tt. Stale sa hybu, plavaju a pekne foto mi spravila. Brala mi.krv na tie triple testy a hned ma ale upozornila ze vysledky nemusia byt dobre. Ze mam 39 a dvojicky ze presne nie su ani pri jednom dietati. Ale inak maju vsetko co.maju mat. A tie rucicky podarene. Problem mam s vysokym pulzom a stitnou zlazou. Ale to vsetko bude dobre.
@ivankalaco gratulujem. Brno robi zazraky.

@milus777 no nám Dr. Koukal tvrdil, že to musí byt robené v ČR v akreditovanom labáku a výsledky platia na dobu 2 rokov a že so SK to neuznajú...
Ty si bola u ktorého lekára?