Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@andy175 wau tak paráda. Mne to vychádza na víkend alebo piatok okolo 23ho. Už som si dohodla utz na deravý deň u mojej gyn a 12dc opu. Som zvedavá kedy ms príde lebo do druhého ivf s hormónmi som vedela na deň kedy mi to príde. Teraz už štvrtý mesiac špiním atd. HP mám ale ok a tento mesiac nebolo ani ovu krvácanie ako tiež zrazu bolo takže je šanca že ani špinenie nebude a ja dostanem ms opäť presne na deň ako to bolo predtým. Lebo ma to dlhé špinenie fakt už hnevá.! Možno ti ma dr spomenie zvykne popovedať koľko má pacientok na nativ. Budeš aj niekolko dc? Či len čisto konzultácia?
@andy175 aha. Takže to bolo možno kvôli nedeli. No ale mohli mi povedať že sa platiť bežne dá. Lebo ked som bola v centre predtým bola možnosť aj euro aj české platiť z karty. No a ešte taký bonus. Sa pýtam koľko téma pripraviť na budúce a baba mi píše že desať s narkózou 7500bez a plus opäť odbery. Tak jej píšem že dr už nechce viac krv na choroby veď sme ju toť robili no a on mi hovoril úplne iné ceny že s narkozou plus dve tisíc čiže až dvanásť keď som mu povedala že viem o inej cene s narkozou už totálne od začiatku ešte ked som sa informovala tak mi hovorí že nie.! A teraz mi baba píše opäť to isté. Takže take blbe. Mne potompríde ože tam majú chaos. Alebo nech si zoberie dr cenník a číta to. Nevieš či si sláplatila euro alebo české kartou. Ja si zoberiem radšej fakt peniaze znením 500euro aj tak potom ideme sa najesť a tak. Tak som zvedavá čo mi baba ešte odpíše .
Narkozu
@sono2 ja som kartou platila v českých korunách. povedali 500 ČK tak som to zaplatila kartou. Nijak to neprepočítavala.
@cmudlo doktor mi aj hovoril, ale neviem... mám cenník, mi ho poslala koordinatórka... tak ak chceš ti ho pošlem. ale doktor mi povedal, že ceny sú približné rovnaké ako v reprofite 🙂 Keď mi pomôže otehotnieť tak zaplatím hocikoľko 🙂
@andy175
@sono2
ahojte baby..vidim, ze sa tiez mordujete aby konecne prislo vytuzene babatko. drzim palce. nech to vyjde. bojujem tiez. este na jar som bola na konzultacii u dr. Stelcla este v reprifite..kvoli 2 neuspesnym ivf na sk bola jedna z moznosti laparka - endometrioza a saktosalping. som cerstvo po nej a tiez teraz zvazujem ci reprofit alebo reprogenesis. ja chcem ist na soft s clostilom. baby, preco ste sa rozhodli pre rg a nie rf? kvoli dr. Stelclovi? ked ja mam stale pocit, ze v rg maju skusenejsi personal, ze je to vychyrenejsia klinika a rg je teraz v mode pretoze z rf odchadzaju doktori do rg. a este jedna otazocka. preco nativ a nie soft?
@anaba1 ahoj, ja si myslim, ze uspessnost je aj na labaku embryologii, a lekari su vsetci odbornici, ci v rf alebo rg..aj ja som mala stecla predtym, ale zostala som aj tak v rf a sla som k otervrelovi, a bingo, cakame nase druhe babetko! 🙂 A este aj vysledky embryjok boli tentokrat lepsie, ich stadium a dokonca aj mrazacikov mame konecne! Takze jedna alebo druha, vysledky maju urcite obe dobre...aj napriek odchodu niektorych lekarov z rf... 😉 Popripade ak nevyjde jedna klinika, prejst potom na druhu....skusit treba vsetko... 🙂
@anaba1 ja som chodila tiež k štelclovi do Reprofit. a podarilo sa mi otehotnieť, no žiaľ som potratila... dlho som čakala, dva roky a potom som to išla skúsiť znovu. Lenže on tam už nepracoval.... tak som prešla k Macháčovi, lenže ten tiež zostal už iba v Olomouci a do Brna už nechodí vôbec. Mne sa Macháč ako doktor veľmi páčil, ale tá vzdialenosť... ja chcem chodiť na ultrazvukovú kontrolu do toho centra kam chodím... a keby mám stále takto chodiť... tak som sa po dlhom zvažovaní rozhodla, že pôjdem k Štelclovi do RG. Verím, že som spravila dobre... Mne sa v RF páčilo, ale zas si vyberať nového doktora???!!!! tak to sa mi už fakt nechce. a možno keď sa mi tu nebude páčiť, tak pôjdem znovu do RF. veď budem vidieť. Nativ mi odporučil Štelcl, nakoľko som mala rôzne stimulky a žiaľ som nereagovala dobre resp. vôbec. tak povedal, že sa mám od toho odosobniť, že si prídem len tak na ultrazvuk a bude sa vidieť, či bude odber alebo nie. a takto to môžem skúšať každý mesiac.
@anaba1 ja v podstate kvôli cene., ono sa to zdá., že dám všetko atď ale už sme do toho nejaké tisícky dali bola som už aj normálne ivf. Ja mám totiž strašnú smolu. Ja mám len zlé vajcovody ináč všetko super amh atď manžel môže byť darcom... A vždy rozmýšľam kam ísť., teda zatiaľ máme za sebou len nativ kde sme mali HB transfer sa nepodaril takže potom ket, hneď o dva dní som dostala neskutočnu chrípku. Rytmov som si povedala ok hormóny zlé celé., už som to vyššie písala. Teraz sme ovu zmerali. Prvé centr éru um som kanála podľa recenziídruhé tiež tak nejako a v oboch mi to prišlo v konečnom dôsledku amatérske. Ttak som si povedala kašlem teraz na to pozriem ceny a centrum sa celkom pozdávalo a dokonca pozerám že vychýrený dr tam robí. A rf som vôbec nechcela lebo že tam majú chaos a že sa tam dr menia a nie. A prečo nativ? Lebo v konečnom dôsledku bude aj tak len jeden dominantný f. Aj dr mi to tak vysvetlil. A hormóny nechcem už žiadne. My sme mali z tativu super embryjko a teraz to vyjde. Musí.
@anaba1 a hej, mordujeme sa. To ke dobré slovo. Mne to už začína pekne liezť na nervy. Už chcem byť tehotnú. Dookola je toľko tehotných až strach, toľko detí, kočárov... mne sa musí vždy všetko stať. Keď nie toto, tak hento A banality A predlžuje sa mesiac čo mesiac hrozné no! A nasrata budem keď to nevyjde. Asi už fakt niekoho zbijem 😀 buď doktora alebo vyplieskam embryologov, nech sa naučia robiť veci na prvýkrát A urobia pre to maximum. Veď tie centrá od nás prachov majú dosť A my nemáme ani toľko času, ako mm má vždy veľký problém sa uvoľniť Z roboty A financie vieme aj ináč použiť ako na opätovné pokusy!
Ahojte baby, tiež sa rozhodujem nad reprogenesis a chcem sa vás spýtať koľko vás to celé vyšlo. Budem vďačná za každú radu a skúsenosť. Veľmi túžime po dieťatku a už sa nám nedarí niekoľko rokov. Ďakujem

@buba08 dik. Mám na to mesiac sa rozhodnúť. Stále neviem...