icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

ika7
20. aug 2018

@milus777 @riona dakujem krasne...tak bude to uz nase 6 IVF (2x v Brne) a verte, ze za kazdym sa snazim pozitivne mysliet...nestresovat a byt v pohode...uplne prve IVF v Kosiciach nam aj vyslo ale nakoniec prisiel zamlcany potrat a nasa radost bola kratka. Bolo to ine nakolko clovek nevedel do coho ide, tak to bolo take jednoduche. Ale teraz badam na sebe, ze niekedy mavam problem s myslienkou kt. mi sem tam zabludi v hlave, ze sa to nepodari a uz som z toho smutna :( a aj to mi prisla napr. teraz ked tu pisem a snazim sa ju potvoru dostat prec z hlavy :D Mne v Brne 1x dali Crinone do vtedy mi v Ke davali progresteron. A po skusenostiach uz Crinone nechcem...no od posledneho IVF som si urobila kompletne sama pre seba vysetrenie maternice, dala odstranit polypy a urobila som si aj kompletne imunitu reprodukcnu a nasadili liecbu tak snad uz bude vsetko OK. A dockame sa aj my vytuzeneho cloviecika 🙂

riona
Autor odpoveď zmazal
ika7
20. aug 2018

@riona davala si, si vkladat 2? Nam to neodporucali. A aj napriek vsetkemu som rada, ze ideme do Brna je to uplne ine...najviac sa mi paci, komunikcia a pristup 🙂 srdecne este raz blahozelam ;) phuj phuj nech ide vsetko ako po masle

sandykara
20. aug 2018

Ahojte dievcata aj my sa chystame do bratislave do gyn fin a mame konzultaciu u doktorki stenova .moj manzel ma azospermiu a planujeme umele oplodnenie len ne mam skusenosti s lekarmi vobec nikoho ne poznam prosim poradte mi aka je doktorka stenova.dakujem za odpoved

riona
20. aug 2018

@ika7 vies co ano vkladali nam dve. Ako nikto nas neodhovaral iba nam povedali ze je to vacsie riziko. To ze sa ujmu obe to som si myslela ze to je taka mozno 5 % sanca pre mna. Ja som si myslela ze to vobec nevyjde ale ked tak jedno bude. No a mylila som sa ale som zase rada. Uz by som dalsie nemala mam uz 39 rokov. Ja teda dufam ze to vsetko dobre dopadne lebo som este len v 15 tt a mam nejake problemy ktore sa vyskytli pocas tehu, ale vsetko zvladneme.

riona
20. aug 2018

@sandykara neviem ti poradit. Ja neviem ako je to mozne ale v cr maju centra omnoho vyššiu uspesnost. Ale sestra ma skusenost s centrom kam chces ist. Nic ine ich nezaujimalo len to ci uz zaplatila. Doslova povedane najprv zaplat potom mozme ist na to. V Brne bol pristup uplne opacny. Ja som sa pytala ze kde to mam vyplatit a oni ze nech si s tym starosti nerobim ze to az ked bude po vsetkom.

ika7
20. aug 2018

@sandykara ja som v Ba nebola, 4x Kosice a potom sme sa uz rozhodli pre Brno...uplne iny pristup, aj manzel si pochvaluje...v Brne hladaju pricinu a v Ke ma liekmi dodrbali, sam doktor v Brne povedal, ze davky hormonov kt. mi dali naposledy ani kon nedostava

ika7
20. aug 2018

@riona tak phuj phuj ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 nech vsetko dopadne dobre...uzivaj si 🤰🏼🙂 a dakujem za podporu...my sme si davali vkladat tiez 2 aj ked mi vraveli, ze to moze byt riziko tak uz som rozhodnuta, ze budem davat si len po jednom

riona
21. aug 2018

@ika7 my sme zase az tak tie rizika nerozoberali iba toľko ze moze nastat predcasny porod. Nic viac. Rozhodnutie bolo na mne. Fakt ma nikto nepresviedcal. A kedze som si myslela ze sa to nepodari tak som si dala vlozit dve. 😀

ika7
21. aug 2018

@riona nam nehovorili o predcasnom porode, skor o tom, ze slabe moze stiahnut silnejsie. No a ja som vychadzalo skor z toho, ze ak sa nam 1x podarilo pri vklade dvoch v Kosiciach ale nakoniec to skoncilo potratom, tak som si dala vlozit 2

riona
21. aug 2018

@ika7 to ze moze slabe stiahnuť silnejsie mi nik nehovoril, hovorila p.doktorka len o tom ze je tehotenstvo narocnejsie s dvojickami a rizikovejsie s hroziacim predcasnym porodom. Aj som uvazovala nad tym ci jedno alebo dve. Ale ked sa ma po prvy krat doktorka spytala ze kolko by sme si dali vlozit bez vahania som povedala dve. Povedala ze mame o tom popremyslat ale to prve ta.moja prva reakcia boli dve takze to tak zostalo a malo byt.

riona
24. aug 2018

@ivankalaco ahoj tak ako to zatial ide?

ivankalaco
24. aug 2018

@riona Zatiaľ všetko v poriadku, dnes som 7+2 🙂

riona
27. aug 2018

@ristretta ahoj tak dnes som bola na utzv a deticky riadne narastli. Zatial sa im dari vyborne. A vyzera ze to bude dievcatko a chlapcek.

ristretta
27. aug 2018

@riona supeeeer, tesim sa!

vinvin
31. aug 2018

@ika7 my plánujeme

kexik
1. sep 2018

Ahojte, možem k vám? Po heliose v Brne a po heliose v Martine a po Unice ideme skusiť Reprogenesis. Ako čitam tiež dobra voĺba. Všade sme mali DV keďze ja som úplne bez, a nič... Chcem sa opýtať ako je to RG musím si pichať injekcie aj keď pravdepodobne pojdeme do DE? Mate niekto s DE skusenost? Rozmyslam ze si dame rovno 2 ale bude to z Ketu. Co si myslite?

kexik
1. sep 2018

Inak ste tu fakt super

sticker
riona
1. sep 2018

@kexik napisem ti spravu

kexik
1. sep 2018

Ďakujem budem čakať. 🙂

ika7
2. sep 2018

@vinvin a už máte dohodnutý nejaký termín alebo postup? Ja idem 1.10 na kontrolne sono

adelka300518
5. sep 2018

Ahojte baby, smiem sa pridať? Zatiaľ sme boli na SK na 1xet, a 2xKET a vždy biochemické tehu. Už som z toho znechutená, toľko sme čakali na 2 čiarky a teraz aj ked prídu, vôbec ta netešia lebo slabnú. S manželom sme sa rozhodli že pôjdeme do Brna a vybrali sme si RG. Tak verím že dobre. Máte niektorá podobné skúsenosti a potom sa Vám zadarilo? Čakám na termín konzultácie.

riona
5. sep 2018

@adelka300518 ja skúsenosti zo slovenskými centrami nemam. Hned som sla do Brna do RG. A zadarilo sa. Uz len verit ze vsetko dobre dopadne a budem kocikovat.

hutka2312
5. sep 2018

Ahojte tiez za chystam po 2 neuspechoch na SR do Brna...viete mi niekto poradit ci ten posudok ku ziadosti dava okrem Petrenka aj niekto v Kosiciach?

adelka300518
5. sep 2018

@hutka2312 ja som sa asi stratila videla som že o tom posudku sa tu píše často. O čo ide?

hutka2312
5. sep 2018

@adelka300518 ked ides cez poistovnu musis pripojit ku ziadosti posudok od gynekologa aj od lekara z univerzitnej nemocnice....chcela som vediet ci nema niekto kontakt na dr z KE

adelka300518
5. sep 2018

@hutka2312 Ďakujem, túto info som doteraz nemala, ale to bude tým že sme to riešili tu. A aj vtedy to musí byť, keď už sme raz mali schválené ivf na svk? lebo my máme za sebou aj 3 neuspešné IUI. Príde mi to zbytočnosť.

hutka2312
5. sep 2018

@adelka300518 nie, na SR toto nemusis riesit...

riona
6. sep 2018

@ristretta ahoj tak sa ti to krati. Ako sa mate s detickami? Vsetko je v poriadku? Som ti aj spravu pisala.

ika7
6. sep 2018

@hutka2312 ahoj...my, ked sme sli do brna posudok sme neriesili, nakolko sme si vsetko hradili, nechcete najprv tak vyskusat?