Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@adelka300518 aj my ideme do Brna.konzultaciu mame 1.10. Na SR stacilo po poslednej skusenosti...dufam ze nebudem lutovat svoje rozhodnutie...
@adelka300518 Ja idem 16.10 na druhú a tiež mi to príde hrozne daleko no blizsi termin vraj nemaju a samotny prevoz trva 2 mesiace.
Oni ti soft aj ponuknu, lebo nie su zastanci zbytocneho prehormonovania a aj stimulacia bude s inymi liekmi ako dava gynfiv. (ponukala mi tu soft tak preto to viem)
Ahojte zvazujem idt do darovanych vajicok no moj ma poziadal nech este skusime raz so svojimi a preto sa chcem spytat skusili ste odber vajicka v prirodzenom cykle ? Pri minimalnej stimulacii som mala len jedno vhodne ale iba 50% kvality, tak sme ho nedali oplodnit a nejak sa uz nechcem dopovat hormonmi. Skusit to co je to zbytocne?
@ketty11 ahoj do Reprogenisis k Stelcovi a budem mat 41 rokov. Na SK mi nic nevyslo mala som len 3 vklady z 3 IVF a mala som minimalku v Brne, kde konstatovali ze vajicka nie su moc kvalitne. Mala som ist do dalswj stimulky s 300 Menopur ,ale prislo do toho, ze moj bral antibiotika. A mne sa uz nechce stracat cas, ze ak budem pichat hormony a nevide to, tak sa 3 mesiace musime ocistovat od hormonov, aby sme mohli ist dalej.
@ketty11 Stelc to nechava skor na mna minimalka bola na mna malo a ked som navrhla nech dame aspon 250 menopur tak mi napisal stimulku na 300 Menopur a vysoke davky na mna tiez nereaguju. Vitaminy beriem.
reto by som chcel napr len s Clostylbegyt a svoje vajicko bez velkych hormonov.
@ingrid0105 to je desne. Ja mam zamrazene tiez ale vo ferticente. Nikdy mi vsak nepovedali aku kvalitu, lebo sa tvaria ze vsetko co mrazia je iba kvalitne. Nikdy by mi ani vo sne nenapadlo zeby mrazili nekvalitne ako v gynfive. nemaju v tom gynfiv stipku ucty ... otras.
@janula12345 Brnom nic nestratite len ziskate. Ja sice este tehulka nie som ale za mna su aj tak top
@evelka81 ahoj ja ta úplne chápem, my budeme chciet ísť do soft a ak to nevyjde pôjdem tiež do darovaných. A to čakanie je katastrofa ale sa mi zdá že pri tom softe môžeš ísť na další vklad hneď🤷♀️ Aspoň myslím. Ak nie, nech ma baby opravia. Sme nedočkavé😳 ja keby som mohla idem na vklad hneď teraz. 😞
@evelka81 Tie nekvalitné ti v Brne teda neoplodnili ani neskúsili vložiť. Skús ešte vyprodukovať nejaké lepšie vajko a vyskúšaj, na darované máš čas. Inak ja tomu nerozumiem: Známa má z gynfiv dievčatko 4 ročné už a vkladali jej dve embrya a vajíčka mala dosť nekvalitné aspoň tak jej povedali a asi nečakali abi oni že sa niečo ujme. Inak moja sestra ma dvojicky z gynfivu a preto som tam šla aj ja CHYBA (viac ako pred 10 rokmi to bolo a teda ešte potrebovali mať úspechy a sestra asi nemala protilátky tak sa museli ujať, problémy mal jej muž) Pri mojich vkladoch vedel už dopredu, že sa to neujme.
@adelka300518 U nás na SK sa ide na vklad hneď a stimulky ako pre koňa
@adelka300518 ja asi skusim nativ uplne prirodzeny cyklus len moje vajicko ale ze to sa tazsie kontroluje. Na sono chodim mojmu gynekologovi a aby to nepraskolo kym pridem do Brna
@evelka81 Hmm asi budeš musieť bývať v čase ovulky v Brne 😁 Mna gynekolog sledoval a vie v akej veľkosti mi cca praskajú.
Tento mesiac sme sa chceli pokusit opat (mali sme kondomovu terapiu na protilatky) no ovulacia sa mi zastavila na 10 den a teraz idem vo stvrtok ci sa nespusti. Doteraz som fungovala ako hodinky a po stimulacii cele zle
Inak v Ba neotehotnie nikto kto má čo len najmenší preblém ako napr. protilátky (pred rokmi dávali aj v gynfive prednison, volala som so známou teraz čo má dievčatko a jej ho dali) Otehotnejú len baby, čo už deti mali predtym, alebo baby úplne bez problémov a chcú deti hneď ..... tak to pozorujem
@adelka300518 ja som mala soft v Brne ale mam nizke hormony a len jeden vajecnik tak som moc z toho nemala a ani vysoke davky na mna nereaguju. Ked som mala 225 menopur v tedy som mala 6 vajicok a z nich 3 na mrazenie prvy a posledny krat.
@ketty11 myslíte že to robia schválne? Ja stále dúfam že to nie je tak veľký biznis
@adelka300518 no ja som mala tak zle stimulky ze ani len jedno vajko nebolo v podstate dobre 2x ivf v GF pri prvom nas oklamali aku krasnu blastocystu mame nakoniec sa samozrejme nexytili a na konzultacii uz zrazu nebola 100% a po druhe pri 2ivf nam vlozili vraj dve vajka ktore koniec koncov boli tiez zle a este ti pri vklade daju krasnu fotku tvojej bublinky, 3ivf sme absolvovali v uzasnej klinike reprogenesis brno kde ked mi povedali ze fotku spravit nevedia nakolko to je take malinke ze sa to odfotit neda skoro som tam odpadla. Tak sa pytaju fotku coho ti daju v GF??? Reprogenesis bola najlepsia volba hoci nam z 5 vajok bojovalo len jedno ktore vo mne rastie a sme pomaly v 6 mesiaci 🙂
@ketty11 no ja som zas mala malo a mi povedali ze teda nevadi vybereme ich... takze zamna uplne ze zle
Ahojte GF nikdy viac pribrala som 10kil stimulka ze 18vajicok a nic sice nam ani v RG nepomohli no ked sa po vsetkom co mam za sebou rozhodnem ist do toho znova tak jedine k nim pristup vsetko ziadne kaleraby do hlavy a hlavne ludsky pristup noe ako GF vystoj si radu a este ti povie ze pohnite sa este je tak dalsich 10
@adelka300518 Musia to robiť schválne inak to neviem pochopiť. Harbulák mi zatajil protilátky a pritom stačilo ako v Brne dať prednisos či iný liek na uchytenie, ale on mi tvrdil, že nie každé embryo je schopne uchytenia a o to horšie kedže nie sú zrovna z najmladšej ženy. Treba skúšať a skúšat a vraj som štastná žena, lebo mám dobrú zásobu a vobec by mu nevadilo, že na dalsiu stimulaciu budem este starsia .... Na posledy som isla k nemu ze co mi povie na konzultacii a planoval vklad, hned bez reci pridte na 14 den na kontrolu lieky tu su bla bla bla... hovorím mu "planujete vklad, lebo neviem co sa deje" no áno... odpovedal. Hovorim, ze nie zistil mi moj lekar protilatky a on ze .. no dobre a teraz co aj ja to tu mam ... pozerala som jak debil, ze si robi snad srandu.... zacal tam trepat o tom ze ich laboratoria bla bla ... a vzapetí povedal... No u nas je postup taký, že po 2 neuspesných posielame na imunologiu (dalsi pozieraci, jedna ruka s nimi) moj lekar povedal, ze im davaju lieky ktore im nezaberu iba z toho opuchnu a nakoniec aj tak skoncia pri prednisone ..... Ak tam niektora ste aspon si vypytajte kartu, aby ste si vedeli na nej precitat ci mate nieco v neporiadku, lebo oni vam info nepovedia ...... moj gynekolog mi robil testb na protilatky az po roku ked mu to neslo do hlavy preco neotehotniem .... nadaval si, bol presvedcený o tom, ze oni mi to robilia bolo to v poriadku kedze mi vkladali bez prednisonu
@adelka300518 To najhlavnejsie som zabudla... Po stimulke mi presta fungovat jeden vajecnik a moja predtym uzasna zasoba sa podstane znizila ... vedia co hormony dokazu a aj tak to prehanaju ...... Kazdej davaju to iste ako vo fabrike... pri KET mi dal estrimax na rast sliznice hormon silny ako svina a pritom som ho nepotrebovala .... moj gynekolog mi povedal, urcite si ho nedavajte ved slizniva vam rastie vyborne tak som im ho odmietla .... na ten 14 den tak aj bolo sliznica narastla aj sama ....

@ketty11 prvú konzultáciu máme 18.10. Hrozne daleko mi to príde, ale sme na 1000% rozhodnutí že s umelým na svk končíme. Chcela by som ísť na ten soft, ešte neviem čo všetko to obnáša ale už aby to bolo. 🙏