icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

adelka300518
25. okt 2018

@evelka81 Ahoj začínaš dnes stimulku? držím palce a myslím na teba

evelka81
25. okt 2018

@adelka300518 ano dnes som zacala 3x1 letrozol je to to iste ako femara a 225 Menopur , nakupila som dzusy, lebo pamatam si ako nam setstricky este na SK klinike prizvukovali vela pit ale nielen cistu vodu. V pondelok ideme do Brna, lebo mojmu musia zobrat krv na pohlavne choroby. Mne zobrali v aprily a tak mi urobia aj sono. Dakujem , ze myslis si zlata. Kiez by sme mali aspon jedno kvalitne 🙂

ketty11
26. okt 2018

Ahojte vcera som bola v Brne na ultrazvuku 10 den co beriem estrofen 3 denne, 29 zacnem aj s utrog.. a v sobotu na vklad. Mam zamrazena 2+1 a povedala, ze napriek tomu by vkladala vzdy po 1, cize aj ked mi rozmrazia 2, jedno vlozia a druhe zamrazia. Chodim k Sochorovej tak asi ku kazdej pristupuju inak, zrejme aj kvoli veku.

adelka300518
26. okt 2018

@evelka81 mysli pozitívne🙏 Aj mne sa to blízi. Pre mna tých 5 L bolo ako za trest, to bolo asi najťažšie. Neznášam sa prelievat

adelka300518
26. okt 2018

@ketty11 ten estrofen sa musí vždy? Aj ked mám peknú sliznicu? Mne ju na konzultácii meral a mala 14 mm ešte sa ma pýtal či náhodou niečo neberiem.

ketty11
27. okt 2018

@adelka300518 Ahoj, dievcata pisali, ze aj oni mali a vraj sa musi no ja si to nemyslim, lebo kamaratka otehotnela v lete bez neho v RF vkladali jej prirodzene po uvu a bola som tam s nou dali jej domov injekciu aby si pichla na prasknutie folikulu a potom davat utrogestan a vklad. otehotnela
Ine baby zas tiez v RF davali aj estrofen aj utrigestan tak ako ja, my v RG teraz.
Pytala som sa lekárky a povedala, že to nie je na škodu a je to lepšie a predsa uz ovar. zásoba nie je ako bola kedysi, zrejme teda od nej zavisi aj mnozstvo hormonov v tele. Hovorim, ale sliznica mi rastie pekne a ona, ze tak narastie este lepsie. 🙂
Preto myslim, ze zalezi na veku alebo rezerve ci inom probleme.
Tak oko je to s tym vkladom 2 embryi, tiez som pocula aj moj lekar ma zvozil, ze na co 2 radsej 1 zdrave ako 2 predcasne a tak dalej ... tiez talezi od lekara.... sestra ma 2 predcasne narodene a nic im nie je no ked sa narodili o chlapca mala belky strach lebo sa nenadychol hned po narodeni ale teraz je zdravy ako repa

adelka300518
27. okt 2018

@ketty11 ahoj aj my chceme vkladat dve. A nechcem o tom veľmi debatovať.

ketty11
28. okt 2018

@adelka300518 Tiez by som radsej 2, kvoli tomu som aj isla na umele 🤷🏻‍♀️ A keby som neprevažala embrya z kliniky na kliniku tak jednoznacne 2 by som davala.

riona
31. okt 2018

@ketty11 ved rozhodnutie je na tebe. Ona ti len odporucila ze by vkladala vzdy po jednom.

ketty11
31. okt 2018

@riona Ahoj, áno ja viem, ale nechcem diktovať chcem aby mali dobrý pocit zo mňa pomohli mi hlavne. Teraz rozmrazia jedno tak je to ok... Ak to nevide tak sa skor obavam rozmrazenia a nasledneho zamrazenie jedneho ...

evelka81
Autor odpoveď zmazal
adelka300518
3. nov 2018

@evelka81 ahoj ako sa cítiš? Ja som dnes začala s krátkym protokolom

ketty11
3. nov 2018

Ahojte, ja som dnes ráno bola na transfere s prevezenymi embryami. Transfer robil Koukal, strašne príjemný človek. Transfer... zaviedol zrkadla, sestricka ultrazvukom pritlacila z vrchu na maternicu a uz len pozerali kam embryjko vloziť, nechali 10 min poležať priamo tam na sále.
Aj v BA v gf hladali spravne miesto v maternici? Ja uz neviem.

kexik
3. nov 2018

Ahoj tiež mam za sebou transfer 2 embryí u Dr. Koukala. Súhlasím príjemný je to človek.

ivankalaco
3. nov 2018

@riona Ahojky..na budúci týždeň v utorok začínam 5 mesiac.., 9.11. máme poradňu, tak som zvedavá, či nám lekár povie pohlavie.

sticker
ikuska187
3. nov 2018

@ketty11
@kexik tak nech sa pekne uhniezdia 😊😊😊

kexik
3. nov 2018

@ikuska187 dakujem krasne 🙂

ketty11
3. nov 2018

@ikuska187 😊🙏

adelka300518
4. nov 2018

@ivankalaco 🙏 bože toto sa tak krásne číta. Daj nám vedieť

adelka300518
4. nov 2018

@ketty11 ahoj, moc držím palce🙏, v GF som bola na vklade 3 x a ihneď vkladali. Myslím že len tretí krát ked vkladal Harbulák mi robila aj sestrička sono z vrchu ale vklad prebehol do 1 min. Len vtedy ma to prekvapilo lebo 2x predtým to bolo bez. Aspoň tak si pamätám.

ketty11
4. nov 2018

@adelka300518 Ahoj moooc ďakujem 🤗
Ja v GF 2 krat a vzdy Harbulák, viem, že prvý krát pytal štetec a nestačil tak pytal veľký štetec mala som z toho hneď obavy. Druhý krát to bolo rýchle len to sono si nepamatam

ivankalaco
4. nov 2018

Ďakujem.. určite napíšem 🙂

evelka81
4. nov 2018

Ahojte zajtra mame odber mam dve vajicka a tretia je uz cysta. Chcem sa vas spytat, ak ma niektora taku skusenost , ze ak vam povedali, ze vajicko je 50 % kvality dali ste ho oplodnit? Stalo sa mi to v aprily a nedala som ho v tedy oplodnit.

adelka300518
4. nov 2018

@evelka81 ahoj tak skoro? To tak ubehlo? Drziiiim palce🙏❤️ Nechaj si poradit. Vôbec neviem co predstavuje 50% kvalita. Tu na SVK to nikto neriešil. Aspoň si nepamätám na to

ceklis
4. nov 2018

@evelka81 môžem sa opýtať na to, či je pri narkoze pred odberom potrebné aj interne vyšetrenie? Akú si mala stimuláciu a koľko dni si pichala? Držím palce aby boli obidve najlepšej kvality ✊🏻

ikuska187
4. nov 2018

@ceklis v RG pokial nemas nejake ochorenie, tak IPV nemusis mat.

ikuska187
4. nov 2018

@evelka81 vela stastia 😊. Mne po odbere iba povedali, ze boli vajicka zrele alebo nezrele, viac o kvalite nevraveli nic. Ved po odbere ta pridu informovat, porad sa s nimi 😊😉

ceklis
4. nov 2018

@ikuska187 ďakujem ;)

evelka81
5. nov 2018

@ceklis ahoj chceli ma dat s narkozou a nepytali ziadne predoperacne, ale ja chcem ist bez narkozy mam malo vajicok tak sa to da zvladnut

ceklis
5. nov 2018

@evelka81 hej, ja som naposledy mala pri ivf len dve a tiež som chcela bez narkózy. Nativ sa dal v pohode zvládnuť, tak si myslím že tie dve by som tiež chcela bez narkózy. Držím palce a daj vedieť aké to bolo bez tej narkózy 👍🏻✊🏻