Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@adelka300518 ano dnes som zacala 3x1 letrozol je to to iste ako femara a 225 Menopur , nakupila som dzusy, lebo pamatam si ako nam setstricky este na SK klinike prizvukovali vela pit ale nielen cistu vodu. V pondelok ideme do Brna, lebo mojmu musia zobrat krv na pohlavne choroby. Mne zobrali v aprily a tak mi urobia aj sono. Dakujem , ze myslis si zlata. Kiez by sme mali aspon jedno kvalitne 🙂
Ahojte vcera som bola v Brne na ultrazvuku 10 den co beriem estrofen 3 denne, 29 zacnem aj s utrog.. a v sobotu na vklad. Mam zamrazena 2+1 a povedala, ze napriek tomu by vkladala vzdy po 1, cize aj ked mi rozmrazia 2, jedno vlozia a druhe zamrazia. Chodim k Sochorovej tak asi ku kazdej pristupuju inak, zrejme aj kvoli veku.
@evelka81 mysli pozitívne🙏 Aj mne sa to blízi. Pre mna tých 5 L bolo ako za trest, to bolo asi najťažšie. Neznášam sa prelievat
@ketty11 ten estrofen sa musí vždy? Aj ked mám peknú sliznicu? Mne ju na konzultácii meral a mala 14 mm ešte sa ma pýtal či náhodou niečo neberiem.
@adelka300518 Ahoj, dievcata pisali, ze aj oni mali a vraj sa musi no ja si to nemyslim, lebo kamaratka otehotnela v lete bez neho v RF vkladali jej prirodzene po uvu a bola som tam s nou dali jej domov injekciu aby si pichla na prasknutie folikulu a potom davat utrogestan a vklad. otehotnela
Ine baby zas tiez v RF davali aj estrofen aj utrigestan tak ako ja, my v RG teraz.
Pytala som sa lekárky a povedala, že to nie je na škodu a je to lepšie a predsa uz ovar. zásoba nie je ako bola kedysi, zrejme teda od nej zavisi aj mnozstvo hormonov v tele. Hovorim, ale sliznica mi rastie pekne a ona, ze tak narastie este lepsie. 🙂
Preto myslim, ze zalezi na veku alebo rezerve ci inom probleme.
Tak oko je to s tym vkladom 2 embryi, tiez som pocula aj moj lekar ma zvozil, ze na co 2 radsej 1 zdrave ako 2 predcasne a tak dalej ... tiez talezi od lekara.... sestra ma 2 predcasne narodene a nic im nie je no ked sa narodili o chlapca mala belky strach lebo sa nenadychol hned po narodeni ale teraz je zdravy ako repa
@ketty11 ahoj aj my chceme vkladat dve. A nechcem o tom veľmi debatovať.
@adelka300518 Tiez by som radsej 2, kvoli tomu som aj isla na umele 🤷🏻♀️ A keby som neprevažala embrya z kliniky na kliniku tak jednoznacne 2 by som davala.
@evelka81 ahoj ako sa cítiš? Ja som dnes začala s krátkym protokolom
Ahojte, ja som dnes ráno bola na transfere s prevezenymi embryami. Transfer robil Koukal, strašne príjemný človek. Transfer... zaviedol zrkadla, sestricka ultrazvukom pritlacila z vrchu na maternicu a uz len pozerali kam embryjko vloziť, nechali 10 min poležať priamo tam na sále.
Aj v BA v gf hladali spravne miesto v maternici? Ja uz neviem.
Ahoj tiež mam za sebou transfer 2 embryí u Dr. Koukala. Súhlasím príjemný je to človek.
@riona Ahojky..na budúci týždeň v utorok začínam 5 mesiac.., 9.11. máme poradňu, tak som zvedavá, či nám lekár povie pohlavie.

@ivankalaco 🙏 bože toto sa tak krásne číta. Daj nám vedieť
@ketty11 ahoj, moc držím palce🙏, v GF som bola na vklade 3 x a ihneď vkladali. Myslím že len tretí krát ked vkladal Harbulák mi robila aj sestrička sono z vrchu ale vklad prebehol do 1 min. Len vtedy ma to prekvapilo lebo 2x predtým to bolo bez. Aspoň tak si pamätám.
@adelka300518 Ahoj moooc ďakujem 🤗
Ja v GF 2 krat a vzdy Harbulák, viem, že prvý krát pytal štetec a nestačil tak pytal veľký štetec mala som z toho hneď obavy. Druhý krát to bolo rýchle len to sono si nepamatam
Ďakujem.. určite napíšem 🙂
Ahojte zajtra mame odber mam dve vajicka a tretia je uz cysta. Chcem sa vas spytat, ak ma niektora taku skusenost , ze ak vam povedali, ze vajicko je 50 % kvality dali ste ho oplodnit? Stalo sa mi to v aprily a nedala som ho v tedy oplodnit.
@evelka81 ahoj tak skoro? To tak ubehlo? Drziiiim palce🙏❤️ Nechaj si poradit. Vôbec neviem co predstavuje 50% kvalita. Tu na SVK to nikto neriešil. Aspoň si nepamätám na to

@evelka81 Ahoj začínaš dnes stimulku? držím palce a myslím na teba