icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

ceklis
26. nov 2018

@ikuska187 po druhom dni znamená že na druhý deň si vedela že sú preč? Či až na ten štvrtý? Písali že jedno embryo je 4bunkove a jedno 5bunkove a keď prežije len jedno, tak za genetiku musím zaplatiť 1400, to je cena za 1-4embrya 🙈 tak to fakt že nedám za jedno, asi ani za dve, fakt neviem doslaka. Uvidíme v stredu, to bude rozhodujúci deň

ceklis
26. nov 2018

@ikuska187 ja keby som mala 4hb, tak idem tiež na tu genetiku. Len za jedno, či dve :( fakt neviem. Och!!

ketty11
26. nov 2018

@ceklis Ahoj, presne ako hovoríš, žiadne zbytočné vklady. Ta moja kamoska co uz som o nej pisala... 7 rokov neuspesnych.. V RF jej urobili tu genetiku embryi, vyselektovali vlozili, otehotnela a mrazených má ešte veľa.

ketty11
26. nov 2018

@ika7 Neviem, som po 3 neuspesnych vkladoch s HB. Posledný nevišiel minulý týždeň, skonči mi ms a poradím sa s lekárom čo mám robiť. Ako ta hyseroskopia prebieha? Je to kontrola maternice, alebo uz rovno aj niečo odstranuju? A nie su polypy vidiet aj sonom? 🙂

ketty11
26. nov 2018

@ika7 Chcela som pozrieť tvoj príbeh 🙂 nenašla som nič 🙂 tiež riešiš ivf, alebo už máš dieťatko? 🙂

ikuska187
26. nov 2018

@adelka300518 praveze zo 6 embryi boli 4 HB (dve to vzdali druhy den), a z tych 4 HB boli 2 dobre, som za ne vdacna 😊😊😊, dost sme sa bali, ze nic nebude.

ikuska187
26. nov 2018

@ceklis hej, najprv sa delili vsetky a potom druhy alebo treti den mi napisali, ze dve sa prestali delit. Ja ta chapem, za jedno je to palka strasna, nam to vyslo (stastie), ze presne 4 boli na genetiku. A aj na vysledky cakat tie dva az tri tyzdne je tiez psycho. A v podstate teraz sa chystas uz na ET?

adelka300518
26. nov 2018

@ketty11 podľa mna sú vidieť i sonom

adelka300518
26. nov 2018

Zajtra testujem baby. Normálne mám taký strach že to asi ani neurobím a pôjdem až v piatok na krv🙈

ikuska187
26. nov 2018

@ketty11 uspia ta ako pri OPU, je to fakt rychle. Vlozia hysteroskop (kameru), pozru sliznicu maternice, hladaju polypy, myomy. Polyp nemusia vidiet na USG, ked je maly. Ja som mala dva a z troch gynekologov, co ma vtedy pozerali, polypcek videla iba jedna a pocas operacie nasli aj druhy (oba mali 0,5 cm), kebyze nezacnem krvacat - tak uz mam za sebou na 100 pro neuspesne IVF. Polypy brania uhniezdeniu, v gravidite rastu pod vplyvom hormonov a to moze skoncit potratom.

adelka300518
26. nov 2018

@ikuska187 a to ti robili priamo v Brne?

ikuska187
26. nov 2018

@adelka300518 myslis hysteroskopiu? Nie, normalne tu, cez poistovnu, za to som uz fakt platit nechcela.

ikuska187
26. nov 2018

@adelka300518 chod na krv, kebyze neviem o tych biochemickych, tak ti poviem juchuuuuuuu na to, ale na tvojom mieste by som pockala 😊😊😊 v kazdom pripade ti velmi fandim 😊😊😊

ceklis
26. nov 2018

@adelka300518 ja si to viem predstaviť to psycho!!! Ono je to psycho od prvého uzv keď viem že ma čaká ivf, najprv čakanie na vajíčka, potom na oplodnenie, potom na vývoj, na vklad a na dve čiarky :( a najhoršie je keď tam tie dve čiarky nie sú. Ja som to mala apríl -ju 3mesiace vkuse a potom som si povedala že dávam pauzu a teraz že skúsim to Brno, ktoré všetci chvália a že tým to uzatvorim. Som stara a moje výsledky ma už odsudzujú len na darované, tak ale s tým ja bojujem stále :( asi preto že jedno bábätko sa nám pošťastilo prirodzene. Neviem či bude et :( mám zle výsledky z imunologie, mám nasadené kortikoidy a neviem práveže čo spravit. Keď bude jedno, to určite mrazim, keď by sa podarili dve (čo by bola neskutočná náhoda a zázrak v jednom), tak rozmýšľam nad vkladom. Len sa hrozne bojím tých zlých výsledkov (ja im dako neverím) a že si to potom budem vyčítať, že som to jedno embryo premrhala 🙈 ale zase, celé dni, hodiny rozmýšľam a možno nebude nič 🙄😢😖 kokos, toho sa bojím asi najviac
Tak tebe budem držať silno silno palce všetky čo mám na nohách aj rukách aby bol ci už test ale hlavne krv pozitívna!!!! Tie biochemické boli z ivf a v ktorom tt skončili? :( mala si pozitívne testy? Ja som si už povedala že testovať nebudem ani za svet :( hľadať duchov ma už prestalo bavit 😖😖😖

ceklis
26. nov 2018

@ikuska187
Do Vianoc budú dve čiarky určite 🙂 ideš s tabletkám na ket, či bez?

evelka81
26. nov 2018

@ketty11 a mala menej kvalitne vajicka?Tiez bola v Brne a povedali jej ci ma 50% kvality lebo mne nic nepovedali zo skusenosti ze vlozte a uvidite.

evelka81
26. nov 2018

@adelka300518 ahoj a citis nieco?

ketty11
26. nov 2018

@evelka81 Chodila do GF a po stimulacii mala 1-2 vajka nikdy nie viac no raz sa jej podarilo otehotniet s 3 dnovym embryom a skoncilo to tusim po mesiaci. Chodili na imunologiu kde im povedali ze ani embrya aj s predlzenou kultivaciou nemusia byt schopne dalsieho zivota. Utlmovali jej imunitu, brala tie vitaminy z nemecka. To uz bola pacientkou v Brne kde po stimulacii mala 32 vajec, 17 z nich prezilo tych 5 dni, dala si urobit tu genetiku a otehotnela tam na šupu.

ketty11
26. nov 2018

@evelka81 Brno Reprofit chodila ... Inak ja som sa uz objednala aj tam 🤷🏻‍♀️Hned ako mi povedali, ze negativne a na moje otazky co dalej mi nikto neodpisoval ... iba kontultacia v januari ... Viem, ze je to hlupe, ale nemam tolko casu a tak musim skusit co sa dá ...

ketty11
26. nov 2018

@ikuska187 Predtym ako ti zistili polypy si mala ťažkosti? To krvácanie ako spomínaš si mala kedy... Ja mám pravidelný ms na deň a niekedy aj hodinu 🤔

adelka300518
26. nov 2018

@ceklis dakujem moc 🙏 áno vždy som mala slabé čiarky ktoré začali cca 9-11 deň po vklade slabnúť. Vždy mi namerali hcg. Ale okolo toho 14 dňa po vklade už som vedela že je to zlé a aj hcg bolo slabé.

adelka300518
26. nov 2018

@evelka81 dnes má veru bolí brucho. Ale inak žiadne výrazné zmeny. Dnes som 25 DC

ika7
26. nov 2018

@ketty11 ano su vidiet aj sonom, ked som sla na vklad lekar v Brne nic nevidel tak sme isli na IVF no zial bolo neuspesne tak som si dala vysetrit imunitu a znovu som isla na sono a tam uz lekar videl polypy...hned mi odporucil hysteroskopiu, ktora sa robi zo spodu - lekar pri zakroku kontroluje vnutro maternice a co je tam nevhodne hned dava prec a to co sa vyberie davaju este na rozbor.

ika7
26. nov 2018

@ketty11 moj pribeh nenajdes...nepisem si ho tu...ano snazime sa o babo, ziadne este nemame. Bola som v Ke 4x na IVF z toho jeden potrat v 7 tyzdni...v Brne sme boli zatial len raz na IVF ale bez uspechu a teraz ak vsetko pojde ako ma tak do vianoc by sme chceli ist na IVF

ikuska187
26. nov 2018

@ceklis to by bolo krasne, ale uvidime, loteria. Jasne, beriem Estrimax 2 mg 3x1 od dnes, buduci tyzden kontrola a potom Utrogestan - na ten som zvedava 🙈🙈🙈

ikuska187
26. nov 2018

@ketty11 ano, zacala, som krvacat v strede cyklu, inak haluz, ze hned na druhy den po konzuacii v Brne, kde nic nevidel a teda pozeral ma dlho (ale vysvetlila mi to kamoska gyndoska, ze taky maly polyp, ak mas stastie uvidis tesne po MS, potom sa uz skryje v sliznici). Sla som k mojej gyndoske - nic nevidela, o mesiac znova - zas nic nevidela, ze asi polyp, ze kontrola o 3 mesiace. Tak som jej vysvetlila, ze eee, ze IVF, ze nebudem cakat, tak ma poslala na hysteroskopiu (aj do Brna som pisala, tiez ze hysteroskopia, necakat). Tak som sla a ked ma prijimali, tak az vtedy konecne videla doktorka maly polyp a pri operacii boli dva. Sice sa IVF kvoli kyretu muselo posunut, ale nemalo by to zmysel.

ikuska187
26. nov 2018

@ketty11 ved uvidis, kde sa budes citis lepsie. 😊😊😊 Tiez by som sla. Obe centra su podla mna rovnako dobre (dumala som nad oboma), len si myslim, ze ked si nepodstupila stimulku u nich a nemas matros v " od nich, tak to moze byt problem tiez. Ale dufam, ze ak nie teraz z GF materialu, tak potom sa uz aj Vam zadari 😊😊😊

adelka300518
27. nov 2018

@ikuska187 @ketty11 aj ja si myslím že bez stimulácie v Brne vlastne to centrum nemáš ani vyskúšané. Ja som pri stimulácii aj pri odbere videla rozdiely. A nie jeden. Vklad je podľa mna najmenej. Ale úplne chápem. Keby som dostala termín na január by ma porazilo😞. V reprofite ti dali termín kedy? Koľko ti zostalo ešte embrii? Máš v pláne ich prevážať?

adelka300518
27. nov 2018

Baby máme druhú čiarku. Neviem sa ešte tešiť, teraz budem tŕpnuť či čiarka tmavne a na krv ktorá je v piatok. Držte palce. Inak mám stále bolesti. Sem tam ma pichá, sem tam pocit ako pred nechcú a o psychike ani nehovorím. Normálne na kazajku 🙈

ikuska187
27. nov 2018

@adelka300518 wau 😍😍😍 drzim paste nech krasne tmavne 😊😊😊