Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@gabuska0608 aké máš AMH??? Teraz som sa k nemu objednala, dali mi termín na 12.02.
@szkatuska moje AMH je 0.05 a to ešte pred rokom som mala 0.5 takže čas hrá už bohužiaľ proti nám 🤔 .Tak ti držím palce aby to u neho všetko dobré dopadlo 😉
@gabuska0608 ďakujem Ti !! Si zlatá! Aj ja Vam drzim palce!!! ✊
@gabuska0608 mozem sa opytat aku alternativu navrhol doktor? Nakolko pri takom amh uz vela doktorov riesi len darovane vajicka.
uzivas nejake vitaminy?
dakujem za odpoved
@gabuska0608 prepac :( teraz citam o tom navrhu, nejako mi to vybehlo mimo obrazovky. cize nejaky nativ ani soft uz nejdete riesit a rovno darovane? Drzim moc palce. Ja tiez nad tym rozmyslam, no stale dufam, ze by to este mohlo vyjst :(
@ceklis áno aj Koukal navrhol darované,ale tak ja som už bola na to pripravená.Ako povedal,že pri takom nizkom AMH mi nebude robit zbytocne nadeje,ze ist do soft alebo nativ.Vitaminy som hádam už vyskúšala všetky čo tu baby písali,ale umna nič nezabralo , momentálne len kyselinu listovú beriem a alchemilkovy čaj pijem...a ďakujem, ono to ešte potrvá nejaký mesiac dva nakoľko sú sviatky.
@gabuska0608 Na Koukala bacha....Darované aj mne povedal ako naj možnosť a pritom mám AMH 0,8
@lucia1906 len moje AMH je 0.05 a aj ostatné hormóny už ako v prechode 😪
@gabuska0608 fsh máš koľko? Viem, že to amh je moc nízke, no skús vitamin d3 začať vo väčšom množstve. Ale keď ste rozhodnutí na darované, tak nepremýšľaj a choďte do toho. Ja som už minula cez 5tis a nič z toho 😂 tak teraz mám posledné zamrazené a keď to nevyjde, tak možno pôjdeme do darovaných.
@ceklis FSH mám tiež vysoke 43 dačo.Ja už od posledného potratu cca 2roky beriem rôznr vitamíny aj to D3,ale ja mám pocit,že umna to viac škodi ako pomáha.Min.rok som ešte AMH mala 0,5 a FSH 10 a za rok sa to rapidne zhoršilo,a to som brala gynex,vitex,E,D3,Inofolic,inozitol,kys.listovu a celé zle.Tak som si už uvedomila,že čas hrá proti mne a zas čakať zase xy mesiacov,či sa podari neaké kvalitné vajičko ziskať alebo nie,to som nechcela.Jasné,že ani s darovanými nemáme vyhraté ale verím,že sa to podari 🙂
@gabuska0608 koľko máš rokov? lebo ozaj tie hodnoty sú už vysoké :(
ja som pri poslednej kontrole mala amh 0,15 a fsh nejakých 21 a to tiež nechápem, lebo pred 4mesiacmi bolo amh 0,66
ozaj je to cele na prd :( no stále dúfam, že sa to ešte podarí, možno blbá naivnosť, alebo čo... fakt neviem.
Ak túžite po bábätku, tak tie DV je asi najväčšia pravdepodobnosť ako si ten sen splniť. Dal vám doktor už aj nejaký konkrétny postup s termínmi? Či teraz hľadajú darkyňu? Ach jaj, potom píš ako to pokračuje, možno mi to pomôže pri ďalšom rozhodovaní sa
a také že imunológiu, hematológiu aj endokrinológiu máš vyšetrenú?
@ceklis no mám už 43 :( .Termín konkrétny ešte nemáme,nakoľko ešte čakam na vysledky z hematologie,štitnú mám v poriadku a imunologiu nemám.Pri DV len partnerovi urobili SG a vzali krv na tie pohlavne choroby,to si ja môžem aj na SK urobiť vraj.keď nám vyberú darkyńu nasadia mi antikoncepciu a lieky na rast sliznice....a ty to tiež nevzdávaj,náhoda je sviňa a možno keď to najmenej budeš čakať podari sa ,ja som takto bola už 2x išla som k doktorovi,že určite prechod že mi to meška a bum tehotna,no bohužiaľ sa to skončilo v 7týždni :(
@gabuska0608 držím moc moc najviac palce nech sa podarí rýchlo nájsť darkyňu 🙂 možno sa tam aj stretneme (ja plánujem ísť na vklad január - február, uvidím podľa výsledkov imunologie) a tiež čakám ešte na výsledky z hematologie, už keď len toto mi chýba. Ale tak veľmi by som už chcela ísť na ten vklad, nech viem čo ďalej aby čas zbytočne neutekal.
Inak ozaj haluz, lebo pred rokom si mala celkom pekne tie vysledky!!! ze amh 0,5 a fsh 10, to aj na ivf by ešte bolo. to je taká vec, čo ozaj nikto tomu nerozumie, veď jeden rok nie je až tak dlhý čas :( aby sa to tak rapídne zhoršilo.
@ceklis ďakujem :-* tiež ti držim palce aby ti to vyšlo .Ja tiaž už očami tlačim kalendár nech je už rok 2019 😀 aby sme mohli začať...tak ja som bol tiež prekvapená,že tie výsledky za rok sa tak zhoršili,možno som dlho váhala a mohla som isť skôr do centra a mať vlastné,ale tak všetko je tak ako má byť 🙂
Baby sledujem tuto diskusiu. Vsetkym vam drzim palce. Mne bola diagnostikovana predcastna menopauza.amh a ostatne hormony katastrofa.behom asi 4 mesiacov sa mi hormonalny profil z normy zhorsil na uplny prechod. Takze to zhorsenie pride velmi rychlo.skusali sme soft ale ziadne vajicka. Podstupili sme ivf s dv a mame dievcatko. Po novom roku chceme skusit ket. Musim zavolat do rg a objednat sa. Mali sme dr koukala 🙂 drzte sa vsetky a nech je pre vas novy rok uspesny
@ikuska187 ahoj ikus 🙂 a vy ako? tento rok teda nic a dalsi postup uz vies? ja som dnes akurát pisala do rg a pytala sa ako pracuju po novom roku a zatial neviem. povedala mi len, ze ked dostanem ms, mam napisat mail
ozaj a ket ti budu robit v native ci s hormónmi? ako vedia ktory den vkladat???? ked ja mam ze uplne kratke cykly :( tak budu to vediet odhadnut?
@ceklis no my nič, 4.1. mam hysteroskopiu v ISCARE v BA (ak môj cyklus bude spolupracovať) . Potom budeme 3-4 cykly cakat. Ja som na hormonoch ešte stále, napriek tomu, že KET neprebehol, do 16.12. Estrimax 2 mg 3x1 tbl a na večer 200 mg Progesteron (nervna som z neho jak drak, PMS príznaky, citlivé prsia a pod bruško 🙈🙈🙈), aspoň budem vedieť, že po KET si nemám robiť nádeje zbytočne, že toto sú tehu príznaky 😁😁😁 Ja nemôžem ísť bez hormónov, pri PCOS to musí byť vždy pod nimi a riadia sa iba podľa sliznice. Keby bolo všetko vtedy ok - teda sliznica bola ukazkova, len ten polyp zavadzia - tak 5 dní progesteron a potom KET. Inak ten polyp je veľký, to už ja ho dokonca vidím, predtým, keď som mala 2 malé, tak 2 z 3 doktorov ho nevideli a 1 videla iba 1 na Sone, až pri operácii našli druhý 🙈🙈🙈

@szkatuska na termín som čakala cca mesiac aj pol.Ano vyšetril má hneď ,ale nakoľko mám nízke AMH tak nám navrhol darcovské, čo som ja aj čakala takže sme boli nato pripravený....a áno on je Čech 😉