Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@adelka300518 Ahoj, predtým myslím si písala, že toto už sa vám stalo a preto si sa bála tešiť z //. Odporučili a robili preto pred vkladom nejaké vyšetrenia, alebo len klasika stimulka s vkladom? Povedali ti čo ďalej a aké vyšetrenia potrebuješ? Nebudeš predsa jediná a už sa s tým stretnúť museli🤷🏻♀️
@adelka300518 :( nam sa zastavilo tiez druhe na štvrtý den. Tak velmi sa bojím ist na vklad :( drzim silno všetky prsty aby stimulka bola úspešná. Doktor odporučil dlhy protokol? Kvoli čomu? Drž sa ❤️❤️❤️
Ahojte...ako som pisala mali sme ist v mesiaci december na IVF do Brna. Lieky sme kupili, absolvovala som kontrolu pred IVF a cakali sme na MS aby sa zacalo so stimulaciou...lenze ako som uz tiez pisala moja MS neprisla a viacere ste mi radili ako ich spustit. No po 9 dnoch meskania ma sestra a kolegyna prehovorili aby som si urobila teh. test a vysli krasne // ciarky 🙏🏻🙏🏻🥰 s manzelom ani nevieme kedy sa to stalo 🙈☺️ ale sme najstastnejsi uz sme v 9 tyzdni a ja by som preto rada posunula lieky ktore sme kupili za lacnejsi peniaz. Viem ake nakladne je kazde jedno IVF. Jedna sa o lieky Menopur 20x amp., 3x Orgalutran, 1x Ovitrelle 250 a 1x Femara...vsetko zabalene nepouzite. Kupovali sme to 16.11.2018 mam k nim aj fakturu.
Dievcata strasne vam drzim ✊🏻✊🏻
Ahojte dievcata. Som v tejto diskusii nova, dufam ze nevadi ak sa pridam. S muzom sa nam nedari druhe dietatko, mam za sebou jeden potrat a jedno mimomaternicove tehotenstvo, kde mi odstranili aj vajickovod. V marci budem mat 38, tak uz nechceme dalej cakat, kedze mam aj problemy so stitnou zlazou a prvy syncek sa nam zadaril az po roku a pol, kazde dalsie tehotenstvo vzdy az s podobnym odstupom, ale tak zial neuspesne. Aj ked "papierovo" sme zdravi, v tomto veku a s tymito komplikaciami nam to zial nejde tak hladko. Boli sme sa zatial pytat orientacne len v GynFive, ale vsetci tak chvalia Brno, ze rozmyslame nad tym, aj ked budeme musiet dochadzat z BA a nie je to najkomfortnejsie, vraj su teda uspesnejsi. Ja som sa po tych 2 potratoch dost psychicky davala dokopy, tak uz by som chcela kliniku kde je najvyssia sanca. Prosim vas, viete mi poradit, u ktoreho lekara/lekarky ste? S kym ste spokojne? Ked sa budeme objednavat na prvu konzultaciu. A prosim vas obiehali ste si aj ine kliniky v Brne? Mate aj s inymi skusenosti? Dakujem moc!!!
@yahotka ahoj, my sme boli v Gyn five ale len na IUI a ten ich prístup hlavne mudr. STENOVÁ nám nesadla (mame však známych čo tam išli a na 1.x im vyšlo ivf) boli sme v Brne v RG (veľa prečítaný ch príspevkov tu na koníkovi) urobili sme dobre. Chodíme k Mudr. KOUKAL (ŠTELCL nebral nové pacientky) máme konzultáciu za sebou, našiel mi Polyp, teraz čakám po hysteroskopii na menzes a po druhom menzese idem do Brna na kontrolu a rátam že dostanem lieky. Koordinátorka Ina mi volala ešte 21.12 ( písala koukal mail už mal dovolenku a odpísal) tak mi vysvetlila kedy jej mám zavolať za tu kontrolu. Veľmi milá aj ohľadom žiadosti som jej volala. Bude to naše 1. Ivf. Treba sa co najskôr objednať, ja som si tiež myslela ze v decembri stihneme ivf ale vidíš Polyp na maternici to posunul o pár mesiacov. Potom pokým si schvália žiadosť zase prejde čas a tuším do 39 rokov poisťovňa prepláca? To ti tuto kočky keď tak povedia. 7.11. Sme boli na konzultácii a rátam že v marci bude ivf ak dostanem menzes načas. Tak ak všetko pôjde ako má bude vianočné bábo.
@yahotka Ahoj my sme chodili k doktorovi Koukalovi a pochadzame z Ke. Cez email som komunikovala s Klarou, kt. je strasne zlata. Ak mam porovnat GynCare v Ke a Brno - jednoznacne Brno. Su ludskejsi, vsetko pekne vysvetlia a co ma dalsie + je to, ze manzel mohol byt vsade pri mne. Ci uz po odbere na izbe alebo priamo pri vklade. Boli sme samoplatcovia a na IVF v Brne sme boli 1x, 2x len sme stihli kupit lieky ☺️ ako som pisala predtym nam sa nakoniec podarilo otehotiet prirodzene. Cize ak by niekto potreboval lieky viem mu predat za lacnejsie. Drzim silno silno ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 aby vam to vyslo.
@yahotka ahoj, ja chodím tiež k Dr. Koukalovi a som spokojná, v inom centre som nebola ani na SVK ani v Brne, neviem porovnat. Ale z BA dochádzať je úplná pohoda - to je kusok, na kontroly pri stimulácii som chodila vlakom. Precitaj si príspevky v tejto diskusii za posledné mesiace, popísali sme tu toho veľa - čo by si potrebovala vedieť, keby čosi kľudne sa pýtaj 😊
@ika7 gratulujem to je uuuužasne❤️
@ceklis kvôli genetike aby ich bolo viac a bolo z čoho vyberať.
@ika7 ahoj, aj ja som z KE okolie a včera som začala riešiť Rg Brno, tiež som chodila do Gyncare aké neúspešne, ideme do Brna ako samoplatci,,, prosím ťa koľkokrát si tam bola fyzicky, ako to tam funguje,,, ďakujem,
@adelka300518 držím silno palce všetky. Kedy začínaš?
Ja musím volať alebo pisat že ket odkladáme ;( vôbec netuším kedy pôjdem :( ta imunologia je úplne naprd
@ceklis 25.2. Mám konzultáciu ale mne sa ešte stále nespustil samovoľný potrat🤷🏻♀️ Tak ja netuším čo bude ďalej
@adelka300518 a nemôže to byt omyl? Skús v pondelok zbehnut za svojim gynekológom. Nechcem dávať falošnú nádej, no je už 5januara 🙄 tak čo potom? Ako sa cítiš?
@ikuska187 áno :( od septembra som brala medrol kvôli “mierne” zvýšeným cytokinom. Už v novembri na kontrolnom odbere boli výsledky ešte horšie, tak mi dala vyššie dávky že to “pomôže”. Áno, pomohlo :( v decembri zase o dosť zhoršené hodnoty. Tak som teraz odpísaná na polrok minimálne a v kútiku duše budem dúfať, že sa tie hodnoty vrátia tam kde boli a neostanu take zle :( o vedľajších účinkoch nejdem ani pisat 😢 keď sa na seba pozriem di zrkadla, chce sa mi plakať. Neviem čo ďalej :( vklad tým pádom asi nehrozí.
@ikuska187 takto to vyzeralo :( začala som 20mg na 2tt, potom 16mg ďalšie 2tt a potom 12mg. Po novembrových zlých hodnotách mi dala na 3tt 16mg a teraz to už vysadzam, strašne pomaly, 1mg za 4dni. Práveže doktorka mi nepovedala vôbec nič. Objednala som sa do Nitry. Nemá význam ísť na vklad s takými hodnotami 😕 teraz ma len hneva, že načo som ho vôbec začala užívať, keď tie augustové čísla boli len mierne zhoršené. Co už... len keby som vedela ako sa dostať do normálu. Hlavu mám ako balón. Krk vôbec nemám ako som cela opuchnuta a vyzerám ako starena :( mám len smolu že som jedna z mala na ktoré medrol neúčinkoval. Prepáčte prosím ten výlev :( stále to nemám vyfiltrované v sebe 😤
@ceklis no ktovie, či ti to paradoxne tie steroidy aj nezhorsili. Ako sa na to kukám, ak sa u teba nič iné neudialo zdravotne alebo liekovo... Kedy máš tu NR? Aby si sa poradila, čo ďalej a kedy ti to vychádza, že to úplne vysadis? A neospravedlňuj sa, sak nemáš za čo, vylievame sa tu predsa všetky 😉
@ikuska187 ❤️ Ďakujem. Myslím si, že mi to medrol zhoršil. Nič insie som nebrala a ani žiaden zapal som neriešila. Po tabletkách mi teraz aj zuby začínajú štrajkovať, s nimi som nikdy nemala problém :( tak uvidím. Medrol doberiem do konca januara a Nitru mám v marci. Tak snáď to bude ok. Sama neviem či tam vôbec pôjdem :( je niečo iné na tie cytokiny ako medrol? Na tuto otázku mi v ba nebola poskytnutá žiadna odpoved. A inak, aj tie nk bunky sú moc nízke. Celé zle :( čo s tým, neporadis?
@ceklis tak 2 mesiace pauza, ak to všetko klesne do marca, tak to bolo z Medrolu - chod do tej NR a na tieto veci iné ako kortikoidy pokiaľ viem, nie sú. Ale ak by sa ti tie hodnoty vrátili na tvoje prvotné a tie ľahko zvýšené parametre by boli také stále tesne nad normu, ja by som za seba šla bez Medrolu. Lebo na imunológii sa vždy niečo nájde zvýšené - znizene, nikto nemá vsetky hodnoty 100 percentne v norme. Drz sa 😊

@adelka300518 😥😣 to ma mrzí. Veľa síl 😉