icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

leo267
Autor odpoveď zmazal
leo267
Autor odpoveď zmazal
lucia1906
17. jan 2019

@milus777 a prebehlo to celé normálne? Myslím teraz iba na platby.....

lucia1906
17. jan 2019

@leo267 aj my 🙂

milus777
17. jan 2019

@lucia1906 riesili sme to asi pred 4 rokmi. Normalne mi dr v brne vypisal papiere a ja som ich odniesla do poistivne. Nasledne mi ich asi po mesiaci vratili ze tam nieco chyba este tak dr dopisal. To som uz mala transfer za sebou a este som nemaal schvalene od poistovne.ale dr bol zlaty prepisal datum na iny a pohoda. Peniaze mi prisli asi par mesiacov po schvaleni a liecbe... Ale lieky si vyberaj v cesku inak ti nepreplatia

orchidea1986
21. jan 2019

@milus777 ahoj, aj my sme boli dnes na kontrolny spg a protilatky v tkanivovej, cca o mesiac vysledky a v marci termin v Brne 🙂

milus777
21. jan 2019

@orchidea1986 super aj my mame termin 8 marca na konzultaciu 🙂

orchidea1986
21. jan 2019

@orchidea1986 my 12.3.chcela som piatok ale ziadny nie je volny. Budes prva tak das potom info😊s kym mate konzultaciu?

milus777
21. jan 2019

@orchidea1986 neviem s kym lebo sme boli objednani na januar ku dr koukalovi ale kvoli manzelovej praci sme to museli presunut na marec a koordinatorka mi nenapisala ze u akeho dr.. Ale predpokladam ze zase u koukala. Ja som rada. Mali sme ho aj pri prvom ivf a je super 🙂 tiez sme chceli piatok 🙂 jasnr napisem ze ako...... U nas sa jedna uz o KET....

orchidea1986
21. jan 2019

@milus777 mne koordinatorka napisala ze k Sochorovej. Neviem, ci sa radsej neobjednat k Sulcovi alebo Koukalovi. O tej Sochorovej som sa nic nedocitala.

orchidea1986
21. jan 2019

Ahojte baby, mate niekto skusenost s Mudr. Sochorovou? V marci sme k nej objednani na konzultaciu.

milus777
21. jan 2019

@orchidea1986 nemam skusenost ale podla mna tam su vsetci dobri....ale tiez mam vacsiu doveru u chlapov v tomto

orchidea1986
21. jan 2019

@milus777 ak si najdes chvilku cas, napises mi prosim do ip, aky postup mam cakat.. Co sa tyka papierov do poistovne a ako dlho sa na vsetko caka. Dakujem😊

milus777
21. jan 2019

@orchidea1986 jasne. Napisem ti vecer ked mala zaspi 😉

orchidea1986
21. jan 2019

@milus777 dakujem😘

semisa
21. jan 2019

Ahojte baby, ak by si niektora nasla cas bola by som velmi vdacna. chceli by sme ist s priatelom do Brna, mam vseobecnu poistovn. Moj gynekolog ma posiela tu na slovensku. a ja by som chcela vediet ci mozem is aj do brna, ci mi to poistovna preplati, co vsetko mi preplati, a ako to bude prebiehat.. ako casto budeme musiet chodit do brna , aka je uvodna konzultacia a tak okolo tohho... dakujem moc

semisa
21. jan 2019

@semisa a ako dlho sa caka na objednanie

orchidea1986
21. jan 2019

@semisa ja som sa dnes objednavala a termin mi dali 12.3. Tiez mam VšZP. Poistovna preplati tolko co by preplatila na SK. Tiez to ideme riesit v Brne prvykrat, nase 2.ivf.

nila1111
21. jan 2019

@semisa určite dobrá voľby ísť do Brna, ja som skúsila slovenské centrum, tvárili sa že robia to iste, že protokoly rovnaké... a výsledok totálne fiasko....... za mna, nestrácaj čas na SK, ale chod tam kde majú max. Skúsenosti a výsledky.

evelka81
21. jan 2019

@gabuska0608 Ahoj idete do tych darovanych? Ja som odoslala dotaznik na darkynu tak cakam kym najdu.

gabuska0608
21. jan 2019

@evelka81 ahoj,áno ideme len ešte stále ja čakám na výyledky z hematologie a ako naschvál už druhý mesiac mám ms len z agolutinom :( ...rátam s tym ze už buduci mesiac budu všetky výsledky a začiname 🙂 a tebe držim silno palce ,daj vedieť za aky čas našli darkynu 🙂

semisa
22. jan 2019

@nila1111 dakujem velmi pekne .. no ja musim este odkrutit endokrinologicku, potom gynosa a az potom sa dostanem na objednanie.. takze to vidim na leto

susanne08
22. jan 2019

Tak sme dnes prišlo ze mi všzp schválila žiadosť. Od poslania žiadosti Petrenkovi 21.11 dva mesiace prešli! boli tam síce aj sviatky.

orchidea1986
22. jan 2019

@susanne08 tak dlho? Nestraš...my máme konzultáciu v Brne 15.3. tak snáď to nebude tak dlho trvať. V Brne nám dajú hneď papiere? Ako dlho to bolo na poisťovni? Tiež mám VšZP.

orchidea1986
22. jan 2019

@boba245 ahoj, prosim ta aj ja som z KE... Nam nebude potrebne posielat papiere Petrenkovi? Za vychod to ma na starosti niekto iny?

evelka81
22. jan 2019

@gabuska0608 sama som zvedava, kedze mi na mail opovedalo o 3 dni tak od potvrdenia, ze sa ozvu, ked najdu darkynu presli dalsie 3 dni. Som taka , ze neviem co mam cakat uz mozem jedine verit 🙂

susanne08
22. jan 2019

@orchidea1986 nám žiadosť poslali z BRNA poštou. Dlho to bolo u Petrenku, pozerala som tak poisťovni som to posielala 7.1. A schválili to 14.1. Prišlo až dnes. Tak dva týždne poisťovňa. No mesiace utekajú my sme boli 7.11 na konzultácii, Koukal našiel Polyp na maternici, operácia a dúfam že v marci začnem so stimulkou. Naše 1. Ivf to bude. Ale tak ten mesiac na schválenie rátaj.

orchidea1986
22. jan 2019

@susanne08 mozno kvoli sviatkom to tak dlho trvalo. Tak ratam ze najskor maj stimulka ked v marci konzultacia. Ja som z vychodu a neviem ci tiez Petrenkovi sa posiela. Spokojna si s Koukalom? Tiez ideme k nemu. Nase 2.ivf.

lucia1906
23. jan 2019

Baby ahojte. Dnes mi volali z poisťovne že im mám ešte poslať výsledky vyšetrení a niečo kde je napísané že sa doporučuje umelé oplodnenie Pozerala som papiere čo máme z rôznych oddelení (genetika, imunológia...atď) a všade je napísané že : Nieje kontraindikácia k zaradeniu do programu asistovanej reprodukcie. - Veď potom mi to v živote neschvália.Či?

ikuska187
23. jan 2019

@lucia1906 a dôvod IVF je co? Ak nemáte príčinu neplodnosti, tak nech ti tvoj gynekológ napíše napr. na výmenný lístok alebo krátku správu, že idiopaticka príčina neplodnosti,, v preklade neznáma príčina a to stačí. Ak je dôvod napr. Zlý SPG, potrebuješ od urológa, že odporúča IVF. My sme to tak mali.