Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@lucia1906 riesili sme to asi pred 4 rokmi. Normalne mi dr v brne vypisal papiere a ja som ich odniesla do poistivne. Nasledne mi ich asi po mesiaci vratili ze tam nieco chyba este tak dr dopisal. To som uz mala transfer za sebou a este som nemaal schvalene od poistovne.ale dr bol zlaty prepisal datum na iny a pohoda. Peniaze mi prisli asi par mesiacov po schvaleni a liecbe... Ale lieky si vyberaj v cesku inak ti nepreplatia
@milus777 ahoj, aj my sme boli dnes na kontrolny spg a protilatky v tkanivovej, cca o mesiac vysledky a v marci termin v Brne 🙂
@orchidea1986 super aj my mame termin 8 marca na konzultaciu 🙂
@orchidea1986 my 12.3.chcela som piatok ale ziadny nie je volny. Budes prva tak das potom info😊s kym mate konzultaciu?
@orchidea1986 neviem s kym lebo sme boli objednani na januar ku dr koukalovi ale kvoli manzelovej praci sme to museli presunut na marec a koordinatorka mi nenapisala ze u akeho dr.. Ale predpokladam ze zase u koukala. Ja som rada. Mali sme ho aj pri prvom ivf a je super 🙂 tiez sme chceli piatok 🙂 jasnr napisem ze ako...... U nas sa jedna uz o KET....
@milus777 mne koordinatorka napisala ze k Sochorovej. Neviem, ci sa radsej neobjednat k Sulcovi alebo Koukalovi. O tej Sochorovej som sa nic nedocitala.
Ahojte baby, mate niekto skusenost s Mudr. Sochorovou? V marci sme k nej objednani na konzultaciu.
@orchidea1986 nemam skusenost ale podla mna tam su vsetci dobri....ale tiez mam vacsiu doveru u chlapov v tomto
@milus777 ak si najdes chvilku cas, napises mi prosim do ip, aky postup mam cakat.. Co sa tyka papierov do poistovne a ako dlho sa na vsetko caka. Dakujem😊
@orchidea1986 jasne. Napisem ti vecer ked mala zaspi 😉
@milus777 dakujem😘
Ahojte baby, ak by si niektora nasla cas bola by som velmi vdacna. chceli by sme ist s priatelom do Brna, mam vseobecnu poistovn. Moj gynekolog ma posiela tu na slovensku. a ja by som chcela vediet ci mozem is aj do brna, ci mi to poistovna preplati, co vsetko mi preplati, a ako to bude prebiehat.. ako casto budeme musiet chodit do brna , aka je uvodna konzultacia a tak okolo tohho... dakujem moc
@semisa ja som sa dnes objednavala a termin mi dali 12.3. Tiez mam VšZP. Poistovna preplati tolko co by preplatila na SK. Tiez to ideme riesit v Brne prvykrat, nase 2.ivf.
@gabuska0608 Ahoj idete do tych darovanych? Ja som odoslala dotaznik na darkynu tak cakam kym najdu.
@evelka81 ahoj,áno ideme len ešte stále ja čakám na výyledky z hematologie a ako naschvál už druhý mesiac mám ms len z agolutinom :( ...rátam s tym ze už buduci mesiac budu všetky výsledky a začiname 🙂 a tebe držim silno palce ,daj vedieť za aky čas našli darkynu 🙂
Tak sme dnes prišlo ze mi všzp schválila žiadosť. Od poslania žiadosti Petrenkovi 21.11 dva mesiace prešli! boli tam síce aj sviatky.
@susanne08 tak dlho? Nestraš...my máme konzultáciu v Brne 15.3. tak snáď to nebude tak dlho trvať. V Brne nám dajú hneď papiere? Ako dlho to bolo na poisťovni? Tiež mám VšZP.
@boba245 ahoj, prosim ta aj ja som z KE... Nam nebude potrebne posielat papiere Petrenkovi? Za vychod to ma na starosti niekto iny?
@gabuska0608 sama som zvedava, kedze mi na mail opovedalo o 3 dni tak od potvrdenia, ze sa ozvu, ked najdu darkynu presli dalsie 3 dni. Som taka , ze neviem co mam cakat uz mozem jedine verit 🙂
@orchidea1986 nám žiadosť poslali z BRNA poštou. Dlho to bolo u Petrenku, pozerala som tak poisťovni som to posielala 7.1. A schválili to 14.1. Prišlo až dnes. Tak dva týždne poisťovňa. No mesiace utekajú my sme boli 7.11 na konzultácii, Koukal našiel Polyp na maternici, operácia a dúfam že v marci začnem so stimulkou. Naše 1. Ivf to bude. Ale tak ten mesiac na schválenie rátaj.
@susanne08 mozno kvoli sviatkom to tak dlho trvalo. Tak ratam ze najskor maj stimulka ked v marci konzultacia. Ja som z vychodu a neviem ci tiez Petrenkovi sa posiela. Spokojna si s Koukalom? Tiez ideme k nemu. Nase 2.ivf.
Baby ahojte. Dnes mi volali z poisťovne že im mám ešte poslať výsledky vyšetrení a niečo kde je napísané že sa doporučuje umelé oplodnenie Pozerala som papiere čo máme z rôznych oddelení (genetika, imunológia...atď) a všade je napísané že : Nieje kontraindikácia k zaradeniu do programu asistovanej reprodukcie. - Veď potom mi to v živote neschvália.Či?
@lucia1906 a dôvod IVF je co? Ak nemáte príčinu neplodnosti, tak nech ti tvoj gynekológ napíše napr. na výmenný lístok alebo krátku správu, že idiopaticka príčina neplodnosti,, v preklade neznáma príčina a to stačí. Ak je dôvod napr. Zlý SPG, potrebuješ od urológa, že odporúča IVF. My sme to tak mali.