Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@laglag ahoj.ono my sme to mali tak ze na prvej konzultacii som nechala dr papiere ze nech vypise a posle mi. Ja som zatim mala brat este dva mesiace antiku ze to stihneme akurat. Zaniesla som do poistovne ale asi o mesiac mi vratili naspet ze tam nieco chyba v tych papieroch. Ale uz som mala asi za dva tyzdne na vklad a nestihli by mi to schvalit. Tak som opravene papiere poslala naspet do poistovne akurat ze dr napisal neskorsi datum vkladu ako bol v skutocnosti. Ked mi z poistovne prisli papiere ze liecbu schvalili tak uz som bola par tyzdnov po vklade 🙂bala som sa ked som chodila na poradne ci im to tam nevyskoci a nepridu nato ze jak je mozne ze ivf este neprebehlo a ja uz na poradne chodim ale pohoda. Normalne preplatili. Ale normalne by si mala mat najprv liecbu schvalenu a az tak podstupit ivf. Ja som len poprosila dr kedze nastala taka situacia ci neprepise datum a bol ochotny 🙂 to bolo pred 4 rokmi neviem ako je to z schvalovanim teraz.....
ako kočky? ja idem na kontrolu 1.3. a keď bude všetko OK tak si beriem lieky. to bude prvé IVF tak ako to vychádza na odber a vklad ? ako majú na stránke? a býva vklad aj cez víkend keď treba? ďakujem
Ahojte dievcata) Moje putovanie z kliniku na klinika sa konecne oplatilo. Reprofit doktor Otevrel ... Tehotna na prvu supu )) Vklad so zmrazenymi z gf prenasanymi hore dole 🙂 Bral mi krv pocas ovulacie a pridal hormony len tie co som potrebovala a to 2 gulky utrogestanu na noc. Konecne som sa citila pred a po vklade normalne nie jak chodiaci bolavy balon. Pre mna je to samozrejme pán )
@ikuska187 Ahoj, testovala som dnes rano na 14 den po vklade. Ano z RG kedze som nemala dobrý pocit. Lekarka mi len navalila este viac hormonov ako v GF a ani raz mi tam nebrali krv ani si neprecitala spravy od mojho gynekologa, ktory ma sledoval cyklus len mi picla tie hormony a vybavene. Urcite nie cely RG ma taky pristup no mne pridelena lekarka nestala za nic.
@dievcatko26 a nemala si správenu krv u svojho gynekologa?
@dievcatko26 no teda, idem tam v pondelok, tak ti poviem
@dievcatko26 mne písali z RG že ak sa mi dá, môžem si spraviť krv a vypísala mi na ktoré hormóny + dali sme si na SVK aj spermiogram spravit
@dievcatko26 Hmm (( Mna tlacil vek tak som nechcela stracat. Otevrelovy som dala vsetky moje vysledky a historiu vkladov. Povedal: “Neúspech sa dá vysvetliť žiadny stres. Vklady neboli naplánované správne, prenesieme, naplánujeme vklad a ked sa nezadarí doporucím vysetrenie embryí.” Zadarilo sa Neboj dockas sa tiez som sa dockala.
Ahojte, nemate nahodou niektora na predaj Menopur? Dakujem
@dievcatko26 Neviem ci laglag reaguje na moj prispevok. Tak pre istotu upresnim, nejde o krv branu z pred mesiaca či týzdna, ale v case pred planovanym vkladom... krv na progesteron brana v case tesne pred ovulaciou a podla toho lekar urcuje kolko utrogestanu dat a ci vobec dat. Dalsi odber pri vypuknuti ovulacie pre zistenie hormonu lh (zlte teliesko) Ja som otehotnela len kvoli existencii zlteho telieska a teda v spravny cas naplanovaneho vkladu
@dievcatko26 Tak bud sa trafia, alebo nie.
Ak niektorá chcete hormony estrofem tak mám aj ten slovensky celú krabicu a cesky o nieco menej, Darujem

@ika7 pohoda, som len moc zvedavá.