icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

ikuska187
1. feb 2019

@ika7 pohoda, som len moc zvedavá.

evelka81
Autor odpoveď zmazal
laglag
3. feb 2019

@milus777 ahoj, vy ste začali s liečbou v RG skôr ako si mala schválené od poisťovne? A navrhla si im to ty či v RG? Dakujem

milus777
3. feb 2019

@laglag ahoj.ono my sme to mali tak ze na prvej konzultacii som nechala dr papiere ze nech vypise a posle mi. Ja som zatim mala brat este dva mesiace antiku ze to stihneme akurat. Zaniesla som do poistovne ale asi o mesiac mi vratili naspet ze tam nieco chyba v tych papieroch. Ale uz som mala asi za dva tyzdne na vklad a nestihli by mi to schvalit. Tak som opravene papiere poslala naspet do poistovne akurat ze dr napisal neskorsi datum vkladu ako bol v skutocnosti. Ked mi z poistovne prisli papiere ze liecbu schvalili tak uz som bola par tyzdnov po vklade 🙂bala som sa ked som chodila na poradne ci im to tam nevyskoci a nepridu nato ze jak je mozne ze ivf este neprebehlo a ja uz na poradne chodim ale pohoda. Normalne preplatili. Ale normalne by si mala mat najprv liecbu schvalenu a az tak podstupit ivf. Ja som len poprosila dr kedze nastala taka situacia ci neprepise datum a bol ochotny 🙂 to bolo pred 4 rokmi neviem ako je to z schvalovanim teraz.....

laglag
3. feb 2019

@milus777 ďakujem za vycerpavajucu odpoveď 🙂 tie čakacie doby sú hrozne, najskôr čakáš na konzultáciu, potom na dr. Petrenka, potom poisťovňa a potom zas na menzes a tak ďalej 🙂

milus777
3. feb 2019

@laglag nemas zaco 🙂 jj clovek uz by najradsej isiel hned na vklad a nie stale cakat.... Ten dr petrenko je kto? Preco sa na neho caka? On daco schvaluje? Ked sme boli my tak len vypisane papiere som zaniesla do pistovne a cakala potom uz len na odpoved 🙂

laglag
3. feb 2019

@milus777 hej najskôr papiere jemu a potom keď sa od neho vrátia tak do poisťovne. On vlastne zastupuje to klinické pracovisko, čo sa má k liečbe vyjadriť.

milus777
3. feb 2019

@laglag jaaaj tak to je daka novinka. A jemu sa to nejak postou posiela alebo ako? Dakujem za odpoved 🙂

laglag
3. feb 2019

@milus777 hej poštou 🙂 hej asi pátrali ako to skomplikovat

susanne08
8. feb 2019

ako kočky? ja idem na kontrolu 1.3. a keď bude všetko OK tak si beriem lieky. to bude prvé IVF tak ako to vychádza na odber a vklad ? ako majú na stránke? a býva vklad aj cez víkend keď treba? ďakujem

ikuska187
8. feb 2019

@susanne08 ahojky, jasne, ja som mala OPU v sobotu, boli sme tam sami, super 😊 A odber záleží od toho ako budeš reagovať na stimuláciu, čiže toto zbytočne nerieš, za pochodu. Mne už na 2. USG kontrole dali termín OPU lebo som reagovala prudko, ale to je individuálne.

susanne08
9. feb 2019

@ikuska187 Dik za info🙂 na prvú kontrolu asi pôjdem k môjmu gyn a potom do Brna. Máme pozvanie na svadbu tak preto ma to zaujímalo.

ketty11
13. feb 2019

Ahojte dievcata) Moje putovanie z kliniku na klinika sa konecne oplatilo. Reprofit doktor Otevrel ... Tehotna na prvu supu )) Vklad so zmrazenymi z gf prenasanymi hore dole 🙂 Bral mi krv pocas ovulacie a pridal hormony len tie co som potrebovala a to 2 gulky utrogestanu na noc. Konecne som sa citila pred a po vklade normalne nie jak chodiaci bolavy balon. Pre mna je to samozrejme pán )

ikuska187
13. feb 2019

@ketty11 suppperrrr 😊😊😊 gratulka 😊😊😊 a to si prenášala z RG? Ktorý si týždeň?

ketty11
13. feb 2019

@ikuska187 Ahoj, testovala som dnes rano na 14 den po vklade. Ano z RG kedze som nemala dobrý pocit. Lekarka mi len navalila este viac hormonov ako v GF a ani raz mi tam nebrali krv ani si neprecitala spravy od mojho gynekologa, ktory ma sledoval cyklus len mi picla tie hormony a vybavene. Urcite nie cely RG ma taky pristup no mne pridelena lekarka nestala za nic.

ketty11
13. feb 2019

@ikuska187 Ďakujem moc 🤗 Mam 41 a moje prve // Obcas ich chodim pozerať tak veľmi sa teším

ikuska187
13. feb 2019

@ketty11 to sú skvelé správy 😊😊😊 ja by som tiež ocumovala celý deň, to musí byť úžasný pocit, užívaj 😊😊😊

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
ika7
13. feb 2019

@ketty11 blahozelam 🙏🙏 skvela sprava 🍀🍀

laglag
13. feb 2019

@dievcatko26 a nemala si správenu krv u svojho gynekologa?

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
laglag
14. feb 2019

@dievcatko26 no teda, idem tam v pondelok, tak ti poviem

laglag
14. feb 2019

@dievcatko26 mne písali z RG že ak sa mi dá, môžem si spraviť krv a vypísala mi na ktoré hormóny + dali sme si na SVK aj spermiogram spravit

ketty11
14. feb 2019

@dievcatko26 Hmm (( Mna tlacil vek tak som nechcela stracat. Otevrelovy som dala vsetky moje vysledky a historiu vkladov. Povedal: “Neúspech sa dá vysvetliť žiadny stres. Vklady neboli naplánované správne, prenesieme, naplánujeme vklad a ked sa nezadarí doporucím vysetrenie embryí.” Zadarilo sa Neboj dockas sa tiez som sa dockala.

cakepearl
15. feb 2019

Ahojte, nemate nahodou niektora na predaj Menopur? Dakujem

ketty11
15. feb 2019

@dievcatko26 Neviem ci laglag reaguje na moj prispevok. Tak pre istotu upresnim, nejde o krv branu z pred mesiaca či týzdna, ale v case pred planovanym vkladom... krv na progesteron brana v case tesne pred ovulaciou a podla toho lekar urcuje kolko utrogestanu dat a ci vobec dat. Dalsi odber pri vypuknuti ovulacie pre zistenie hormonu lh (zlte teliesko) Ja som otehotnela len kvoli existencii zlteho telieska a teda v spravny cas naplanovaneho vkladu

honey7777
Autor odpoveď zmazal
dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
ketty11
16. feb 2019

@dievcatko26 Tak bud sa trafia, alebo nie.
Ak niektorá chcete hormony estrofem tak mám aj ten slovensky celú krabicu a cesky o nieco menej, Darujem

laglag
17. feb 2019

@ketty11 ale ty si prenášala z Gyn fiv pokiaľ si pamätám, v RG ti ani ku vkladu neprišlo či?