icon

Koľko dní po embryotransfere ste ležali?

seliselka
28. aug 2014

Ake mate skusenosti po ET? Fungovali ste normalne, ci prve dni ste uplne lezali?

zibi
Autor odpoveď zmazal
zibi
Autor odpoveď zmazal
sono2
29. aug 2014

@zibi tak ďakujem za informáciu. A podarilo sa? Prípadne ak si absolvovala aj normálne ivf. Môžeš mi napísať plusy mínusy? Ďakujem!

zibi
Autor odpoveď zmazal
zibi
Autor odpoveď zmazal
sono2
29. aug 2014

@zibi jasné. Dik. Ty prečo nemôžeš prirodzene otehotnieť? Ak to teda neni moc otázka na telo... Je to zvláštne že tu baby hovoria že soft nerobia lebo ja posledne v gyn five som sa akurát o ňom s doktorom rozprávala aj na cenníku ho mali ako niečo čo neplatí poisťovňa . Aj o m
Native sme sa bavili. Ja som zase prístupom doktora bola spokojná tak neviem veru...doktor hovoril že pri ňom získajú menej vajíčok ale nehovoril že je to zlý postup. Nepýtala som sa či to robia. Ale na cenníku to mali. Tak neviem čo iné by mohlo byť soft a cena bola 550

zibi
29. aug 2014

@sono2 no nejde o to ci robia a nerobia im sa to neoplati lebo to nemaju podla mna tak zaplatene a podla nich tam efekt nie je taky
ale zvlastne je ze softy sa podaria a kopec bab ma babatka
ved zmysel toho nie je "vyrabat" kopec embryjok ktore ani nepreziju rozmrazenie a zenske absovluju kopec ketov na psychiku zataz na vsetko ... cize tam podla mna maju cesi v tom rozum ... na inej urovni je to zdravotnictvo to je moj nazor ale ked si spokojna tam kde si tak nie je dovod to menit ..vela bab nie su spokojne s pristupom na sk preto odchadzaju 😉 na cechy

dejna0412
29. aug 2014

Ahojte dievcata, tak dnes som testila 10 den po Et a haluz, je pozitivny, mam tam ducha ktory je krasne vidno aj pol metra od testu.Posielam vam foto aby ste aj vy videli ci mi nahodou nesibr.Lebo po vcerajsom teste neverimnicomu.Mam obicajny test z DM.

dejna0412
29. aug 2014

@seliselka Ahoj ,neviem preco nerobia soft?ja som sa pytala na soft a ani mi neodpovedali.No ale ja som sa nenehala a povedala som si svoje🙂nedopuju tak s hormonamy ako pri normalno ivf.

dejna0412
29. aug 2014

@sono2 ahoj,soft v cz stoji 570euro.Normalne Ivf 1000euro.Mrkni v Reprofite ich cenik,maju ho tam .
posielm ti link.Mrkni sa nan,tam mas vsetko kolko co stoji🙂
http://www.reprofit.cz/ivf/uhrada-cenik-ivf

dejna0412
29. aug 2014

@zibi Ahoj,uffff normalne si ma potesila🙂dakujem....samozrejme dnes rano som si robila z raneho mocu uplne obicajny test a je pozitivny,vidno tam ducha ...aj pol metra od testu je vidno,zial na foto to nieje az tak vidno.Vidim,ze mas skusenosti,kolke Ivf mas za sebou ak sa smiem spytat?diky

dejna0412
29. aug 2014

Baby chcem sa spytat,aj Vas vsetko skrabe po tich hormonoch???kokos mna hrud nenormalne skrabe ...vsade mam pikle ufff☹

babulka6783
29. aug 2014

hojte som 7.dni po umelom oplodneni a chcem sa spitat na skusenosti aj inych aj vy ste stale ležali?alebo sedeli? ja sa snažim posedavat občas iba ,hlavne ležat akurat čo si urobym jedlo alebo navarim bo som sama doma kedže priatel je kamionista a neda sa mu byt stale doma.može sa neskvor aj uš normalne fungovat?Dakujem za poradenie emoticon

zibi
Autor odpoveď zmazal
seliselka
autor
29. aug 2014

mna nic neskrabe....ja zatial znasam dobre tie hormony aj ked mi dali max davky....ale urcite ak mi bude treba 3 pokus bude to isto brno

zibi
Autor odpoveď zmazal
zibi
Autor odpoveď zmazal
dejna0412
29. aug 2014

@zibi presne toho nazoru som aj ja...Ze tam ide o peniaze.U nas jedno ivf v zürichu stoji 10.000euro 🙂tak preto som bola na Sk.

seliselka
autor
29. aug 2014

@babulka6783
ja som 3 den po vklade...a vacsinou som lezala...no o chvilu ideme na oslavu kamoske...doktorka mi povedala ze mi len odporuca oslavu nakolko myslienky budu ine...a vravela ze to nieje ani o pohybe ako o psychike 🙂

seliselka
autor
29. aug 2014

@dejna0412
juuj ja nevidim na fotke nic..asi to len na fotke nieje vidiet..ci ja zle vidim?...ale super ak to vidis a je to tam..joooj to potesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dejna0412
29. aug 2014

@seliselka ja som mala tiez len maximum,zacala som 100 ml gonal,po 2 dnoch 150ml,minula som dve pera a k tomu som mala dipherelin 0,1. len jedno pero ma vyslo na 340euro🙂

dejna0412
29. aug 2014

@seliselka na druhom teste mas ducha 🙂ved ho je pekne vidno🙂)))))))))))dakujem...aj ja ti prajem coskoro dve krasne // dialnice 🙂cmuk

dejna0412
29. aug 2014

@babulka6783 Ahoj,ja som ti uz na tvoju otazku v tvojej skupine napisala,ale zial nie je to tam ☹ja som prve dva dni lezala nic nerobila,na dalsi den som cestovala domou,sedela som 9 hod v aute,druhy den som sla do prace tam mam dve aktivne 18 mes.dvojicky 🙂takze fungujem normalne ....pracujem 4 hod denne takze nemam az taku zataz ale myslim si,ze 10 dni lezat a nic nerobit tak to je moc.Lepsie je sa pohybovat a zit ako pred ivf.Nic tazkeho zdvihat a nenamahat sa🙂drzim palce🙂

babulka6783
29. aug 2014

@dejna0412
Dakujem za poradenie lebo aj ja si mislim ,že to nie je dobre iba ležat len nechcem nič pokazit

seliselka
autor
29. aug 2014

@dejna0412 ja som vybrala 3 pera 900 gonal ...mala som silne a mala som len 4 vajka a z toho boli 3 dobre na oplodnenie a oplodnili sa len 2 a z toho jedno bolo vhodne na vklad...tak uznaj...hm

dejna0412
29. aug 2014

@seliselka Ja som mala 3 vajka,jedno pred dozretim,druhe na pol a tretie bolo aktivne 🙂takze mi vlozili 4 bunkove ktore sa krasne delilo a bolo k zivotu🙂bola som bez Pk,tak sa modlim aby sa chytil nas drobcek 🙂utorok alebo stredu mam ist na krv

dejna0412
29. aug 2014

@babulka6783 Neboj sa🙂ja by som asi umrela keby som mala len lezat 🙂nepokazis tym nic🙂je to na mate prirode ci sa ujme alebo nie🙂my s tym nic nenarobime☹

babulka6783
29. aug 2014

Tak to si piš den mi ide nekonečne dlho a treba mi občas aj urobyt a uš aj zasoby jedla sa minaju 🙂 som si nakupila a znama mi to odviezla autom

babulka6783
29. aug 2014

@seliselka
Ahoj to poznam ja mam tieš jedno neuspešne ivf za sebu teras sa snažim kazdy den jest mliečne jogurt,mloeko občas pohar a každy den si robym mrkovo-jablkovy šalat ahlavne vela mineralky a ovocia vraj to pomaha

zibi
Autor odpoveď zmazal