icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

ragaca
11. aug 2019
ragaca
11. aug 2019

Tento je zo vcerajska

mims1520
11. aug 2019

Ja vidím . Urobila som aj negatív a aj na ňom pekne vidno

ragaca
11. aug 2019

Uz Som si myslela ze mi sibe ale neviem preco na rannom nemam nic tam

mims1520
11. aug 2019

@ragaca treba skúšať ob deň. Možno máš vyššie večer. Aká je to citlivosť testu?

ragaca
11. aug 2019

@mims1520 neviem nekukala som ale asi to bude tak lebo az na vecer ma zacnu boliet prsia a brucho ako cez den.

katharinka24
11. aug 2019

@ragaca a nie je to len kanalik? Ci v skutocnosti to chyta ruzovu farbu

fialka1318
11. aug 2019

@ragaca ahojky aj ja tam vidim 🙂 ale skus este zajtra urobit 😉 podla mna bud sa ukaze plnsia ciarka alebo nie 😉 ale teraz tam ciarku vidim slabulinku 🙂 rano ti preto nemuselo ukazat lebo mozno toho hcg je este malo a mala si velmi zredeny moc 🙂 vecer pred spanim uz nepi dneska vodu a ani v noci a rano hned z prveho mocu si urob test tam by malo byt hcg najviac 😉 drzim prsteky a potichucky dufam ze je to tam 🙂

ragaca
11. aug 2019

@fialka1318 bohuzial misim pit lebo si musim zapijat tabletky od lekara estrimax ,predison a ustrogen tak nejak a ten berem o desiatej vecer

mims1520
11. aug 2019

@ragaca veď áno, ale zapiť a nie že tri litre vody vypiť večer tak to myslela fialka určite ;) a ultrogestan nemáš vkladať?

mims1520
11. aug 2019

Dievčatá môžem sa opýtať, možno odveci otázka ale mohol byt manžel prítomný pri prvom sone ? On totiž chce tu malú bodku veľmi vidieť 🙂

fialka1318
11. aug 2019

@ragaca ako zapit musis to mas jasne alebo ked si smadna tak sa troska napit ale ne vela vody aby si nechodila casto curat lebo si velmi zriedis moc 🙂

fialka1318
11. aug 2019

@mims1520 jasne ze moze byt 🙂 to nebude uz bodka to bude mat okolo 5mm 🙂 moje malo na prvom sone tolko 😉 a bude bit srdiecko 😉 a aj moj manzel bol pri prvom sone 🙂 sla som prv ja dnu a potom ked som bola hore na koze a sme videli srdiecko zavolala manzela dnu 🙂 chcela mat istotu ze tam bude 😉 je to super zazitok 🙂 pre oboch 🙂

mims1520
11. aug 2019

@fialka1318 tak som pripravená že tak skoro ešte nemusí byt. Je to od 5-10 týždňov kedy sa srdiecko môže rozbehnúť ale 10 je samozrejme už extrém. Takze som pripravená nespanikáriť ak by aj nebolo ešte vidno

regina24
11. aug 2019

@ragaca ja tam vydim druhuciarku je to tam treba si o dva dni o 3dnispravyt a uvydite ale dr Vás uistiť presne

regina24
11. aug 2019

@mims1520 primne bol tiež manžel pri prvom sone . 🙂

mims1520
11. aug 2019

@regina24 super. Tak hádam to bude možné aj u nás

fialka1318
11. aug 2019

@mims1520 urcite bude uz srdiecko 🙂 baby co pisali po ivf tak vsetky uz mali 😉 cize neboj budes mat aj ty a bude to nadherny pohlad 🙂 hh ja uz sa neviem dockat kedy ukoncim prvy trimester nech uz som ako tak za vodou ☹ lebo je to dost frustrujuce a cas sa ani nehybe ☹ inak manzel moze byt pri kazdom sone ak chce aj u gynka 🙂 ak chce vidiet ako rastie 🙂 moj nemoze byt lebo sona mam vtedy ked on je v robote nevychadza nam to dajak ☹ ale nosim mu videa a ultrazvuky ked sa da 🙂 aj teraz ked pojdem tak by som chcela doniest ak bude vsetko ok 🙂

ragaca
11. aug 2019

@fialka1318 to je super len nech vsetko je dobre a v poriadku

mims1520
11. aug 2019

@fialka1318 tak všetky nie ja som citala o mnohých prípadoch keď srdiecko ešte nebolo, dievčatá sa poplasili a on týždeň nato na kontrole už krásne bilo. Taktiež všetky mali vyššie hodnoty hcg, ako ja. Cize ja sa snažím pripraviť sa nato, že nemusím byt prípad ako každá. Ja gynekológa v Bratislave nemám spominala som to, že momentálne tu mame len CAR kde prebehne aj prvá kontrola

fialka1318
11. aug 2019

@mims1520 v car bez problemu pustia manzela k sonu neboj 🙂 a do toho kochu co si spominala si sa nebola dat? Ci pojdes az po tom ako ta vyradia po sone a akcii srdiecka z car? 😉 hlavne neboj vsetko bude ok 🙂 a ako sa citis? 🙂

ragaca
11. aug 2019

@katharinka24 praveze neviem nevyznam sa v tom

mims1520
11. aug 2019

@fialka1318 pôjdem až keď má pustia z caru. Zatiaľ nemám nič potrvdene preto si myslim žeby má ani nezobrali. Uvidíme zatiaľ to vyzerá tak že buď koch alebo procare a breclav. Uvidíme pre ktorú kombináciu sa zatiaľ rozhodnem. Cítim sa dobre akurát má veľmi často boli hlava. Keď vstanem tak sa mi občas zakruti hlava kvôli tlaku ale inak nič. Akoby som ani tehotná nebola. Prsia samozrejme ostali veľké (dvorce mám obrovské) a zboku bolave ale už nie tak extrémne ako bolo. Verím že sa telo už adaptovalo a prispôsobilo sa hormónom. Tak jasne mám obavu ... čakala som že mi telo dá najavo že hcg stúpa a že mi bude horšie a horšie resp tak že budem jasne vedieť že som tehotná a ide to dobre. Ja momentálne cítim len tie bolesti hlavy okrem toho vôbec nič preto už mám myšlienky na zamlčaný potrat a podobne veci lebo moja paranoidna hlava. Ale jasne že verím že bude všetko okej a keď dobre dopadne sono tak si budem užívať že mna sa zatiaľ tie tehotenské nevoľnosti netýkajú. Aj keď samozrejme je ešte skoro a ešte to všetko môže len začať. Neviem mám take pochmúrne myšlienky ktoré sa striedajú s tými kde som úplne v pohode. Nejde mi do hlavy ako zle som zvládala uhniezdovanie a to začiatočné produkovania hcg a teraz keď ho má byt omnoho viac sa paradoxne cítim omnoho lepšie

ragaca
11. aug 2019

Baby uz sa vam stalo ze rano si robim test je tam cista ciarka jedna ako lalia tak som ho dala bokom ze kaslem na to ze pockam na krv.a teraz mi to nedalo tak som sa na to este raz pozrela a rysuje sa tam taka mala druha ciara .co to je .asi mi sibe.radcej asi na tu krv pockam

fialka1318
11. aug 2019

@mims1520 neboj bude to ok aj ja man take stavy 🙂 s tymi asi nic neurobime 🙂 lebo tak dlho sme cakali na babenko ze teraz sa vsetkeho bojime 🙂 a zle znasame kazdy priznak 🙂 ja mam stale busenie srdca tak dufam ze je to preto ze babenku bije nadalej srdiecko 😉 inak aj mne zmizli priznaky prsia ma boleli len chvilku potom uz nic 🙂 bude to tak ako pises ze sa telo uz vysporiada a s hormonmi lepsie tak preto miznu priznaky a niekedy sa objavia ine 🙂 mne je nevolno uz strvty den ale nevraciam 🙂 len je mi tak blbo a najlepsie sa mi lezi inak od zaciatku mi blbo ani nebolo skor len dvakrat som vracala ale tam medzi vracaniami bol rozostup tyzden alebo aj trocha viac 🙂 inak je mi len nevolno a najlepsie mi je ked lezim a sem tam sa mi zatoci hlava inak nemam ziadne nic ma neboli ani nic 🙂 cize neboj urcite je vsetko ok 🙂 dokonca mam dni ked mi aj 5dni nie je vobec nic a aj den kedy mi je asi vsetko 😉 tak velmi nam obom drzim prsteky nech je vsetko ok a babenka nech su hlavne zdrave 🙂

fialka1318
11. aug 2019

@ragaca ahojky pridaj foto hm? Kukneme sa 🙂

mims1520
11. aug 2019

@ragaca pridaj zhodnotíme . Kludne je to možné v začiatkoch . Testy by sa odcitovať po limite nemali ale kopec takýchto “testov po limite” už spinka doma v postielkach

mims1520
11. aug 2019

@fialka1318 verím že to bude ako píšeš. Ten strach je a aj bude s tým sa asi nedá urobiť nič ale stále sa snažím tie myšlienky odohnať a byt pozitívna. Dnes má zas boli hlava, a od včera mám pocit akoby miernej arytmie. Že mi zabucha srdce veľmi rýchlo na dve sekundy, akoby zrýchli rytmus. Veľmi cudný pocit

ragaca
11. aug 2019

Praveze ja to vidim ked si to nejak otocim ale ked to odfotim do mobilu tak tam ba fotke nic nevidim.

fialka1318
11. aug 2019

@mims1520 hm je mozne ze citis uz srdiecko ako som citila aj ja 🙂 drzim prsteky najviac 🙂 a hlava je tiez priznak ze je vsetko ok 🙂 hlavne zvyseneho prietoku krvi 😉 takze je vsetko na spravnej ceste 🙂 na mam strach tiez a velky a bat sa budem este dlllho 🙂 ale to ma asi kazda baba po ivf 🙂 hh