Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@znackoveveci ale keď to vyšlo testoch tak určite ste tehotná.
Ja mám obavy lebo mala som vklad máji tiež mi to vyšlo len 9tt nám prestalo byť srdiečko .
Tak som potratila .a teraz som bola druhý krát na ket.verim že to vyde.🙂
@regina24 no co moja ako si dopadla
@znackoveveci ešte som si nerobila testik
@regina24 ja som si robila testy tuším po 7 dni. Ale tak ja som trosku bola psychopat 😂 ja som sa preve týždeň tak bála ( už som raz o zo došla v 6 týždni ) že som si robila test každý deň aby som bola spokojna. Q kludnejsia . Ako každý je iný .
Cítila som sa len unavená prvé týždne : zle mi moc nebývalo . Skôr som to používala ako výhovorku aby som si mohla pospať 😂 dlhšie . A mala kľud od chlapa . Ale napríklad ja už som v 16tt. Chodím cvičiť aj behať pomaličky . Aj na hríboch sme teraz dosť času. To svokra len odpadavam že čo robím. Lebo moja švagriná od 3 mesiaca len ležala a hrala sa na mŕtveho chrobáka.
Ale dnes mám takú svalovicu 😂 že to už dlho nebolo. Ale som rada že môžem chodiť trocha cvičiť ... pohyb je dobrý pre všetkých
@evulik1111 ahoj tak včera som bola dr potvrdil 😊 rastieme a už aj srdiečko bilo ,povedala som mu že mi je zle že je to normlane v tehotenstve tak len vydržať , som 8+4 😊 a 21 oktobra ma objednal opäť
@evulik1111 to jepravda že Ajka som moc moc zvedavá čo a ako ale myslím si že ešte musím vydržať zajtra to bude len 7deno ket .
Dovie vibimi dačo ukázalo.aj sa bojím.
To to máte druhé Keť ?
Tak super keď sa cítite dobre však tehotenstvo není Horova síce aj ja robím všetko akurát nedvyham ťažké a také .ale ináč vsetkorobim.verim že aj nám to vyde 🙂
@regina24 nie už 4 ket. Len toto je prvé ket v druhom cykle . Teda druhé ivf . Mám sa nedarilo v ginfive
@evulik1111 hlavne je to že sa Vám to teraz podarilo superrr 🙂
Ako sa stravuje te.
Niekedy mám obavy čo môžem čo nemôžem jesť 🙂
@evulik1111 stále nevieme nič o fialke? 😪
@regina24 vieš čo ja som si predtým dávala dosť pozor má stravu . Ale ako tehotná to už tak nejde . Ale zasa ja ľúbim ovocie , zeleninu a jogurty .. a mám chlapa fitnesaka. Čiže varím aj dosť zdravo. Ale tak záleží na povahe aj osobe. No niekto si mám večeru o telke nevie dať ako ja zeleninu, ja milujem mrkvu uharok aj kaleráb poslednej dobe stále . K tomu si spravím drezing s oriešky a som spokojna . Ale sem tam mám aj pizzu a podobne . Nebudem sa hrať na zelenú 😂. Ale podstate som pribrala už dosť 😄 cca 4,5 kg
@gabrielita_8989 vôbec miláčik . Asi sa ani nedozvieme čo sa stalo .
@evulik1111 škoda 😕 dúfam ze nič zlé naozaj že len ju prestalo baviť písať. Snáď...
@evulik1111 hej aj ja nedávam tak kaleráb ,mrkvu,brokolicu ,karfiol ľúbim tak dodám ale užívam aj febibion.
@regina24 hlavne keď môžeš papaj . Sak potom keď sa narodí schudnes. Ja si robím srandu , že tersz chytám formu marec 2020😂
@evulik1111 papája není na chudnutie 🙂
A ty máš kolkateho termín?
Zajtra si budem robiť testik ráno 🙂 potom dám vedieť 🙂
@regina24 ja ofic 29.2 ale už mi dala doktorka 5.3 a další 12.3 takze nejako medzi .
@evulik1111 aha tak že máš viac teeminikov 🙂
A chcem sa ťa spýtať na kolkaty deň si mala vklad .ako ti rátajú pôrod od menzesu si od vkladu? 🙂
@regina24 jooooj to by som musela pozrieť cca 14/16 dni od začiatku ms.
Baby nechodí niektorá do KOCH? Rozmýšľam že by som tam išla rodiť aj keď tam nechodím. Len nejaké infosky ohľadne toho
@znackoveveci ako ste dopadli u dr ? Ako rastie embrijko ? Akú hodnotu ste mali HCG?
Ja idem pondelok na kontrolu.
@regina24 ahoj myslela som na teba sme 5+4 akurat mame dalsie sono ...hcg bolo 800 a ty ako moja
@regina24 skusala si test?
@znackoveveci a ďalšie sono máte kedy?
Na kolkaty týždeň Vás objednali ?tak super hcg je super .tak len ďalej ty si mala kedy vklad ?
@znackoveveci jasne že skúšala je to pozityvne 🙂 tiež len neviem to sem nahodiť nechce mi načítať fotku.
Veľmi sa teším 🙂
@regina24 jeeeej no super prada robila si digitalny? Ja som mala vklad presne 9.9
@znackoveveci hej aj digitálny tam 2-3.
Aj čiarkovane vyšlo pozityvne teším sa čakám už pondelok nechodím na sono a na krv .
A na sone čo ti vydelí dr ? Aj srdiečko či ešte nie .
@znackoveveci teraz kedy ideš na sono?
@regina24 este ne az teraz na pondelok 7 mame ist ale uz tam videla ten vak ci ako to vravia

@znackoveveci super že to vyšlo jaj nech môžem kúpiť aj ja testovať lebo už som stoho nervózna a neviem macom som 🙂