Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@evulik1111 takže mala si to aj ty také poboloecanie kŕče aj také pochanie včera večer to bolo dosť .chvylku pokoj potom znova to začne .
Zaujímavé to to som ja nemá to znamená že sa rozťahuje maternica tak je to dobré . Tieto bolesti pichanie do kolkateho tt si pociťovala ?
Tak ty už si 18tt tak ty si už ďaleko 🙂 to máš superr 🙂
@regina24 prvé tri mesiace sa na to priprav . Kým sa maternica nedostane do štádia keď bude ok. Neviem ti to inak povedať .
Jasne ja som už skoro v polovici a už to neskryjem nijako. U nás je mala dar po tých rokoch . Dnes ideme pár veci do domu pozrieť a chcem aj kocar pozrieť a mne oblečenie lebo nič neviem kúpiť pekne
@evulik1111 tak musím vydržať 🙂
Jej tak už idete nakupovať to je super , tak užívaj si to nakupovanie nej si vyberieš pekné veci 🙂
@regina24 hej pomaličky chcem. Lebo bude toho veľa a nechcem aby niečo chýbalo. A bojím sa toho keby to kúpim naraz tak partnera by porazilo ta suma . Tak chcem pomaličky kupovať veci . Kočík bude najdrahšia vec . Mám vybratý ale chcem ho estw predtým vyskúšať . Okrem toho partner ide budúci mesiac na 3 týždne preč príde tesne pred vianocami týždne . A to ja budem musieť nachystat celé Vianoce a darčeky pre naše rodiny a na nový rok by som chcela mat skoro všetko nutne kúpené. Má sa to narodiť až končím februára , prvý marcový .. ale nikdy nevieš čo sa stane. Chcem všetko v klude hlavne .
@evulik1111 hej treba postupne kupovať lebo naraz je to veľa určite treba sa popozerať sa ako kde jak je 🙂
Hej kočiar je dosť veľa finančné ale tak postupne to zvládnete 🙂
Jak ty to máš superr polovici si 🙂
@regina24 jasne lebo som si vybrala cybex . A chcem len ten. Ale chcem si ho skúsiť ešte predtým. Nooo sak hej čoskoro v polke../ včera švagriná porodila chlapca 😊 už mám druhého synovca. A kamoska zasa má rodiť koncom mesiaca. Ale dala si termín že 2 týždeň este😂 tak uvidíme .
Nooo je to všeobecne veľa peňazí. Ale teším sa už na to . Bude všetko ružové
@evulik1111 mne tiež švagriná porodila druhé minulý mesiac a už sa nevieme dočkať keby budeme mat to svoje ☺️ nakoľko sme sa dlho snažili tak nebude nad to keď sa naše narodí. ❤️ Gratulujem k dievčatku ☺️ som zvedavá co budeme mat my ale je nám to uplne jedno.
@evulik1111 jej takže bude radosť veľká aj ja sa budem moc tešiť tiež na svoje to bude môj život 🙂 viem si ťa predstaviť že sa tešíš 🙂 😀
Jej dáš ružové vecičky tak to super dievčatko bude krásne ružovo oblečené 🙂
@evulik1111 ahoj počuj začala som nahnedo troška špiniť čo to môže byť ? Môže to byť že maternica sa rozširuje?
Mala si aj ty nazaciatku hnedé spinenie?
@regina24 joooj to neviem to neriskuj a bež k doktorovi
@evulik1111 volala som Cera dr a povedal aby som si zvýšila progesterón na 3krat a už je dobre . Už nespinim ale ležím celí deň pre istotu.
@regina24 no ako tie je ? Všetko v poriadku ?
@evulik1111 Cera som okolo obeda mala veľmi troška ružový výtok tak som sa zľakla išla hneď dr na gynekológiu dr spravyla sono plodovy vak rastie aj zltkovy vačok máme aj embrijko je tam všetko poriadku byje nám ❤️ .
Len mám tam hematóm taký menší a dr povedal že stoho to tečie a že nemám sa zľaknúť že to je od hematomu.
Ale už je lspie už nespinim vôbec už od včera večera tak snáď bude všetko ok .
Ahojte, mate niektora zaujem o Meriofert Kit 150 IU? Mam 2 nepouzite balenia. V kazdom je 10 injekcii. Exp. 1/2021 V pripade zaujmu mi napiste spravu.
@mims1520 ties vidim😊😊
@mims1520 ja som mala na 5ty deň po ket dve silné čiarky hcg 6000 a potratila som, povedala som si, že už nebudem robiť testy, lebo som sa zbytočne tešila
@evulik1111 ahoj nevieš náhodou čo to môže znamenať endometrium decidualne 29mm.
Neviem čo znamená slovo decidualne?.ďakujem za radu
@regina24 fuuu vôbec . Niečo sa deje ? Zasa doktori nepovedali / nevysvetlili všetko ?
@evulik1111 @regina24 je to normálny stav maternice v tehotenstve. Dievčatá nerieste všetko zbytočne sa potom stresujete. Lekári majú jednoducho výrazy medzi sebou ktoré nie sú pre nás podstatne. Ja keby mam všetko študovať tak sa asi picnem. Zbytočne si robíte nervy.
@evulik1111 chcela som vedieť čo to znamená dr povedal že je všetko poriadku .
@regina24 tak to je najdôležitejšie. Lekári povedia hneď keď sa niečo deje.
@regina24 ahoj kedy robo Krajkovic v BB???
@maminka1986 dr krajkovoč robí BB ,pondelok a utorok ,aj ja idem utorok dr.

@regina24 ja už som cez 18 týždeň 😊