Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
Je to normalne ze ma uz tolko pod bruchom neboli ako pred tym strasne ako pred menstruaciou ani prsia ma uz tolko nebolia.
Ten horny je dnesny
@maminka1986 ako sa máš ?
Jak sa cítiš ? Bola si na kontrole ?
@regina24 idem piatok zas
no je mi dosť blbo zas ako pri prvom tehu :/
a ty ako
@maminka1986 ja idem na kontrolu 29.10.
Ináč mám bolesti bradaviek ,unavená dokonca minuli týždeň som aj vracala,a začína sa mi robiť pupaky na tvári.
Potom daj vedieť koľko máte .. mm aj fotku ak budeš mať pošli 🙂
@regina24 no presne aj mňa bradavky strašne, unavená, zle mi je ale nevraciam ble
Mne tie testy strasne pomali tmavnu .je to normalne a to je dnes 11D po ket.
Dievcata, ked ste stimulovali na ket, resp tie, co ste brali od 1. Dna cyklu estrogeny a nesli ste na ket v prirodzenom cykle, aku ste mali sliznicu na utz? Vsetky ste mali triple line? Ja sa jej asi nikdy nedockam, aj ked sliznica rastie..beriem estrogenove naplaste od 1. Dna cyklu, na 12den mam 7.7mm max ..a nieje tripleline...mali ste aku kvalitnu sliznicu vy prosim? Dakujem vam vopred
@sobka skús pit Alchemilku, rebricek pravy
určite pomôže
@maminka1986 linia sliznice sa za tak kratky cas nezmeni uz😔
Dievčatá, nezvýšil sa niekomu #utrogestan alebo #prolutex a taktiez #intralipidy nemate doma? Som z Košíc, potrebujem súrne
@sobka za aky cas? kedy máš ísť na vklad?
treba piť od 1dc po ovulaciu ,mne pomohla velmi pri 1KET a aj 2KET ona vysli
@maminka1986 buduci tyzden..mne o vysku sliznice nejde, sliznica rastie, ale nieje pekna, nieje tripleline
Co myslite,dnesny horny test ale oproti dvoma dnami len trochu stmavol.Myslite ze bude zajtra dostacujuca hcg v krvy?

@ragaca to už nezmizne verte tomu že bude pozityvny.nerozmislajte negatívne 🙂
Viem máte obavi ale bude dobree.