Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@ragaca no tak je to zvlastne lebo aj mne dali kontrolu po tyzdni po potvrdeni hcg ale kazde centrum je ine ja som hellios martin
@ragaca kedy si mala ket?? už sa pýtam 2x ....🙂
@regina24 podľa menzesu 7tt som podľa vkladu 5tt....
@ragaca druhe ano moje prve hcg bolo 730
@maminka1986 ja som mala 11.10
@ragaca a 5 dňové embryo??? po predĺž kultivacii?
@ragaca podľa Ivf kalkulačky si 4 tt len to je strašne skoro ,ale neboj hcg je ok
@maminka1986 ja to mam tiež podľa menzesu tak som 9tt.
Jak to letí .
Aj vám zvykne byť zle?
Užívate nejaké vytaminy?
Mne zle není asi som raz vracala ináč pohode ,zvyknem byť moc unavená,sem tam bolesti bradaviek mám ale ináč vsetko poriadku.
A ja beriem vitamínov febibion1 , magneror, a mám od dr predpísaný progesterón,ráno večer.
Dievcata ak sa mi na 16D uz ulazali obe ciarky rovnake na teste,to znamena ze to hcg stuplo dvojnasobne o dva dni to je potom hcg1280 ak som mala pred tym 14D hcg640.
@regina24 ano je mi veľmi zle. nevravím. len zle fuj
berem Prenatal, Femibion nie je tak dobrý ken reklamny ťah....
progesteron 2x1
@maminka1986 a prenatal užívaš či čo užívaš ?prečo je to reklamnyklam
@regina24 neobsahuje tolko kyseliny listovej, DHA neobsahuje,
je drahý velmi
Jaimieson Od neho Prenatal je fakt super staci si prečítať na nete
@maminka1986 to som ja nevedela že febibion neobsahuje pôjdem si dnes kúpiť teda .
Dnesnu noc som sa strasne potila az som sa musela 4krat v noci prezliekat.je to normalne?
@evulik1111 ahoj potrebujem tvoju radu chcem sa ťa spýtať či si so dávali vyšetrovať u obvodného gynekológa trysomy test .
Čo sa zisťujú tie dawnov stále syndrómy čo sa platí prvý balík sa platí 350€ druhý 390€ a tretí balík 450€.
Tak teraz píšem dr a mám sa vyjadriť či teda ktore.
https://trisomytest.sk/
Tu je tá stránka . ďakujem za radu.
@regina24 ak to chceš pre svoju spokojnosť urob to . Ja som bola na skríningu a pohlavie cez baby gén test . Majú nejaké podozrenie ?
@evulik1111 Jake krásne babetko zlatunke.a čo čakáš chlapčeka či dievčatko?
@evulik1111 a koľko si zato platila čo to je presne ten baby gen ? Nie nikto nemá žiadne podozrenie .
Len môj gyn mi dal leták že si to môžme dať spravyt len finančné sa mi to zdá byť veľa .preto sa pitam.
@regina24 tak sa objednaj niekomu kto robí skrining bábätka a tam ti vsetko povedia . Stojí od 30/100€ z doktora . Urobí sono a všetko pekne prezrie či má prepasku nosovu a kostičky zmeria a vyjde ta zo lacnejšie . Ja som bola aj na tom a všetko v poriadku . Budeme mat dievčatko Šarlotku .
@regina24 ale záleží v ktorom si týždni to musíš urobiť do konca 1trimestra
@evulik1111 a to kde si sa objednávala vlastne cez sono?
Jej dievčatko kolkatom TT si sa dozvedela čo čakáš? Či vtych testoch ti to vyšlo ?
Krásne meno .kolkateho mať termín pôrodu ?
@evulik1111 teraz som 10tt .aha tak že do konca prvého trimestra aha.
@regina24 v Hlohovci robia neviem odkiaľ si , nájdi si vo svojom okolí a volaj a objednaj sa máš estw tri týždne . Možno niekto sa uvoľní .
U nás v 18 týždni sme vedeli čo to bude .
Termín bude 1.3/5.3 2020
@evulik1111 Hlohovec není ďaleko od nás ja cca 20km nemôžeš dať na toho dr kontakt či to musím ísť obvodnému gyn??
Jej tak sa Vám to pomalí blíži 🙂
@regina24 je to hc Ulmus https://www.google.com/search?q=hlohovec+skrini... tam máš napísané že máš volať tuším od 12/13 tak tam rýchlo zavolaj aby ti našli termín lebo sú často vybookovaní.
@evulik1111 ďakujem za kontakt.
Počuj a tam čo presne odoberajú len krv ?
@regina24 tento neberie , ale ak máš od svojej výsledky z krvi tak ich zoberieš tam . A on napíše správu. Tam robí sono. Počúva srdiečko, tu nosovu prepašku počúva ako má bábätko, kostičky či má dlhé ako má mat. Take veci všetci vďaka tomu vie či má downov syndróm. Ale ja som aj včera bola všetko ok. Ja idem zas k nemu na 4d sono 14.11
@evulik1111 tak super že je všetko poriadku .

@znackoveveci a to si mala tych 730 ako prve hcg a mas len jedno babo?