Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@evulik1111 tak to ozaj veľký skok. 🙂
@maminka1986 tak potom daj vedieť ako ste narástli 🙂
@regina24 jasne ale bolo to cez 11 týždňov čiže musela nárast . A ako sa cítiš ? Ešte unavená ?
@evulik1111 hej ,citom sa dobre
Teraz mávam také krúti sa mi hlava potom si oddýchnem a už je dobre .🙂
Ináč mi nič nie je 🙂
@regina24 tak to buď rada. To je super . Ja som tiež bola celkom ok. Len unavená a to točenie. Ale podľa mna to je bežne . Telo má zmení.
Hej hej zmení ma veru.
Tak to sa dá vydržať .
Len aby nebolo zle to by som horšie znášala 🙂
Uz máš aj nejaké vecičky kúpené ?
@regina24 dakujem stvrtok idem na gynekologiu aj sa obávam, pri prvom tehu dom mala 86kg/166cm...pribrala som 16kil...
teraz mám 95kg a sestrička mala problém uz vtedy ze vela vazim, mam problem so stitnou, ozaj dom cvičíla aj sa snažím teda ked som nebols tehu jest zdravo, len som od mala taka stavba a strašne tazko chudnem a ľahko priberam :( tak neviem ci povedať skutočnu váhu ci menej :/
@regina24 vieš čo nič extra . Nejaké oblecko a take deky , plienky látkové . Budem to už riešiť , len partner do toho moc hovorí q vyberá presne čo nechcem 😂 čiže ide 19.11 preč s kamoska na 3 týždne tak všetko vyriesim . Izbičku aj kočík
@maminka1986 hej rozumiem ,aj ja som natom rovnako tiež rýchlo priberiem a ťažšie chudnem.
Jak som začala stimulácia my ja som pridala 20kg
Čo si myslím že je to veľmi veľa .
Momentálne vážim 97kg viem je to veľa aj keď zdravšie sa stravuje nejem veľa len pokusoch .
A vy teraz koľko máte kg ?
Kam chodíte svojmu gyn ?
@evulik1111 jak tak tak že zariadujes si to ty sama 😀. To je pohode chlapi sú chlapi 😀
@regina24 ja som chodila cvicit cely rok, delena strava aby som sa ako tak držala, sli sme na dovcu, tam all inclusive tak som už tam nabrala, ale nevyzeram na 95 ..na tých 85 ...
chodim do ZH k dr ale on je fajn ale sestrička pri prvom tehu mala pindy ze nech menej jem 😂😂a ja som ozaj malo jedla, skor som mala vodu zadrzanu lebo po pôrode bolo 10kil dole hned
@regina24 no sak jasne. Ale musím si už objednať nejaké veci do izbičky lebo už nemám moc času keď idu Vianoce 🤷🏻♀️
@evulik1111 veru tak si musíš poponáhľať 🙂
Ale neboj stihneš 🙂
@maminka1986 aha a len si chodila do centra či chodíš aj do centra aj svojmu gyn?
Tiež som mala delenú stravu.
🙂
@regina24 uz len k svojmu chofim
do car je zbytočné a drahé....
@maminka1986 hej aj ja chodím len svojmu gyn , centre sa veľa platí veru
@regina24 no za sono 20e ako na hlavu...
zajtra idem 1x k môjmu sestrička bude pindat n a váhu ved j a jej hned poviem svoje
@maminka1986 presne 20€ je sono +obrázky 2eura.
Tiež som začala chodiť svojmu gyn.
Nech Linda nemá čo pindat treba ju skrotiť .
Nech nekriči .
Potom pošli ako si dopadla .
@regina24 Už som ostala pri dvoch modeloch postieľky 😝
@evulik1111 pošli fotoo 🙂 aké sa ti páči ?
@regina24 ahoj vsetko ok, male ma cca 1,2cm 🙂)
@maminka1986 super tak rastie 🙂 to je hlavne .
A kedy Vám dali kontrolu?
@regina24 tuto som vybrala lebo bude rast s malu a nemusím ju meniť hneď čiže som spokojna. Asi za týždeň objednam madrac do nej
@regina24 az 10.12 vtedy aj tehu knižku daju ...to je už poradňa no
@evulik1111 jej to je skvelý nápad že to dlhšie vydržia postieľka .
Pekná.
Tak už si si aj vybrala .
A kočík máš tiež vybratý ?
@maminka1986 aha tak to už budeš 12tt a test sa róby poradňa ja idem 19.11 na poradňu.
Tie odber krvi,moču atak ....
@regina24 hej. Isto bude cybex priam len ešte neviem akej farby mám 3 na vyber .
Ahojte dievcata ja som vcera zacala vecer spinit tak som radcej isla na pohotovost.Tam mo zobrali krv kde bolo hcg 23661 a cakala som na ultrazvuk.tam mi povedala ze vidi plod ale nemoze mi nic este zarucit ci bije srdce ze je to skoro.tak mi potom pichla inekciu dicynone za zastavenie krvacania do rana som prestala spinit ale teraz poobede ako som isla na wc tak isli zo mma take malinke skoro ruzove zrazeniny.Co to moze byt.A az v pondelok mam sa zastavit na klinike
@evulik1111 to sú krásne kočíky pekne si si vybrala

@regina24 ahoj no byva mi zle, u môjho gynekologa som esre nebola,idem tento tyzden som 8tt
takže neviem ani kolko cm ma